Fisiu 4 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Kapitalny singiel, jeszcze jak się ma z kim pograć, ko-operacja w kampanii jest zajebista. Multi? Na prywatnych hostach, bez ludzi którzy muszą używać bugów gry jest świetnie. Jak nie grałeś w GoW1 to weź również GoW1. Cytuj
3d_ 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Wziąłbym ale kosztuje 99zł, za 89zł natomiast mozna kupić Orange Box - i tu kolejny problem :] Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Grid/ NFS: Undercover/ Quantum of Solace,czy Pure? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Zależy jakiej rozrywki oczekujesz. Osobiście polecił bym Grid'a. Bardzo przyjemna gierka. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Właśnie-jak zobaczyłem demko, to od razu przypomniał mi się DiRT-moja ukochana ścigała na X360. Za NFS:U przemawiają darmowe słuchawki Logitecha w prezencie. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) 1 lub 4 pozycja undercover lub quantum of solace w pewnym sensie tez cos w sobie maja (osobiscie polecam obie), po prostu tak jak jest wyzej napisane zalezy czgo szuka (jakiego klimatu) GRID wydaje sie byc najlepszym zakupem, ale to arcade bardziej pod symulacje , a przynajmniej bardziej symulacja niz NFS Pure znowu to SSX tylko zamiast deski masz quada :] A 007 to po prostu calkiem fajny shooter, w klimacie 2ch ostatnich filmów Bonda (troche przykrótki ale ostatnio sporo fajnych gier cierpi na tę chorobę np. Mirrors Edge) Edytowane 25 grudnia 2008 przez Nitro619 Cytuj
miki77 16 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 @3d: Girsy są przeraklamowane xP Bierz Left 4 Dead jak masz neta podłączonego do X'a - najlepszy shooter roku. A jak wolisz coś tańszego to weź Orange Boxa - 3xHalf-Life + Portal + bardzo dobre Team Fortress 2. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Bond jest sredni - krotki, taki sobe gameplay. Ogolnie nie polecam Co jeszcze jest popularnego na Live poza Codami, Halo 3 z gatunku fpp? Bardziej chodzi mi o cos ala te 2 gry - tdm/dm/obj - a nie COOP jak L4D Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Rajnboł Siks: Wegas 1 i 2 ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 wydaje ci sie czy jestes pewny? Cytuj
Dante 432 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 w vegas 2 na pewno jeszcze ludzie grają co do 1 nie mam pewności. PrzyTF2 z Orange Box spokojnie można znaleźć ludzi bez ustawek czy siedzenia po nocach. Cytuj
3d_ 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 miki77 - Mam jeszcze nieużytego triala na 30 dni (w przyszłości na 100% będe miał abonament na pół roku i sukcesywnie mam zamiar dokupywać) Jednak na początku wolałbym skompletować dobre gry, rozumiesz o co chodzi ;] a potem zabawiać się na on-line. Mam już GTA IV+Mirror's Edge, teraz się wystrzelam i kupię sobie Orange Boxa, a na ferie zakupie Left4Dead albo jednak się na Girsy skusze xP dzięki za pomoc. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 wydaje ci sie czy jestes pewny? Co do 2 jestem przekonanany, tak jak pisał Dante. W 1 jednak chyba mało osób już gra. Wg mnie te części mało się od siebie różnią. R6:V1 był pierwszą grą którą grałem na LIVE (A&D na Calypso Casion - niezapomniane ). R6: V2 już mi się tak nie podobał - mało nowości itp. Trochę pograłem. Jeśli nie grałeś w jedynkę to śmiało łykaj V2. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 @signap: Tak jak mówi Dante, polecam Team Fortress, jednak widzę, że już go masz/miałeś Ja bym jednak na twoim miejscu przynajmniej spróbował L4D - świetne jest. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 TF2 nie dla mnie - ogolnie nie podoba mi sie tam teamwork - L4D byloby fajne gdyby nie bylo fast zombies . Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Że niby lepsze wolne zombie , w które by trzeba było wpakować tone ołowiu na łeb? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 (edytowane) Szukam dobrej gry która mnie wciągnie czyli dobra fabuła nie schematyczne zadania .ciekawa wartka akcja : Assassin's Creed BioShock Mass Effect ewentualnie jakas wasza propozycja . Edytowane 27 grudnia 2008 przez canuks Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Szukam dobrej gry która mnie wciągnie czyli dobra fabuła nie schematyczne zadania .ciekawa wartka akcja : Assassin's Creed BioShock Mass Effect ewentualnie jakas wasza propozycja . To wychodzi na to że Bioshock. W Assasynie schematy a Mass Effect może się dłużyć na dłuższą metę... Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 (edytowane) Hm, skoro wymagasz nieschematycznych zadań to Assasin's Creed odpada, choć gierka świetna imo, mi się bardzo dobrze grało, no ale jednocześnie jest BARDZO schematyczna, a pod koniec wieje nudą. Wypada dodać, że Mass Effect jest świetny z tego co słyszałem, ja się jaram tą gierką ostatnio, ale jak kiedyś kupiłem to szybko sprzedałem bo mi przeszło ciśnienie na nią i ogólnie na rpg'i Nie zmienia to faktu, że chcę ja dorwać niebawem i już przysiąść do niej konkretnie. Jednakże z tej trójki zdecydowanie wygrywa Bioshock, genialna gra, dla mnie najlepsze w co grałem na konsoli Microsoftu. Zaje'bisty po prostu, chory, jednakże na swój sposób wspaniały klimat, przegenialnie wykreowane Rapture. Sam przeszedłem już dawno, teraz uzbierałem trochę kasy i za parę tygodni kupię limitkę, muszę to mieć w swojej kolekcji. Bierz Bioshock'a i się nie zastanawiaj imo. Edytowane 27 grudnia 2008 przez Sztajniec Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Too Human - gracz newbie w klimatach xRPGow sobie poradzi? Pogralem sobie w demo ktore ostanio pojawilo sie na Live, ma troche wad (dropy, kamera, sterowanie) ale grywalnosc jest spoko - wiecej robienia niz gadania (czego nie lubie gdy jest odwrotnie ). Pozatym gdy zostalem zabity po chwili sie "zrespawnowalem" - tak jest w grze czy mialem jakis "artefakt",itp lub na potrzeby dema bylo to zrobione? Warto zaiwestowac? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 canuks : podales w tym zestawie 2 tytuly, ktore lapia sie do pierwszej dziesiatki mojego TOP 10 na konsole Microszajsu ;] Ciezko wybor - bralbym oczywiscie obie gry, ale jak nie masz kasy na oba szpile, mimo wszystko moim zdaniem Bioshock . Dzielo sztuki . Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Signap TH to Action RPG z DUŻYM naciskiem na action.Wraz ze wzrostem lvl/lepszym eq będzie też podnosił się lvl wrogów itd,ale nawet ktoś "zielony" w temacie rpg sobie poradzi,a po przyzwyczajeniu do sterowania można robić istną rzeź.IMO jeśli grałeś w np Diablo i Ci się podobało to bierz.Tu mniej zależy od eq i char lvl.Co do śmierci w tej grze nie umierasz,tylko po stracie całego hp musisz oglądnąć przydługą scenkę i wracasz odnowiony(o ile mnie pamięć nie myli to psuje Ci się trochę eq i tracisz trochę expa) Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 jakaś dobra platformówka ? poza kfp ostatni korci mnie coś łatwego i przyjemnego z nowszych to chyba tylko crash i spyro recki obu nie zachwycają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi