miki77 16 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 Krótko: Fight Night Round 3, czy Burnout Revange Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 Revenge Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 To jak wybór między dwoma wy.yebanymi kobietami, z których jedna jest blondynką a druga brunetką, tudzież rudą xD Obie gry są przekozackie Cytuj Odnośnik do komentarza
KOSHAOLIN OBI 0 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 LOST PLANET słaba fabuła ale grube multi które starcza na bardzo długo no i darmowe map paki. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 Virtua Fighter 5 Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 Coś słyszałem, że mają obniżyć jego cenę do 30€ za nówkę, może warto się wstrzymać z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 Krótka piłka : Lost Odysey czy Eternal Sonata ? Lubie RPG wszelakie teraz dostałem Blue Dragon i nadrobię zaległości ale pod koniec lutego będzie mnie stać na jedną nowość i nie wiem którą się bardziej opłaca. Przede wszystkim chodzi mi o historię która lepsza ? Loadingi, kiepska grafa etc jest do zniesienia w RPG jeżeli historia jest na wysokim poziomie . Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 jako ze nie mam zadnej samochodowki:) postanowilem nabyc i teraz dylemat: Dirt/PGR4/Revange/pro street ---> chyba ze jeszcze cos wartego (forza sciagnalem demko znudzilo mi sie:/) co dostarczy mi najwiecej przyjemnosci:) nie zalezy mi na realizmie (od tego jest prawdziwe autko) - jedynie zeby byl jakikowliek model uszkodzen i miodnosc:)...acha na tryb on line nie patrze bardziej na single jako ze nie mam zadnej ekipy a zwykle widze ze jak sie samemu dolacza to jest raz lepiej raz gorzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 Burnout Revenge - najtanszy i najbardziej rajcowny PGR4 cie znudzi jezeli Forza cie znudzila, Dirt i Pro Street to inna liga calkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 A może pomyśl nad Burnout'em Paradise? Dość tanio można go dorwać, a jest chyba najciekawszą samochodówką :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 blantman - na podstawie dotychczas zasłyszanych opinii, jednak Lost Odyssey danielskii - jeżeli wolisz się ścigać a nie rozwalać (od tego jest prawdziwy samochód ), to bierze PGR4, w przeciwnym wypadku Burnout będzie równie rozsądny ze względu na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 SKATE, BIOSHOCK, MASS EFFECT? Która? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 o rany, ciezki wybor jak cholera ;] gry sa tak rozne a kazda jest wybitna w swoim gatunku najlepiej wszystkie trzy, a kolejnosc wzialbym taka: 1. Bioshock - gra jest absolutnie genialna, przejdziesz ze dwa razy i mozesz wymienic na 2. Mass Effect - zanim przejdziesz Bioshocka powinien wyjsc dodatek wiec bedziesz rowniez mial sporo grania a potem wymienic na 3. Skate - i ta gierke mozna sobie zostawic, sporo masterowania, mozna robic filmiki itp, jest to gra do ktorej mozna wracac wiele razy Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 Devil May Cry 4. Warto, jesli nie mialem stycznosci z seria? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 No to jeżeli nie miałeś styczności z tą serią to możesz śmiało łykac ;]. Myślę, że na pierwszą połowę tego roku zdecyduję się na GTA IV, Battlefield: Bad Company i Too Human... A tak btw. to kiedy w końcu wyjdzie Alan Wake i Ninja Gaiden II, są jakieś oficjalne daty premier? Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 NG II 20 maja, a Alan Wake najwcześniej na święta, o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Jak ktoś szuka taniej gry na wiele godzin i bez online, to polecam Earth Defense 2017. Gra pod wieloma względami jest crapem, ale bardzo grywalnym i mocno wciągającym. Tylko trzeba się odpowiednio nastawić. Klimat jest jak z horrorów klasy B. Gra dodatkowo jest trochę zabawna (teksty kompanów). Jak ktoś lubi niskobudżetowe gry, to niech łyka śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Devil May Cry 4. Warto, jesli nie mialem stycznosci z seria? Warto, nawet jeśli ktoś miał styczność z serią Cytuj Odnośnik do komentarza
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Pograj w demo jak masz możliwość, moim zdaniem nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 B0dz1o, ale na wielkanocne ma się rozumiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza
lampard114 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Którą z nich: Devil May Cry, Assassin`s Creed czy Turok albo polećcię mi jakiś w miarę nowy FPS lub TPS Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 A jak myślisz? Pewnie, że bożonarodzeniowe albo dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Pograj w demo jak masz możliwość, moim zdaniem nie warto. Demka nie sciagne, poza tym czytalem opinie, ze demko zasysa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Pograj w demo jak masz możliwość, moim zdaniem nie warto. Demka nie sciagne, poza tym czytalem opinie, ze demko zasysa. Jednak na Twoim miejscu i tak bym łyknął Dla mnie DMC4 to must-have, bez dwóch zdań i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Pograj w demo jak masz możliwość, moim zdaniem nie warto. Dokładnie, mi też nie podeszło. Jak możesz to lepiej sprawdź gameplay przed kupnem, bo grę albo pokochasz albo znienawidzisz. Którą z nich: Devil May Cry, Assassin`s Creed czy Turokalbo polećcię mi jakiś w miarę nowy FPS lub TPS Call of Duty 4 polecam z Fps-ów , a ztych co wymieniłeś to AC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi