Opublikowano 28 stycznia 200817 l CoD4 jest dobry, ale nie zapominajmy że to mutliplatforma, osobiście po zakupie wersji na PC, konsolową wersję odłożyłem na półkę. A AC to nie zły wybór, w końcu gra zasługuje na dobre słowa.
Opublikowano 28 stycznia 200817 l CoD4 jest dobry, ale nie zapominajmy że to mutliplatforma, osobiście po zakupie wersji na PC, konsolową wersję odłożyłem na półkę. A AC to nie zły wybór, w końcu gra zasługuje na dobre słowa. Assassin tez jest multiplatformowy (na PC tez niedlugo wyjdzie), i co z tego?
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Assassin's Creed wziąłem ;] To po cholere pytasz skoro wszyscy ci doradzają COD4 a ty i tak po swojemu zrobiłeś ?
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Assassin's Creed wziąłem ;] To po cholere pytasz skoro wszyscy ci doradzają COD4 a ty i tak po swojemu zrobiłeś ? Wielu ludzi tak robi. Wyslu(pipi)a opinii innych, a i tak sie nimi nie kieruja przy wyborze. Chyba, ze zrobi jak mowilem - przejdzie Assassina, sprzeda i kupi pozniej CoDa. Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Edytowane 29 stycznia 200817 l przez w07t3k
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Skate jest genialny ale nie każdemu może się spodobać. Bierz Fife. Edytowane 29 stycznia 200817 l przez Czappi
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Tak samo moze byc z fifa. Ja bym bral skate'a, ktorego skonczylem z dwa miesiace temu i w ktorego gram do dzisiaj. Ale jesli wybierzesz fife to tez powinienes byc zadowolony.
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Ok, rozumiem. Biorę Skate'a. Zawsze coś świeżego . Zapewniam, że fifa to nie żaden staroć . Najlepsza i najbardziej rozwinięta Fifa. Wygrała w tym roku z PESem (tragicznym w najnowszej odsłonie). W Skate'a nie grałem ale w fife gram od listopada i ani myśli mi się znudzić . Ja bym brał fife .
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Zależy co lubisz. Ja nie jestem ogromnym fanem samochodówek, więc wybrałbym całkiem dobrego Crackdowna. Edytowane 31 stycznia 200817 l przez miki77
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy. Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta.
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy. Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta. Rozumiem, ze co-opa mozna grac rowniez na splicie?
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Dobra, to teraz ja - Moge kupic teraz Crackdowna lub troche dozbierac do PGR4. Co lepsze? Czy moze sa jakies inne gry w tej cenie(tej crackdowna i tej pgr)? Jeśli w Assassinie narzekałeś na schematyczność to Crackdown może Ci nie podejść z tego samego powodu. Sama "kampania" leci w kółko tak samo - info o badguyu, szturm na siedzibę i zdjęcie bossa. Dla mnie zabawa była przednia, szczególnie w kooperacji bo trzodę idzie robić konkretną, a i achievementy są naprawdę fajne. Mówiąc krótko - proste zasady, moc boga, fajowy kreskówkowy design i od cholery głupot do zbierania to góra radochy. Co do PGR4 to nie wiem, nie moja broszka, ale ja już bym wolał dozbierać trochę więcej i wyłapać nowego Burnouta. Dla mnie Assassin to chyba najnudniejsza gra na x360, kiedy Crackdown jest jedną z moich ulubionych gier. Crack jest zupełnie inny niż AC i GTA. Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł? Lepiej kupić REZa HD.
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł? nie, gdyby płacili 50pln to można by się zastanowić
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Jak sądzicie, opłaca się kupić nowego Perfect Dark Zero za 50 zł? nie, gdyby płacili 50pln to można by się zastanowić oplaca sie kupic nowego PDZ za 50zl, ludzie dalej w to graja na live
Opublikowano 31 stycznia 200817 l Odpowiem na temat skate, bo gralem niedawno - jesli bierzesz quick match ,to nie ma szans ,zebys nie mial z kims grac, chyba ze wybierzesz jakies durne tryby, ale wiekszosc normalnych i ciekawych zawsze w kolko obstawiona przez ludzi.
Opublikowano 1 lutego 200817 l PGR4 wieczorami także można pograć z wieloma osobami. W skate jest ich za dużo Mam dylemat. Zdobyłem troche gotówki i zastanawiam się nad dwoma tytułami: AC i Burnout Paradise. Co lepiej kupić ? Czy Burnout Paradise ma taki klimat jak PGR4 ?
Opublikowano 1 lutego 200817 l Jezeli AC to Assassins Creed, to lykaj lepiej AC... jezeli Ace Combat, to lepiej Burnouta... IMO