QstomPL 83 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 mi bardziej przypadl Prince of Persia. Dostajesz bardzo ladnie napisana przygode i rozgrywke, ktorej sie nie chce przerywac ; ) Mirror's Edge jest podobnym tytulem i tez mi sie starszni espodobal, ale w tak dobra platformowke jak PoP to gralem za czasow ratcheta i wtym czasie jak platformowek jest jak na lekarstwo oba tytuly sa genialne i wartio kupic. Mimo tego prince of persia wg mnie wygrywa Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Ja proponuje Prince of Persia . Mirror;s Edge to dla mnie największe rozczarowanie roku , nie wiem czego to ja się spodziewałem :ziew: , natomiast jeżeli chociaż trochę podobał ci się Assassin's Creed i nie pogardziłeś baśniową oprawą FableII , POP będzie jak znalazł Cytuj
Evil-one 1 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 cod 5 fable 2 fallout 3 prince of persia kupie wszystkie ale co polecacie pierwsze :) Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 cod 5 fable 2 fallout 3 prince of persia kupie wszystkie ale co polecacie pierwsze :) Na początek proponuje przeprawe przez baśniowy świat FableII , by potem wskoczyć na pierwszy front COD5 . Następnie wyluzuj się przy bezimiennym Prince of Persia , by ponownie wskoczyć w zniszczony przez ludzkość świat , tym razem F3 Ewentualnie możesz zamienić miejscami 1-wszy tytuł z 2-gim i jednocześnie 3-ci z 4-tym . Jednak dobrze zaliczyć FableII przed Falloutem , aby się później nie rozczarować , oraz nie grać jedna po drugiej Fable i POP , gdyż baśniowość może się przejeść Cytuj
mj 13 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 sporo ludzi gra jeszcze w gow 1 ?? i jak sie ma multi w tej grze do czesci drugiej ? pozdro Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Poczytaj ostatnie strony tematu o GOW2 - fani 1 przezucaja sie na GOW1 gdyz 2 ma jakies tam uproszczenia czy bugi ktore przeszkadzaja w grze. Cytuj
Velius 5 704 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Chce zaczac przygode w Call of Duty na multiplayer (nigdy w ta gre jeszcze nie gralem) i mam dylemat,ktora czesc kupic?Modern Warfare czy World at War?Cenowo mi to wszystko jedno,ale widzialem podzielone opinie stad to pytanie. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Modern Warfare,ale to juz wszystko zależy od tego,czy wolisz WWII,czy czasy współczesne. Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Chce zaczac przygode w Call of Duty na multiplayer (nigdy w ta gre jeszcze nie gralem) i mam dylemat,ktora czesc kupic?Modern Warfare czy World at War?Cenowo mi to wszystko jedno,ale widzialem podzielone opinie stad to pytanie. bierz cod'a 4 imo jest lepszy w multi chociaz malo gralem w waw ale wybralbym mw duzo polakow w to gra Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 tez bardziej pollecam czworeczke. Piatka nie ma jakos klimatu : / i mapy tez mi jakos nie pasily Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 COD5 to klon COD4 tylko zmieniona sceneria ,mapy i bronie reszta to kalka .TEraz tylko piytanie jaki klimat bardziej lubisz -współczesny czy IIWŚ ? Sam wybrałem COD4 na konsole pomimo tego za na PCcie tez gralem w COD4 jak i ostatnio w 5 .Prawde mówiąc pograłem tylko 20min na lulti imoze z 20 singla i podziękowałem nie wessało mnie ... Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Wedlug mnie mapy lepsze w 5, chociaz czworka tez ma niezle. CoD 4 ma za to lepszego singla. Bierz ta czesc ktorej klimat ci bardziej odpowiada. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Witam wszystkich mam taki dylemat, co wybrać z gier na poziomie ~150zł z wysyłką? (chyba że już mam w profilu) Moje propozycje: 1. Gears Of War 2 2. Call of Duty 5 - prawdopodobnie będę miał pożyczone na 1tydzień, więc samą kampanię łyknę, warto dla multi? 3. Prince of Persia PL 4. Fallout 3 (dołożyć i poczekać na PL) 5. Banjoo Kazooie _____________ II Liga 5. Mirrors Edge? 6. Midnight Club LA? Może coś starszego (troche dołożyć), za to dwa tytuły, np Mass Effect/Orange Box/Ninja Gaiden 2/DMC 4 P.S. Po gatunkach lubie: przygodowe, strzelaniny, platformowe, RPG, wyścigi Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Co byś nie wybrał nie będziesz zawiediony. Proponuje wszystko tylko po kolei , możesz zacząć np. od Mass Effect i Orange Box. Zapewniam cię , że zanim je skończysz nowsze gierki które wymieniłeś sporo spadną z ceny. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Tak jak wyżej, polecam Mass Effect + Orange Box. A jak wolisz coś nowszego, to Mirror's Edge, GoW2 lub też Fable II. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 GOW 2 - na single, jesli masz kogos kto umie grac na padzie to zabawa bedzie lepsza niz samemu - chyba ze masz Live'a to kogos znajdziesz - przejdziesz gre to S/Z Cytuj
solidious 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 witam, potrzebowalbym pomocy w wyborze dobrego hack&slash-a, po sprawdzeniu dema ninja gaiden niebardzo przypadlo mi do gustu tak samo jak dmc 4, czy zna ktos wartego polecenia h&s-a najlepiej w klimacie podobnym do god of war-a?? Cytuj
JPek 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Co wybrać Skate 2, Far Cry 2 czy Gears of war 2?? Strasznie się napaliłem na skate2 ale znowu cena gears aż się uśmiecha Znowu w podobnej cenie jak wyjdzie skate 2 jest far cry 2 Pl a tą gierką też na pewno bym nie pogardził. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 ja z tego bym wybral skate 2, ale to tylko moje zdanie. Multi wg mnie na necie w gow2 takie sobie, tak samo jak fc2, a w skacie mozna sie bawic i bawic, genialna gra : ) Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Oczywista oczywistosc, ze GoW 2 . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi