tomsecret1993 20 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Jaką ścigałkę podobną do Pgr4 czy Grida polecacie ? Obie gry mam już zaliczone i brakuje mi dobrych ściganek. Zastanawiałem się nad MC: LA, jednak przeraża mnie to, że grę robił R*, czy to nie oznacza dorysowywania się terenu i spadków animacji ? midnajt nowy jest świetny, ^_^ jeśli masz hdd to z dorysowywaniem nie będzie problemów u mnie raz się zdarzyło że jezdnia na chwilę się rozmyła :] a tak bez większych dropów czy braku tekstur pozdro Forza tania i za(pipi)sta, tylko nie wiem czy Ci przypasi ze względu na to, że jest symulatorem, a nie arcadówką. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 No, Pure sprawdziłem demko i w sumie fajne, tylko nie wiem czy by mi się nie przejadło, co do forzy to podziękuję, nie lubię symulatorów. Chyba jednak wezmę MC: LA, mam hdd więc powinno być dobrze. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 I godny wybór. BTW Forza to nie aż taki symulator. Po prostu trzeba trochę więcej hamować Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Bierz śmiało , wczoraj odpaliłem pierwszy raz i jest kozak! Cytuj
KingDHM 0 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Co do forzy2 to gra genialna!!! Pamiętam jak odpaliłem ją po raz pierwszy na X360 (to było jakoś 4 dni po kupnie konsoli, bo pierwsze dni to było AC:)). Grafiką zachwycałem się przez cały czas. Sama rozgrywka, zawody, modyfikacje samochodów - te rzeczy przypomniały mi o mile spędzonym czasie przy Gran Turismo na PSXa:) gorąco to polecam:) Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opyla sie dać Undercovera za GoW 2 ? Ja daje nfs... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opyla sie dać Undercovera za GoW 2 ? Ja daje nfs... Taaaaaaak za t w drugą stronę nie ale co cie to obchodzi Nawet jak ci się gow 2 nie spodoba to łatwiej wymienisz na jakąś nowość. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Lepsza gre bedzie miala ta druga osoba ktora sie wymienia za NFS'a Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 No, Pure sprawdziłem demko i w sumie fajne, tylko nie wiem czy by mi się nie przejadło, co do forzy to podziękuję, nie lubię symulatorów. Chyba jednak wezmę MC: LA, mam hdd więc powinno być dobrze. Bierz Forze . Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 wg mnie tez sposrod MC:LA, Pure i Forza, to waslnie forza jest najlpeszym wyborem. Pure daje najwiekszego kopa, ale nie jest tak zywotny jak forza, a mc:la jakos mi sie nie spodobal na wstepie, wiec zdania za bardzo co do tej gry nie mam. Moze jak dluzej sie pogra to sie robi lepiej Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Forza jest dobra ale cholernie nudna po pewnym czasie. Te same wyścigi, te same trasy. Zmienia się tylko wymagany samochód (nie zawsze zresztą) i ilość okrążeń, oczywiście na więcej. Demo Pure dało mi więcej frajdy i z czasem pełną wersję zaatakuję. A Midnight, hmm, bajka. Szybko, intensywnie, przyjemnie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Wyscigi powinny byc krotkie, bo granie ma sens tylko z zywym przeciwnkiem a taki singiel to trening przez multi. Podobal mi sie czas Pura - 10 etapow, kilka godzin i mamy singla skonczonego. Forza to tylko dla fanow sim - ja lubie wyscigi ale nie chce spedzac duzo czasu na nauke. MC LA jest nudne, i chyba dlugie wg mnie zbyt dlugie. Jedz tam, wygraj, jedz tutaj, kolejny wyscig. Grajac ze 2-3h mialem tylko z 15k kasy i ze 4 wygrane furki. Jak pamietam poprzedniego MC tez byl on dlugi co mnie odpychalo. Niechce jezdzic w nieskonczonosc Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) MC LA jest nudne, i chyba dlugie wg mnie zbyt dlugie. Jedz tam, wygraj, jedz tutaj, kolejny wyscig. Grajac ze 2-3h mialem tylko z 15k kasy i ze 4 wygrane furki. Jak pamietam poprzedniego MC tez byl on dlugi co mnie odpychalo. Niechce jezdzic w nieskonczonosc Jak dla kogo. Osobiście cholernie polecam. Wyścigi roku. Edytowane 15 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Jesli nie grales w poprzedniego MC to moze dla ciebie to cos fajnego - mnie to bawilo ze 2-3 lata temu przy poprzednim MC. Teraz to wieje nuda Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) Tak się składa , że grałem. Może mam inne podejście do gier niż ty , a już napewno inne gusta. Gra jest zapipista a soundtrack to małe mistrzostwo świata. Edytowane 16 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Akurat mi zgarneli MC: LA ze sklepu w moim mieście a było w dobrej cenie ( 110zł ). No cóż, pozostaje polować na necie. Ew. Pure, ale coś długo trzyma się z ceną. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 MC LA jest dość długą grą i może się komuś to nie spodobać. Zwłaszcza tym co liczą na szybkie i łatwe calaki. A gra za(pipi)ista, muza porywa, czuć prędkość, mnogość wyścigów i ich rodzajów tylko samochodów jakoś tak nie za wiele i tylko 3 motory. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Powtórzę moją "reckę". MC:LA to NFS Underground 2 dopakowany do standartów HD (grafika, samochody, opcje, wyścigi). W sumie nic innowacyjnego. Ale ja takie gry lubię, więc jest ok. Jeśli ktoś szuka nowego spojrzenia na gatunek- odradzam. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Może masz rację, z tym że seria NfS ssie IMO, a MC to klasyka gatunku (druga część skróciła mi o parę lat życie, przez nerwy) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 A ile jest tych wyscigow? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Zobacz achivy. Jest za 180 wygranych wyścigów, jest za 300 ukończonych... W trybie kariery jechałem z 300+ wyścigów. Są różnorodne i jest ich od groma. Do tego XBL i Goal Attack (trzeba wygrać i spełnić pewne warunki na 74 trasach) Sporo tego. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 180 czy 300 to i tak sporo jak na wyscigi. Wole szybciej przejsc "fabule" i pojsc na multi bo tylko to sie liczy w tym gatunku podobnie jak fpp ale w przypadku fpsow SP to nie botmatch .Ale ok sa rozne gusta,itp Warto lykac Dark Sector? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) A podobno wszyscy psioczą na krótkie SP w owych czasach - jednak nie. Edytowane 16 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) single w racerach = takie jest i na multi. To nic innego jak botmatch tylko z tym ze bot nie popelni bledu (lub zadko), zna droge,itp. Zas single w fpp/tpp to nie botmatch tylko cos wiecej - obrona czegos, strzelasz z helikoptera, odbijasz baze,itp Edytowane 16 stycznia 2009 przez signap Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 single w racerach = takie jest i na multi. To nic innego jak botmatch tylko z tym ze bot nie popelni bledu (lub zadko), zna droge,itp. Zas single w fpp/tpp to nie botmatch tylko cos wiecej - obrona czegos, strzelasz z helikoptera, odbijasz baze,itp i można zbluzgać żywego człowieka a nie grę, wyżyć się na drugim zamiast na padzie, uprzykrzyć mu życie (grę), zasypywać "mesadżami" o niecenzuralnej/zaczepnej/obśmiewającej treści, non stop proponować głosowania za Kick'iem dla kogoś same plusy, ja się dziwię że ludzie masowo nie wykupują XBL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi