Tigro 1 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 A co o Civilization powiecie? Bo dobre opinie zbierało, a widzę, że nikt nie poleca. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Tigro - grałem w demo, sam sobie zagraj. Jeśli podoba ci się uproszczona wersja Cywilizacji w konsolowym wydaniu to bierz - podobno za szybko się kończy i jest mało skomplikowana. Co do L4D to wieszcze tej grze przyszłość - może nie aż taka szumną jak Couter Strike ale coś w stylu Gow1 - jak dodadzą nowe kampanie to przedłużą jej żywot o kilka miesięcy na pewno - trzeba tylko pamiętać że miód wyciska się z tej gry grając z 3 żywymi ludźmi lub więcej w trybie Kontra - boty są głupie. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) No i jeszcze proponuje do nowych kampanii , nowe acziwmenty - i jazda zacznie się od nowa. Co do Civilization- to po prostu musi się podobać. Edytowane 23 grudnia 2008 przez TheBesTia Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) John Woo Presents Stranglehold Kane & Lynch: Dead Men Assassins Creed Mass Effect Halo 3 Pure Sid Meier's Civilization Revolution SoulCalibur IV Assassins Creed Pure Halo 3 Edytowane 23 grudnia 2008 przez MYSZa7 Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Dobra, dzięki za pomoc. Wziąłem Assasin's Creed i Halo Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Ja bym bardziej polecił Mass Effect i Pure. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 ...a ja się jeszcze dodatkowo skusiłem i do ww. zestawu (Assasin's Creed + Halo 3) dorzuciłem (jako wieloletni fan) Civilization Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 To łyknij później Mass Effect - naprawdę warto . A Pure to jak będziesz chciał czystej i bezstresowej pełni arcade'u ;]. Cytuj
xms7 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) Kupiłem Fable 2 i jestem mega zadowolony :-D. L4D musze sprobowac, chociaz Orange Box mi sie nie podobal, (ale grałem tylko na singlu). A porownujac Coda5 z L4D? Własciwie dopiero teraz podlaczam neta do konsoli, takze ominelo mnie wiele tytulow. A nie chce brać np. GoW bo nie jestem pewny czy ktos jeszcze w to gra. :-D A co do Mass Effect to myślę, ze to jest must-have. Fabuła zaskakująco dobra. Jesli ktos lubi RPG to giera w sam raz. Edytowane 23 grudnia 2008 przez xms7 Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Kupiłem Fable 2 i jestem mega zadowolony :-D. L4D musze sprobowac, chociaz Orange Box mi sie nie podobal, (ale grałem tylko na singlu). A porownujac Coda5 z L4D? Własciwie dopiero teraz podlaczam neta do konsoli, takze ominelo mnie wiele tytulow. A nie chce brać np. GoW bo nie jestem pewny czy ktos jeszcze w to gra. :-D A co do Mass Effect to myślę, ze to jest must-have. Fabuła zaskakująco dobra. Jesli ktos lubi RPG to giera w sam raz. Też miałem takie obawy. Myślałem ,że po premeirze 2 w GoWa nikt nie będzie grał. Ale zapewniam cię o dziwo są tam tłumy ludzi o każdej porze dnia. Cytuj
Dante 432 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 CoD5 na multi jest bardzo fajny i warto pograć. Left for Dead to jednak całkowicie inny poziom rozrywki bo tutaj zwłaszcza na wyzszych poziomach trudności jest prawdziwy co-op. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Ostatnio chyba ktoś na to odpowiadał, RB2. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 RB ? Podacie jakieś argumenty ? Ja bym wolał chyba GH bo słyszałem ,że w WT są kawałki M. Jacksona , Linkin Park i Survivor. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Dostałem kasę na święta i starczy mi na jedną ( nową ) grę i roczek xbl gold. Co polecacie ( prócz tych gier, które mam w karcie )? Zastanawiam się nad prince of persia, jeśli jest to bardziej zręcznościówka, nie jest zbyt trudna i w pełni po polsku to bardzo mi odpowiada, jednak z drugiej strony gra jak na razie jest droga. Co jeszcze polecalibyście na długie zimowe wieczory ? Rpg nie lubię. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 nowy tomb daje rade, ew. legenda bo kosztuje grosze. Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Dostałem kasę na święta i starczy mi na jedną ( nową ) grę i roczek xbl gold. Co polecacie ( prócz tych gier, które mam w karcie )? Zastanawiam się nad prince of persia, jeśli jest to bardziej zręcznościówka, nie jest zbyt trudna i w pełni po polsku to bardzo mi odpowiada, jednak z drugiej strony gra jak na razie jest droga. Co jeszcze polecalibyście na długie zimowe wieczory ? Rpg nie lubię. Jeśl chcesz kupić sobie nowego PoP'a to poczekaj. Tam i tak jest tylko singiel, więc nic Cię nie ominie Cytuj
miki77 16 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 @Smiti: Mass Effect, Crackdown albo zestaw LEGO Indiana + Kung Fu Panda. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 To i Ja zapytam, niedługo kończe Orange Boxa i po nim co pierwsze : Prince of Persia czy Fallout 3 . Wiem wszystko co można wiedzieć o tych grach przed ich rozpoczęciem , na obydwie cholernie ostrze sobie zęby i jestem 100% zdecydowany na ich zakup , jednak dylemat odnośnie kolejności pozostaje dylematem. Jakie są Wasze sugestie? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Kup PoPa potem się zamienimy bo akurat mam Fallouta 3. F3 to jest Oblivion w innym klimacie wg. wielu osób jak jest naprawde dam znać na dniach . Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Ja bym wziął Fallouta bo jest troszkę tańszy. Ostatnio była promocja w gamestation można go było wziąść za 100 zł , nowego w folii. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Prince w gamestation z przesyłką będzie za 25 funtów - około 108 zł. Ja również miałem ten problem z wyborem i lepiej jest najpierw łyknąć Prince'a, a potem Fallouta - tym bardziej że niebawem wyjdą jeszcze do niego DLC. Cytuj
3d_ 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 O, znakomity temat. Dwa tygodnie temu kupiłem X'a + GTA IV - naturalnie przeszedłem i jutro dostane mirrors edge'a. Pytanie... co teraz?? - coś z rpg - Fable II - a może kolejny skakaniec - PoP - a może shooter, a jak shooter to który? Fallout 3, Far Cry 2 czy Halo 3... a może Gears of War 2! - dodam, że poza tym czekam na Tekkena 6 i rozważam MK vs DC Cytuj
3d_ 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Wiem, że ładne i w ogóle Euphoria... ale jakieś uzasadnienie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi