Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to mnie coś polecicie:

1. Jakaś strzelanka, horrory odpadają, dosyć długa, ciekawa fabuła, nie pogardzę spolszczeniem [niekonieczne], fajnie jakby było demko na lajwie. Odpada: GOW1/2 [grałem w 1 - słabiutka], COD2/4 [mam na kompa], RB6V [jak cod], Orange Box [jak cod i rb6 ^^].

2. Jakaś bijatyka, musi być miodna i tyle :D No i żeby się w 2 dobrze grało. DOA4 jakoś mi nie podpasowało [demko]

I bardziej sprecyzowane:

Smackdown 08 czy 09 ? ;) A może TNA Impact?

Opublikowano
Własnie skończyłem Dead Space i mi mało. Mozecie coś polecić w tych klimatach? Za FPSami zabaedzo nie przepadam, ale tutaj klimat był cudowny.

Czekaj na F.E.A.R 2.

@Nadrill: Skate (niedługo wychodzi dwójka), Left 4 Dead albo też Orange Box.

Skate mi nie podszedł, na Left 4 Dead nie mam ekipy, a w Orange Box grałem na kompie. Choć L4D nie jest zły.

nadril - pure?

sznurek - trudno powiedziec aby cos ala DS bylo. Moze RE5 cie zadowoli ;) ale to za jakis czas lub czekaj na DS2 a potem 3 :P

Grałem w demo, średnie.

Opublikowano
FC2 odradzam (poczytaj sobie temat o nim)

Hmm, kumpel będzie miał, więc ok.

Mass Effect - fajna gra? Dawno nie grałem w RPG, a od BioWare Jade Empire było fajne. Z drugiej strony zastanawiam się nad Fable 2...

Opublikowano
FC2 odradzam (poczytaj sobie temat o nim)

Hmm, kumpel będzie miał, więc ok.

Mass Effect - fajna gra? Dawno nie grałem w RPG, a od BioWare Jade Empire było fajne. Z drugiej strony zastanawiam się nad Fable 2...

Może fanatycy rpg mnie zbesztają, ale mi me wogle nie podeszło. Pograłem trochę na siłę i sprzedałem. Rpg lubię ale nie takie.

Opublikowano
Ale i tak bym wolał co innego. confused.gif W sumie zastanawiam się nad Far Cry'em 2 i Fable 2.

Far Cry jest fajny, jak się nie ma zbugowanego sejwa. Za to Fable jak najbardziej polecam.

Opublikowano
HL genialne! Chociaż mogłoby być więcej postapokaliptycznych, orwellowskich klimatów zamiast łażenia po pustkowiach i pływania po kanałach,

Portal - miły przerywnik :)

TF - bleeee. Jakoś mnie nie ruszyło.

Ale generalnie fakt, też polecam Pomarańczowe pudełko. Najtańsze gry na rynku chyba... :]

No właśnie... potrzebuję dobrej ścigałki i przyjemnej bijatyczki. Jakieś sugestie?

No właśnie właśnie o to to. Gdyby HL2 miałby więcej klimatów w blokach (jak w roku 1984 ^^) to byłaby gra na 11/10 :).

Ja zakończyłem właśnie ep2... i co mogę powiedzieć? Dla mnie jest to gra prawie tak dobra, jak MGS3. Nie jest to ten geniusz, ale na Xboxa 360 chyba najlepsza historia jaka jest :).

Ścigałka - Burnout Paradise całkiem miły jest.

Opublikowano

Koledzy mam dylemat i liczę że szybko dostanę podpowiedź, mianowicie:

Jutro mam zamiar wybrać się po grę, i nie wiem jaką a nominowane są:

Prince of Persia (pronto że nowy)

Shaun White Snowboarding

Left 4 Dead

(nie mam GOLD więc proszę o pomoc)

Opublikowano

jesli nie masz golda to l4d odpada (a szkoda bo to najlepsza gra z tych co wymieniles)

ja na twoim miejscu bym bral ksieciunia, rowniez i dlatego ze gry snowboardowe mnie nie kreca jakos specjalnie