Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaką ścigałkę podobną do Pgr4 czy Grida polecacie ? Obie gry mam już zaliczone i brakuje mi dobrych ściganek. Zastanawiałem się nad MC: LA, jednak przeraża mnie to, że grę robił R*, czy to nie oznacza dorysowywania się terenu i spadków animacji ?

midnajt nowy jest świetny, ^_^ jeśli masz hdd to z dorysowywaniem nie będzie problemów u mnie raz się zdarzyło że jezdnia na chwilę się rozmyła :] a tak bez większych dropów czy braku tekstur

pozdro

Forza :wub: tania i za(pipi)sta, tylko nie wiem czy Ci przypasi ze względu na to, że jest symulatorem, a nie arcadówką.

Opublikowano

No, Pure sprawdziłem demko i w sumie fajne, tylko nie wiem czy by mi się nie przejadło, co do forzy to podziękuję, nie lubię symulatorów. Chyba jednak wezmę MC: LA, mam hdd więc powinno być dobrze.

Opublikowano

Co do forzy2 to gra genialna!!!

Pamiętam jak odpaliłem ją po raz pierwszy na X360 (to było jakoś 4 dni po kupnie konsoli, bo pierwsze dni to było AC:)). Grafiką zachwycałem się przez cały czas. Sama rozgrywka, zawody, modyfikacje samochodów - te rzeczy przypomniały mi o mile spędzonym czasie przy Gran Turismo na PSXa:)

gorąco to polecam:)

Opublikowano
No, Pure sprawdziłem demko i w sumie fajne, tylko nie wiem czy by mi się nie przejadło, co do forzy to podziękuję, nie lubię symulatorów. Chyba jednak wezmę MC: LA, mam hdd więc powinno być dobrze.

Bierz Forze .

Opublikowano

wg mnie tez sposrod MC:LA, Pure i Forza, to waslnie forza jest najlpeszym wyborem. Pure daje najwiekszego kopa, ale nie jest tak zywotny jak forza, a mc:la jakos mi sie nie spodobal na wstepie, wiec zdania za bardzo co do tej gry nie mam. Moze jak dluzej sie pogra to sie robi lepiej

Opublikowano

Forza jest dobra ale cholernie nudna po pewnym czasie. Te same wyścigi, te same trasy. Zmienia się tylko wymagany samochód (nie zawsze zresztą) i ilość okrążeń, oczywiście na więcej.

Demo Pure dało mi więcej frajdy i z czasem pełną wersję zaatakuję. A Midnight, hmm, bajka. Szybko, intensywnie, przyjemnie.

Opublikowano

Wyscigi powinny byc krotkie, bo granie ma sens tylko z zywym przeciwnkiem a taki singiel to trening przez multi. Podobal mi sie czas Pura - 10 etapow, kilka godzin i mamy singla skonczonego. Forza to tylko dla fanow sim - ja lubie wyscigi ale nie chce spedzac duzo czasu na nauke. MC LA jest nudne, i chyba dlugie wg mnie zbyt dlugie. Jedz tam, wygraj, jedz tutaj, kolejny wyscig. Grajac ze 2-3h mialem tylko z 15k kasy i ze 4 wygrane furki. Jak pamietam poprzedniego MC tez byl on dlugi co mnie odpychalo. Niechce jezdzic w nieskonczonosc

Opublikowano (edytowane)
MC LA jest nudne, i chyba dlugie wg mnie zbyt dlugie. Jedz tam, wygraj, jedz tutaj, kolejny wyscig. Grajac ze 2-3h mialem tylko z 15k kasy i ze 4 wygrane furki. Jak pamietam poprzedniego MC tez byl on dlugi co mnie odpychalo. Niechce jezdzic w nieskonczonosc

Jak dla kogo. Osobiście cholernie polecam. Wyścigi roku.

Edytowane przez TheBesTia
Opublikowano

MC LA jest dość długą grą i może się komuś to nie spodobać. Zwłaszcza tym co liczą na szybkie i łatwe calaki.

A gra za(pipi)ista, muza porywa, czuć prędkość, mnogość wyścigów i ich rodzajów tylko samochodów jakoś tak nie za wiele i tylko 3 motory.

Opublikowano

Powtórzę moją "reckę". MC:LA to NFS Underground 2 dopakowany do standartów HD (grafika, samochody, opcje, wyścigi). W sumie nic innowacyjnego. Ale ja takie gry lubię, więc jest ok. Jeśli ktoś szuka nowego spojrzenia na gatunek- odradzam.

Opublikowano

Zobacz achivy. Jest za 180 wygranych wyścigów, jest za 300 ukończonych...

W trybie kariery jechałem z 300+ wyścigów. Są różnorodne i jest ich od groma.

Do tego XBL i Goal Attack (trzeba wygrać i spełnić pewne warunki na 74 trasach)

Sporo tego.

Opublikowano

180 czy 300 to i tak sporo jak na wyscigi. Wole szybciej przejsc "fabule" i pojsc na multi bo tylko to sie liczy w tym gatunku podobnie jak fpp ale w przypadku fpsow SP to nie botmatch :).Ale ok sa rozne gusta,itp

Warto lykac Dark Sector?

Opublikowano (edytowane)

single w racerach = takie jest i na multi. To nic innego jak botmatch tylko z tym ze bot nie popelni bledu (lub zadko), zna droge,itp. Zas single w fpp/tpp to nie botmatch tylko cos wiecej - obrona czegos, strzelasz z helikoptera, odbijasz baze,itp

Edytowane przez signap
Opublikowano
single w racerach = takie jest i na multi. To nic innego jak botmatch tylko z tym ze bot nie popelni bledu (lub zadko), zna droge,itp. Zas single w fpp/tpp to nie botmatch tylko cos wiecej - obrona czegos, strzelasz z helikoptera, odbijasz baze,itp

i można zbluzgać żywego człowieka a nie grę, wyżyć się na drugim zamiast na padzie, uprzykrzyć mu życie (grę), zasypywać "mesadżami" o niecenzuralnej/zaczepnej/obśmiewającej treści, non stop proponować głosowania za Kick'iem dla kogoś

same plusy, ja się dziwię że ludzie masowo nie wykupują XBL :twisted: