htp 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Warto kupić double agenta? niby demko fajne ale nie jestem pewny Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 kane cholernie zabugowany, cover system to praktycznie loteria, ogolnie jesli nie podeszly Ci trailery - olej. A jak podeszly to bedziesz sie swietnie bawil. Ja musze to sobie ponownie sprawic do co-opa wlasnie. A i IMO multi bylo dobre, zwlaszcza z dodatkiem ktory jest za free - dodatkowe mapy do multi i 250 gs htp - jak sie podobalo to kupuj a nie truj co 10 minut z nowym pytaniem. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Jeśli lubisz przygody Rybaka i grałeś już na jakiejś części to DA bierz ,a jeśli nie grałeś to odpowiedz sobie na pytanie czy lubisz takie klimaty i czy lubisz przede wszystkim skradanki.Jeśli tak to SC:DA na pewno Ci podejdzie ,bo to świetna dodatkowo gra Cytuj
htp 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Grałem w chaos theory.Wezmę DA. Cytuj
Tytek 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Chciałbym grę zarówno do singla, jak i do gry w dwie osoby na jednej konsoli. Mam do wyboru: Battlefield:Modern Combat, Gears of War i Army of Two. Co polecacie? Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Chciałbym grę zarówno do singla, jak i do gry w dwie osoby na jednej konsoli. Mam do wyboru: Battlefield:Modern Combat, Gears of War i Army of Two. Co polecacie? Gears of War będzie chyba najlepszym wyborem, choć w Army of Two ponoć też się fajnie gra w dwie osoby. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 BFMC nie posiada raczej splita, Army of 2 jest spoko na COOP wiec polece ci obie gry (GOW i Ao2) Cytuj
okens 541 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 (edytowane) A'ajt.. czy warto lyknac Codenamed2?? Czy gra jest straszna, jak wyglada linia fabularna?? Czy warto na 360 zainteresowac sie Ridge Racer 6? Jaki jest Armored costam 4( symulator mecha(?))? Edytowane 6 października 2008 przez okens Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 z mechow mi tylko to sie kojarzy Chromehounds Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 No co ty, a DW: Gundam? ;D Ok, ok, już milczę Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Condemned 2 jeśli lubisz horrory łykaj bez zastanowienia ,bo jest to naprawdę dobra i chora gra. Jest troszeczkę bardziej rozbudowana od Criminal Origins i równie ryjąca beret. Jeśli grałeś w jedynkę i byłeś zadowolony to łykaj C2:B,jeśli jednak nie grałeś w pierwszą część to stracisz ciut z klimatu ,ale całkowicie zabawy Ci to nie zepsuję i na pewno bawić (jeśli jesteś równie chory jak Ja) się będziesz przednio Cytuj
mj 13 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 devil may cry 4 to dobra gra czy lepsza bedzie ninja gaiden 2 ? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Nie lubie gier trudnych i dla mnie bardziej podeszlo dmc. Przeszedlem 3 razy a ng2 pogralem godzine i wiecej nie dalem rady Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Król jest tylko jeden,więc zdecydowanie Ninja Gaiden 2. IMO dużo lepsza gra od DMC ,z bardziej rozbudowanym systemem ciosów. Ogólnie polecam NG2 Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Chciałbym sobie odpocząć od Fpp. Jakąś inną grę za małe pieniądze? Byle nie strzelanka. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Xbox Arcade Disc lub Simpsons the Game Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 No to najlepiej coś ze sportowych gier. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Chciałbym sobie odpocząć od Fpp. Jakąś inną grę za małe pieniądze? Byle nie strzelanka. Vivę Pinatę sobie kup. Świetny tytuł. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Chciałbym sobie odpocząć od Fpp. Jakąś inną grę za małe pieniądze? Byle nie strzelanka. Kameo - bardzo przyjemny tytuł. Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Może od razu Barbie Horse Adventures mu polećcie? Dead Rising można wyhaczyć bardzo tanio. Jeśli nie miałeś, Gromi, zawijaj na popularny serwis aukcyjny w tę pędy. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Może od razu Barbie Horse Adventures mu polećcie? Dead Rising można wyhaczyć bardzo tanio. Jeśli nie miałeś, Gromi, zawijaj na popularny serwis aukcyjny w tę pędy. Bym mu polecił Cooking Mama ale to tylko na Wii. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 A nieprawda bo jeszcze na DS'a ! <żarcik> Polecam Fifkę nową, jak dla mnie świetny odpoczynek od FPP. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Kolega chciał jakąś tanią,a Fifa09 raczej jeszcze do tanich nie nalezy. Jednak co tam. Polecam Lost Oddysey ,to bedzie wspanialy relax i przygoda Cytuj
Gość Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Castle Crashers czy Wormsy + Golf: Tee It Up! ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi