Nitro619 11 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 (edytowane) Zastanawiam sie nad: -Far Cry 2 -Fable 2 -Star Wars: TFU wiem ze tak kazda troche z innej beczki, ale moze znajdzie sie ktos kto gral w nie i obiektywnie moze doradzic Edytowane 14 grudnia 2008 przez Nitro619 Cytuj
konan129 0 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 Fable 2 fajne, tylko że krótkie jak grasz na spokojnie to w 8h przejdziesz, achievy tez szybko wchodzą, Sw:tfu: lubie klimaty SW, ale przejściu gry nie za bardzo mi się chce do niej wracać, far cry2 trochę monotonne, ale niektórym to nie przeszkadza, w sumie to ja z tych gier wybrałbym Fable. Cytuj
okens 541 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 Wyobraz sobie, ze ktos daje Ci nienajgorsza historie oprawiona w nienajgorsza grafike, a do celu przez caly czas ktos prowadzi Cie za reke. Wyobraz sobie nieskomplikowane walki opierajace sie na naduszaniu jednego lub dwoch przyciskow, wyobraz sobie, ze wszystkie te snaczki jakie czekaja na Ciebie( choc jest ich calkiem sporo) sa jakies bezcelowe... oto z grubsza obraz Fable2. Ja stawialbym na... choc rzeczywiscie monotonnego, ale bardzo fajnego i dosyc dlugiego Far Crya2. Przeciwnicy troche zawodza, reszta jest naparwde wyborna( choc mogloby byc troszke wiecej i troszke ciekawiej) Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 (edytowane) Jeśli będziesz miał ochotę przy każdej jeździe samochodem po mapie zabijać po raz setny przeciwników na tym samym posterunku to bierz FC2. Do tego jest dość trudno, chyba, że masz snajperkę, wtedy już jest dość łatwo. Wrażenia z wersji na PC. Z wyżej wymienionych poleciłbym Ci Fable Edytowane 14 grudnia 2008 przez Wojtusior Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 Co lepsze w MP CoD MW vs CoD WAW ;>? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 Kwestia gustu , dla mnie Modern Warfare. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 Co lepsze w MP CoD MW vs CoD WAW ;>? oma multiplayery sa identyczne WAW to kalka MW roznia sie tylko scenieria WAW II wojna swiatowa MW wspolczesnosc. wybierz to co Ci lepiej pasuje bo schemat rozgrywki ten sam. Dla mnie MW Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Co ciekawego kupię za jakieś 50 zł, tutaj bądź na allegro? Taki budżet mi się kroi i właśnie łaknę się na jakąś gierkę. Fajnie by było jakby była przyjemna, dosyć długa i bez przesadzonych acziwów (mało online'owych). Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Za 50 złotych wychaczysz wciąż świeże Lego Indiana Jones - polecam, klocki wciągają i wcale nie jest to gra dla dzieci Można też złapać jakąś starszą Fifkę albo Peesa, ale to tylko jak lubisz kopać To tak na szybko co mi wpadło do głowy... Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Assassin`s Creeda za to powinienes kupic, Dead Rising, moze PGR4 sie trafi, Forze2 Cytuj
Blancos 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Witam! Zbliżają się święta i trzeba soibe zrobić jakiś prezent, więc doradźcie mi miłą, wciągającą gierkę, przy której można spędzić wiele godzin i sięnie nudzić. Jakby jeszcze można było spędzić baardzo miło czas przy niej z kumplami to by było eeeekstra Doradzajcie, pozdrawiam Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Guitar Hero lub Rock Band, z kumplami w kapeli, wrażenia bezcenne ... ponoć Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Za 50 złotych wychaczysz wciąż świeże Lego Indiana Jones - polecam, klocki wciągają i wcale nie jest to gra dla dzieci Można też złapać jakąś starszą Fifkę albo Peesa, ale to tylko jak lubisz kopać To tak na szybko co mi wpadło do głowy... Od kilku dni łupię w LEGO Star Wars 2 Original Trilogy. Najlepsza z żon widziała jak się dobrze bawię (mężczyźni to dzieciaki...) i stwierdziła, że woli to niż wywrotki trupów (Left 4 Dead) i zakupiła mi LEGO Indiana Jones (nówka, folia, 3xA) za 50 zł z przesyłką czyli mega tanio. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Za 50 złotych wychaczysz wciąż świeże Lego Indiana Jones - polecam, klocki wciągają i wcale nie jest to gra dla dzieci Można też złapać jakąś starszą Fifkę albo Peesa, ale to tylko jak lubisz kopać To tak na szybko co mi wpadło do głowy... Od kilku dni łupię w LEGO Star Wars 2 Original Trilogy. Najlepsza z żon widziała jak się dobrze bawię (mężczyźni to dzieciaki...) i stwierdziła, że woli to niż wywrotki trupów (Left 4 Dead) i zakupiła mi LEGO Indiana Jones (nówka, folia, 3xA) za 50 zł z przesyłką czyli mega tanio. Również polecam Lego Indiana JONES gra wciaga strasznie . zakupiem tydzien temu i od tego czasu gram praktycznie tylko w to :E .Gra sie bardzo przyjemnie jest co zbierac na prawde .Aby ukonczyc jaks misje w 100% nalezy ja przejsc 3-4 razy naprawde nie sposob zebrac wszystkie artefakty za jedym razem. Polecam gra do kupienia za 55zl z przesylka !! Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 No ale o co chodzi w tej grze tak konkretnie? Tanio jest bo ludzie z konsolami dostali to teraz sprzedają, czy naprawdę to jest tak grywalne jak takie GoW? Nie nuży po godzinie? Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Nie... z Satem masterujemy i masterujemy... do Lego SW też lubimy wracać (ale na PS2 mamy niestety ) I można grać w nieskończoność. A jak dobrze poszperasz to i z Pandą wersję złapiesz Przyjemna platformóweczka Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 (edytowane) Alone in the Dark, Lost Planet, Skate czy może Condemned 2? :> Edytowane 17 grudnia 2008 przez Sztajniec Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Jak zwykle zależy co lubisz bardziej.. horror, akcja czy sport? Ja z w/w gier najlepiej bawiłem się przy Condemned 2, najmniej natomiast przy Lost Planet. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Sztajniec- skate. Gra must-have. Cytuj
Dante 432 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Skate jest całkiem przyjemne a jak gra nie jest po francusku to jest pewnie znacznie lepiej. Condemned 2 klimatyczne i mi ktoś do multi by się przydał. Lost Planet sprzedałem po jakimś dniu grania. Nie przemówiła do mnie ta gierka. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Skate kupilem by sprawdzic tego must have'a i sie rozczarowalem. Gra kompletnie mi sie nie podoba. Niby interesujace jest te robienie trickow analogiem ale czesto jest tak ze robisz odpowiedni ruch a trick bedzie inny bo troche inaczej wykreciles galke. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Bo trzeba mieć zwinne palce, mnie wszystko elegancko wchodziło, a większość meczyków multi zwyciężałem, chyba, że nie wyszło combo na multiplier x3 jednym pociągnięciem. Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Skate to moja ulubiona gra na X360. Dla niej kupiłem tą konsolę, karierę ukończyłem 6 razy i gram dalej, codziennie chociaż godzinę, dla samej przyjemności. Fakt, trzeba mieć zwinne kciuki ale z czasem wszystkiego idzie się pięknie nauczyć. Polecam, must have! Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Skate to moja ulubiona gra na X360. Dla niej kupiłem tą konsolę, karierę ukończyłem 6 razy i gram dalej, codziennie chociaż godzinę, dla samej przyjemności. Fakt, trzeba mieć zwinne kciuki ale z czasem wszystkiego idzie się pięknie nauczyć. Polecam, must have! Oh lol ! ŻAL Co polecacie NFS Undercover czy MC : LA ? A poza tym czy warto zakupić Obliviona ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi