Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda tylko ze nic od 2005 nie slychowac o DR 2, tutaj Capcom ma wieksze pole do popisu gdyz troche mocy juz developerzy wyciagneli z Xa wiec zamiast centrum handlowego mozna bylo dac jakies male masteczke juz :}

Opublikowano
  Tytek napisał(a):
Co sązicie o Ninety-Nine Nights?

Zaskakująco dobre, jak na prostotę rozgrywki. Relaksujące mashowanie przycisków, setki wrogów na ekranie i typowo japońska (ale do przełknięcia) historyjka.

Gość MasterShake
Opublikowano
  signap napisał(a):
szkoda tylko ze nic od 2005 nie slychowac o DR 2, tutaj Capcom ma wieksze pole do popisu gdyz troche mocy juz developerzy wyciagneli z Xa wiec zamiast centrum handlowego mozna bylo dac jakies male masteczke juz :}

ale to nie byłoby to samo, lepiej już jakieś lotnisko np

Opublikowano

Albo wesołe miasteczko, wypaśnie byłoby zrzucać zombiaki ze szczytu diabelskiego młyna albo rozjeżdżać je tymi tam samochodzikami z autodromu :D

A żeby nie oftopić: Tytek, Keymaker dobrze radzi. Sprawdź demko, bo N3 nie wszystkim wchodzi. Jeżeli naparzanki od Konami cię męczą (Dynasty/Samurai Warriors i inne Orochi oraz Gundamy), możesz pożałować floty wydanej na N3. Ja zamiast mózgu mam najwidoczniej kawałek cegły, bo i w Samurai Warriors 2 i w N3 mam niemalże calaka (tylko brak czasu nie pozwolił na dotarcie do pełnego 1000, ale odgrażam się, kiedyś w końcu je wycisnę!).

Opublikowano

Warto kupic LEGO INDIANA JONES ?

Pogralem dzisiaj w demko i przyznam ze gra sie calkiem sympatycznie ,graficzka ladna ,gra z humorem :) .zastanawiam sie nad kupnem jednak w polsce cena 199zl nie zacheca do kupna .

Ale ogolnie czy wato zakupic ta gierke jak pozostale misje ? czy gra jest dosc dlugo aby torche w nia pograc ...

Opublikowano (edytowane)

Warto. Kupiłem i nie żałuję. 199? Człowieku sprawdź allegro, za 130 z przesyłką idzie dorwać. Fabuła ogólnie nie jest zbyt długa. 2-3 wieczory lajtowego grania i po wątku. Sporo czasu troche zajmuje szukanie wszystkiego w levelach i wykonywanie czynności pod achivy. Misje są naprawdę fajne, przyjemne i z humorem. Jeżeli demko Ci się spodobało to wrażenia full'em będą jeszcze lepsze. Dobra giera na bezstresowe granie, jako odskocznia od innych, "poważnych" tytułów :)

Edytowane przez Colin84
Opublikowano
  Colin84 napisał(a):
Warto. Kupiłem i nie żałuję. 199? Człowieku sprawdź allegro, za 130 z przesyłką idzie dorwać. Fabuła ogólnie nie jest zbyt długa. 2-3 wieczory lajtowego grania i po wątku. Sporo czasu troche zajmuje szukanie wszystkiego w levelach i wykonywanie czynności pod achivy. Misje są naprawdę fajne, przyjemne i z humorem. Jeżeli demko Ci się spodobało to wrażenia full'em będą jeszcze lepsze. Dobra giera na bezstresowe granie, jako odskocznia od innych, "poważnych" tytułów :)

Owiec napisał(a):
Tez polecam, superasna gra. Nie znudzila mi sie do samego konca, moze poza cudownym achievementem pt "How we say goodbye in Germany" ;)

ok dzieki za odpowiedz. faktycznie na allegro mozna dorwac za 140zl z pzresylka zangli. I mysle ze kupie ta gierke we wrzesniu ale narazie priorytet to NFL 09

Opublikowano
  DantePL napisał(a):
Zdecydowanie DMC4, AC nuży swoja schematycznoscią, po jednym przejsciu gry pewnie długo do niej nie powrócisz.

Tylko że to "jedne przejście" AC zajmuje" troszkę" więcej niż przejście DMC4 ;)

Ja tam przy AC bawiłem się świetnie,to nie jest gra którą przechodzi sie na szybko,tylko taka która urzeka klimatem :)

Gość MasterShake
Opublikowano

no urzeka klimatem ale raz ze wstawki w terazniejszosci sa nudne a dwa - po polowie troche nuzyc zaczyna. Ale gra i tak swietna

Opublikowano

Brałbym AC. Wielu osobom się nudzi, ale dla mnie był to jeden z największych hitów ubiegłego roku. DMC jest takie sobie - przechodzenie tych samych misji, tylko dwoma różnymi postaciami robi się szybko nudne.

Opublikowano

Bourne vs. Assassin.

Do premiery MC:LA jeszcze miesiąc a nie mam w co grać więc szukam czegoś na ten okres. Z tego co wiem gry w miare lajtowate i o to najbardziej chodzi. Przy okazji jest w nich auto-aim albo coś w tym stylu? Jeżeli chodzi o celowanie gałką to troche zassysam :)