w07t3k 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Co ciekawego kupię za jakieś 50 zł, tutaj bądź na allegro? Taki budżet mi się kroi i właśnie łaknę się na jakąś gierkę. Fajnie by było jakby była przyjemna, dosyć długa i bez przesadzonych acziwów (mało online'owych). Crackdown. Dostaniesz nawet w Mediamarkcie czy Saturnie. Ostatnio bylem i Crackdown kosztowal tam 45 zl, wiec lykaj smialo. Poza tym bylo tez sporo innych gierek w atrakcyjnych cenach. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) Skate to moja ulubiona gra na X360. Dla niej kupiłem tą konsolę, karierę ukończyłem 6 razy i gram dalej, codziennie chociaż godzinę, dla samej przyjemności. Fakt, trzeba mieć zwinne kciuki ale z czasem wszystkiego idzie się pięknie nauczyć. Polecam, must have! Oh lol ! ŻAL Co polecacie NFS Undercover czy MC : LA ? A poza tym czy warto zakupić Obliviona ? Z Twoim gustem- NFS. Widać, że nie lubisz innowacji tylko odgrzewane szmirowate kotlety . Skate jest piękny i tyle. Edit: chyba, że "przesadzone" słownictwo miało być wyrazem jakiejśtam ironii- wtedy sorry. Edytowane 19 grudnia 2008 przez qb3k Cytuj
xms7 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) Opłaca się zagrać w Fable 2, jeśli nie grałem w 1? I jeszcze GoW2 czy może Cod5? (do multi) Edytowane 19 grudnia 2008 przez xms7 Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opłaca się zagrać w Fable 2, jeśli nie grałem w 1? definitywnie tak, fabuła jest wprawdzie podobna ale z kompletnie nowymi fundamentami, poprowadzona calkiem od poczatku wiec ogladając scenki pomiedzy misjami wszystkiego sie dowiesz polecam Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Rock Band 2 czy GH4? RB2 bez watpliwosci. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 SW FU czy Quantum of Solace ? Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 SW FU czy Quantum of Solace ? Quantum of Solace calkiem fajne jesli lubisz klimat Bonda, ale cholernie krótkie :| Wiec jesli nie kreci cie przechodzenie gry n'ty raz w celu zdobycia wszystkich achievementów to odradzam, bo gra niestety bardzo krótka ;/ Cytuj
Dante 432 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 kung fu panda czy jakakolwiek inna gra na podstawie filmu? Coś nie za trudnego i przyjemnego dla raczej casuali. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 seria lego, mi sie wydaje najlepsza : ) Cytuj
whitedragon 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Battlefield: Bad Company czy GTA IV? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Battlefield: Bad Company czy GTA IV? Jeśli lubisz klimaty gta i lubisz przechodzic długo gry to bierz GTA IV. ^_^ Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Niech mnie ktoś przekona, że warto wsiąść w kołoturlacza i zawlec swoje zbędne kilogramy do sklepu po Lost Odyssey. Nie jestem w sumei ani sympatykiem, anie hejterem jRPG, ale przyznam, że FFX-2 dostarczyło mi swego czasu sporo funu. Akurat szykują się wolne dni na uczelni, więc chyba ta gra będzie odpowiednia. Mam rację ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 SW FU czy Quantum of Solace ? STFU Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Niech mnie ktoś przekona, że warto wsiąść w kołoturlacza i zawlec swoje zbędne kilogramy do sklepu po Lost Odyssey. Nie jestem w sumei ani sympatykiem, anie hejterem jRPG, ale przyznam, że FFX-2 dostarczyło mi swego czasu sporo funu. Akurat szykują się wolne dni na uczelni, więc chyba ta gra będzie odpowiednia. Mam rację ? Jak masz duzo czasu, by wkrecic sie w klimat, to polecam jak najbardziej . Gra dluga, wciagajaca fabula, fajny system walki i mnostwo bonusow . Najlepszy jRPG w jaki ostatnio gralem, prawie calaka wycisnalem Poczytaj tez stosowny temat w kaciku RPG w razie dalszych watpliwosci . Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opłaca się zagrać w Fable 2, jeśli nie grałem w 1? I jeszcze GoW2 czy może Cod5? (do multi) multi? LEFT 4 DEAD i nie ma bata GoW2 jest przereklamowany Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opłaca się zagrać w Fable 2, jeśli nie grałem w 1? I jeszcze GoW2 czy może Cod5? (do multi) GoW2 jest przereklamowany Jak się grać nie umie! Nie miej pretensji o to zdanie, ale IMO multi w GoW2 jest bardzo dobre, a to, że lagi są na publikach? Nie trzeba na publikach grać! Sam mam chrapkę na L4D, ale boje się, że za miesiąc nie będzie z kim grać na feriach Cytuj
mj 13 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 cod 4 dalej jest najlepszym shooterem online ? Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 dla mnie tak, najbardziej dynamiczna i wciagajaca rozgrywka online jaka gralem : ) Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opłaca się zagrać w Fable 2, jeśli nie grałem w 1? I jeszcze GoW2 czy może Cod5? (do multi) GoW2 jest przereklamowany Jak się grać nie umie! Nie miej pretensji o to zdanie, ale IMO multi w GoW2 jest bardzo dobre, a to, że lagi są na publikach? Nie trzeba na publikach grać! Sam mam chrapkę na L4D, ale boje się, że za miesiąc nie będzie z kim grać na feriach Pomysl nad L4D jesli chodzi o multi. L4d jest chyba najwieksza niespodzianka tego roku. od msc lupiemy w to w stalej ekipie i tylko czekamy teraz na nowe mapki. gow2 single swietny ale multi to w porownaniu do jedynki to jakas komedia albo lagi albo debile z pilą. walka na szoty wooooolna, z gry dynamicznej zrobil sie pseudo taktyczny powolny kisiel gdzie albo trza pilnowac sie zeby cie granat nie rozwalil przylepiony do sciany albo ktos lutuje z lancerka tudziez lapie cie na pile, cala dynamika w dwojce uciekla Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 John Woo Presents Stranglehold Kane & Lynch: Dead Men Assassins Creed Mass Effect Halo 3 Pure Sid Meier's Civilization Revolution SoulCalibur IV Jeśli mielibyście wybrać z tego 2 (no, góra 3) gry - które by to były? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 John Woo Presents Stranglehold Kane & Lynch: Dead Men Assassins Creed Mass Effect Halo 3 Pure Sid Meier's Civilization Revolution SoulCalibur IV Jeśli mielibyście wybrać z tego 2 (no, góra 3) gry - które by to były? ja bym wybrał Assasyna - mimo wszystko trzyma klimat i freerunning to coś co trzeba zobaczyć i poczuć Mass Effect - jak na razie chyba najlepszy action RPG na trzystasześdziesiątkę z świetną fabułą Soul Calibur - niezłe rozwinięcie poprzednich Caliburów z niezła grafiką... ot naparzanka jak się patrzy Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 John Woo Presents Stranglehold Kane & Lynch: Dead Men Assassins Creed Mass Effect Halo 3 Pure Sid Meier's Civilization Revolution SoulCalibur IV Jeśli mielibyście wybrać z tego 2 (no, góra 3) gry - które by to były? Ja natomiast z tego zestawu wziąłbym na bank Halo 3 (naprawdę zaje'biście dużo fun'u w multi + coop dla 4 graczy) i chyba SoulCalibur'a 4 (świetna bijatyka i tyle), jako trzecią grę proponowałbym Pure'a ;] Cytuj
miki77 16 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 @Tigro: Halo + Asasyn + Mass Effect @xms7: Opłaca się grać w Fable 2, nawet jeśli nie grałeś w jedynkę. Jest co prawda kilka nawiązań, które zrozumie tylko osoba obeznana w pierwszej części, ale nie jest ich zbyt dużo. Co do multi, to tak jak danielskii polecam Left 4 Dead, szczególnie jeśli podobają Ci się gry Valve. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi