Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jako fan GoW... odradzam Ci GoW 2... dla mnie to taki "polski kawior", a z drugiej strony możesz zakupić przejść i sprzedać bo chętnych pewnie nie zabraknie

Opublikowano

zdecydowanie Gear of War 1. Singla masz na jakieś 8 godzin, a multi jest wciąż żywe. Ewentualnie Orange Box, za 50 zł masz 5 gier w tym świetne (na multi) Team Fortress 2

Opublikowano
zdecydowanie Gear of War 1. Singla masz na jakieś 8 godzin, a multi jest wciąż żywe. Ewentualnie Orange Box, za 50 zł masz 5 gier w tym świetne (na multi) Team Fortress 2

GOW1 to 4-5h zabawy, GOW2 daje dodatkowe ze 3h

Opublikowano (edytowane)
Szukam czegoś taniego

GOW1 to 4-5h zabawy, GOW2 daje dodatkowe ze 3h

GoW 2 faktycznie jest dłuższe ale też jakieś 2 x droższe prawda?

Edytowane przez opall
Opublikowano
heh, a moze bys napisal chociaz o jaki gatunek Ci chodzi i na czym ci najabrdziej zalezy ; )

hmm, świetnie bawiłem się przy dead space, chodzi mi o grę na kilkanaście godzin, z dobrą fabułą (i elementami akcji ofc:))

Gość MasterShake
Opublikowano
L4D

Grid,Pure,Shaun White, Tiger Woods? Co z tego?

pure, chyba najwieksze zaskoczenie tego roku bo raczej nikt na to nie czekal a tu prosze

Opublikowano (edytowane)

nie tyle co czekal a slyszal :P - moje 1 spotkanie z nazwa PURE to bylo demko z Live z ciekawosci

left 4 dead - online, coop, split - DS jest w sumie na 2/3 gdy ktos chce zebrac 1000

Edytowane przez signap
Opublikowano

Jaką ścigałkę podobną do Pgr4 czy Grida polecacie ? Obie gry mam już zaliczone i brakuje mi dobrych ściganek. Zastanawiałem się nad MC: LA, jednak przeraża mnie to, że grę robił R*, czy to nie oznacza dorysowywania się terenu i spadków animacji ?

Opublikowano

Nie. Owszem zdarzały się problemy z teksturami ale sporadycznie i przez chwilę w niektórych okolicznościach. Bierz śmiało.

Ze ścigałem mogę polecić jeszcze TDU. Stary dobry tytuł. Forze też można atrakcyjnie wyrwać ale jest dość monotonna a czasami wręcz dobijająco nudna. Tyle z własnego doświadczenia. Z opinii innych pomyśl jeszcze nad Pure albo Dirt.

Opublikowano
Jaką ścigałkę podobną do Pgr4 czy Grida polecacie ? Obie gry mam już zaliczone i brakuje mi dobrych ściganek. Zastanawiałem się nad MC: LA, jednak przeraża mnie to, że grę robił R*, czy to nie oznacza dorysowywania się terenu i spadków animacji ?

midnajt nowy jest świetny, ^_^ jeśli masz hdd to z dorysowywaniem nie będzie problemów u mnie raz się zdarzyło że jezdnia na chwilę się rozmyła :] a tak bez większych dropów czy braku tekstur

pozdro