Opublikowano 25 grudnia 200816 l Kapitalny singiel, jeszcze jak się ma z kim pograć, ko-operacja w kampanii jest zajebista. Multi? Na prywatnych hostach, bez ludzi którzy muszą używać bugów gry jest świetnie. Jak nie grałeś w GoW1 to weź również GoW1.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Wziąłbym ale kosztuje 99zł, za 89zł natomiast mozna kupić Orange Box - i tu kolejny problem :]
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Zależy jakiej rozrywki oczekujesz. Osobiście polecił bym Grid'a. Bardzo przyjemna gierka.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Właśnie-jak zobaczyłem demko, to od razu przypomniał mi się DiRT-moja ukochana ścigała na X360. Za NFS:U przemawiają darmowe słuchawki Logitecha w prezencie.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l 1 lub 4 pozycja undercover lub quantum of solace w pewnym sensie tez cos w sobie maja (osobiscie polecam obie), po prostu tak jak jest wyzej napisane zalezy czgo szuka (jakiego klimatu) GRID wydaje sie byc najlepszym zakupem, ale to arcade bardziej pod symulacje , a przynajmniej bardziej symulacja niz NFS Pure znowu to SSX tylko zamiast deski masz quada :] A 007 to po prostu calkiem fajny shooter, w klimacie 2ch ostatnich filmów Bonda (troche przykrótki ale ostatnio sporo fajnych gier cierpi na tę chorobę np. Mirrors Edge) Edytowane 25 grudnia 200816 l przez Nitro619
Opublikowano 25 grudnia 200816 l @3d: Girsy są przeraklamowane xP Bierz Left 4 Dead jak masz neta podłączonego do X'a - najlepszy shooter roku. A jak wolisz coś tańszego to weź Orange Boxa - 3xHalf-Life + Portal + bardzo dobre Team Fortress 2.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Bond jest sredni - krotki, taki sobe gameplay. Ogolnie nie polecam Co jeszcze jest popularnego na Live poza Codami, Halo 3 z gatunku fpp? Bardziej chodzi mi o cos ala te 2 gry - tdm/dm/obj - a nie COOP jak L4D
Opublikowano 26 grudnia 200816 l w vegas 2 na pewno jeszcze ludzie grają co do 1 nie mam pewności. PrzyTF2 z Orange Box spokojnie można znaleźć ludzi bez ustawek czy siedzenia po nocach.
Opublikowano 26 grudnia 200816 l miki77 - Mam jeszcze nieużytego triala na 30 dni (w przyszłości na 100% będe miał abonament na pół roku i sukcesywnie mam zamiar dokupywać) Jednak na początku wolałbym skompletować dobre gry, rozumiesz o co chodzi ;] a potem zabawiać się na on-line. Mam już GTA IV+Mirror's Edge, teraz się wystrzelam i kupię sobie Orange Boxa, a na ferie zakupie Left4Dead albo jednak się na Girsy skusze xP dzięki za pomoc.
Opublikowano 26 grudnia 200816 l wydaje ci sie czy jestes pewny? Co do 2 jestem przekonanany, tak jak pisał Dante. W 1 jednak chyba mało osób już gra. Wg mnie te części mało się od siebie różnią. R6:V1 był pierwszą grą którą grałem na LIVE (A&D na Calypso Casion - niezapomniane ). R6: V2 już mi się tak nie podobał - mało nowości itp. Trochę pograłem. Jeśli nie grałeś w jedynkę to śmiało łykaj V2.
Opublikowano 26 grudnia 200816 l @signap: Tak jak mówi Dante, polecam Team Fortress, jednak widzę, że już go masz/miałeś Ja bym jednak na twoim miejscu przynajmniej spróbował L4D - świetne jest.
Opublikowano 26 grudnia 200816 l TF2 nie dla mnie - ogolnie nie podoba mi sie tam teamwork - L4D byloby fajne gdyby nie bylo fast zombies .
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Że niby lepsze wolne zombie , w które by trzeba było wpakować tone ołowiu na łeb?
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Szukam dobrej gry która mnie wciągnie czyli dobra fabuła nie schematyczne zadania .ciekawa wartka akcja : Assassin's Creed BioShock Mass Effect ewentualnie jakas wasza propozycja . Edytowane 27 grudnia 200816 l przez canuks
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Szukam dobrej gry która mnie wciągnie czyli dobra fabuła nie schematyczne zadania .ciekawa wartka akcja : Assassin's Creed BioShock Mass Effect ewentualnie jakas wasza propozycja . To wychodzi na to że Bioshock. W Assasynie schematy a Mass Effect może się dłużyć na dłuższą metę...
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Hm, skoro wymagasz nieschematycznych zadań to Assasin's Creed odpada, choć gierka świetna imo, mi się bardzo dobrze grało, no ale jednocześnie jest BARDZO schematyczna, a pod koniec wieje nudą. Wypada dodać, że Mass Effect jest świetny z tego co słyszałem, ja się jaram tą gierką ostatnio, ale jak kiedyś kupiłem to szybko sprzedałem bo mi przeszło ciśnienie na nią i ogólnie na rpg'i Nie zmienia to faktu, że chcę ja dorwać niebawem i już przysiąść do niej konkretnie. Jednakże z tej trójki zdecydowanie wygrywa Bioshock, genialna gra, dla mnie najlepsze w co grałem na konsoli Microsoftu. Zaje'bisty po prostu, chory, jednakże na swój sposób wspaniały klimat, przegenialnie wykreowane Rapture. Sam przeszedłem już dawno, teraz uzbierałem trochę kasy i za parę tygodni kupię limitkę, muszę to mieć w swojej kolekcji. Bierz Bioshock'a i się nie zastanawiaj imo. Edytowane 27 grudnia 200816 l przez Sztajniec
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Too Human - gracz newbie w klimatach xRPGow sobie poradzi? Pogralem sobie w demo ktore ostanio pojawilo sie na Live, ma troche wad (dropy, kamera, sterowanie) ale grywalnosc jest spoko - wiecej robienia niz gadania (czego nie lubie gdy jest odwrotnie ). Pozatym gdy zostalem zabity po chwili sie "zrespawnowalem" - tak jest w grze czy mialem jakis "artefakt",itp lub na potrzeby dema bylo to zrobione? Warto zaiwestowac?
Opublikowano 27 grudnia 200816 l canuks : podales w tym zestawie 2 tytuly, ktore lapia sie do pierwszej dziesiatki mojego TOP 10 na konsole Microszajsu ;] Ciezko wybor - bralbym oczywiscie obie gry, ale jak nie masz kasy na oba szpile, mimo wszystko moim zdaniem Bioshock . Dzielo sztuki .
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Signap TH to Action RPG z DUŻYM naciskiem na action.Wraz ze wzrostem lvl/lepszym eq będzie też podnosił się lvl wrogów itd,ale nawet ktoś "zielony" w temacie rpg sobie poradzi,a po przyzwyczajeniu do sterowania można robić istną rzeź.IMO jeśli grałeś w np Diablo i Ci się podobało to bierz.Tu mniej zależy od eq i char lvl.Co do śmierci w tej grze nie umierasz,tylko po stracie całego hp musisz oglądnąć przydługą scenkę i wracasz odnowiony(o ile mnie pamięć nie myli to psuje Ci się trochę eq i tracisz trochę expa)
Opublikowano 28 grudnia 200816 l jakaś dobra platformówka ? poza kfp ostatni korci mnie coś łatwego i przyjemnego z nowszych to chyba tylko crash i spyro recki obu nie zachwycają