Opublikowano 19 stycznia 200916 l Co wypada lepiej jakiś Just Cause czy Far Cry2? Ewentualnie jakaś alternatywa tych gta podobnych klimatów. Saints row 2? Jedynka mi nie podeszła. I jeszcze jdno, czy ta gra Clive Barker's Jericho jest jako tako straszna jak np. Dead Space czy bardziej jak Alone in the dark5? Edytowane 19 stycznia 200916 l przez sznurek
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Chciałem coś na co-opa z Arcade'ówek. Myślałem o Castle Crashers (1200 MP) opłaca się ? Może polecicie coś innego. TMNT / Gauntlet
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Co wypada lepiej jakiś Just Cause czy Far Cry2? Ewentualnie jakaś alternatywa tych gta podobnych klimatów. Saints row 2? Jedynka mi nie podeszła. I jeszcze jdno, czy ta gra Clive Barker's Jericho jest jako tako straszna jak np. Dead Space czy bardziej jak Alone in the dark5? w Just Cause nie grałem , ale Far Cry 2 wymiata po całości - polecam FC2 jak najbardziej.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l JC chyba jest demo - mi na X1 sie podobalo, zagralem na 360 to jakos mi sie odechcialo. FC2 to nuda, nuda, nuda, jedziesz, nuda,nuda, nuda, kill,kill, nuda, nuda jedziesz, jedziesz, respawn SR2 jest dobre jesli zapomniesz o bugach i na luzacko podejdziesz do gry
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Witam! Szukam jakiejś w miarę taniej gry (akcja, strzelanka, przygodówka) głównie z myślą o singlu. Co możecie mi polecić?
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Orange Box - za śmieszne pieniądze (ok 50 zl) masz maaaasę akcji, przygody i strzelania. Jakieś 30-40 godzin zabawy w singlu. To jest w sumie 5 gier w jednej. Ja ze swojej strony mogę jeszcze polecić Stranglehold ( naprawdę miło mnie ta gra zaskoczyła) chociaż ona jest dość krótka.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Orange Box'a mam na PC, GTA miałem, a Crackdown średnio mnie interesuje. Możecie jeszcze coś polecić?
Opublikowano 22 stycznia 200916 l The Darkness , Call of Juarez , Call of Duty 2/3/4 , Ninja Gaiden II , Alone in the Dark, Mass Effect , Assassin's Creed, Medal of Honor: Airborne , Splinter Cell: DA , GRAW2 , Rainbow Six : Vegas 1/2 . Do wyboru , do koloru.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Z gier, które wymieniłeś zastanowiłbym się nad CoD3 (2 i 4 miałem na PC), Ninja Gaiden II, Mass Effect i MoH:A. Myślałem jeszcze nad Bioshock'iem. Która z nich byłaby najlepsza?
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Bioshock - najlepsza, cudny klimat, pięknie wykonana (wnętrza!) i wciągająca jak diabli Ninja Gaiden II - jak lubisz krojenie z prędkością światła i masz palce bez reumatyzmu to ci sie spodoba. Sieka na maksa. MoH:A - fajna na raz, góra dwa przejścia
Opublikowano 22 stycznia 200916 l OK, kupiłem Mass Effect, tym bardziej, że wyczaiłem za 90 zł edycję kolekcjonerską, a grę chciałem mieć już wcześniej. W każdym bądź razie dzięki za pomoc.
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Szukam jakiejś porządnej strzelanki, mniej więcej coś w stylu serialu 24 godziny żeby nie było chwili wytchnienia od strzelania, akcja cały czas do końca gry.
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Szukam jakiejś porządnej strzelanki, mniej więcej coś w stylu serialu 24 godziny żeby nie było chwili wytchnienia od strzelania, akcja cały czas do końca gry. bierz bourne conspiracy ^_^ akcja non stop:) walki z bolesnymi finiszerami (prawie jak w def jem: ffnj ) tanio go można wyrwać a nikt w niego nie gra 8) czarny koń ^_^ poprostu