Scorp1on 8 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Kane .... - podchodzi mocno pod sredniaka - > Left 4 Dead Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Szukam jakiejś porządnej strzelanki, mniej więcej coś w stylu serialu 24 godziny żeby nie było chwili wytchnienia od strzelania, akcja cały czas do końca gry. bierz bourne conspiracy ^_^ akcja non stop:) walki z bolesnymi finiszerami (prawie jak w def jem: ffnj ) tanio go można wyrwać a nikt w niego nie gra 8) czarny koń ^_^ poprostu Dokładnie, Bourne Conspiracy i Left 4 Dead. Pierwszy tytuł to tzw. czarny koń, drugi zaś to czysta bezmózgowa instyktowna nawalanka, bez zbędnego myślenia - coś fantastycznego duet tych gier. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Znacie jakieś dobre RPG lub JRPG ? Zaznaczę ,że Fallouta , Fable , Mass Effect miałem Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Blue Dragon, Lost Odyssey, The Last Remnant, Oblivion, Eternal Sonata Cytuj
miki77 16 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Blue Dragon jest nudne jak (pipi). Jedyna gra na X'a jakiej mi się nie chciało przechodzić Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Znacie jakieś dobre RPG lub JRPG ? Zaznaczę ,że Fallouta , Fable , Mass Effect miałem Oczywiscie Lost Odyssey. I nie sluchaj biadolacych malkontentow o jakichs rozczarowaniach, bo gra jest swietna. Kawal dobrego jRPG. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Znacie jakieś dobre RPG lub JRPG ? Zaznaczę ,że Fallouta , Fable , Mass Effect miałem Lost Odyssey jest super no i eternal sonata się podoba dużej ilości osób ale ja ją mam i nadal nie mogę się zmusić do gry Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 eternal sonata jest swietna, ale baardzo krotka. W lost odyssey nie gralem, ale cos czuje ze mi sie bardzo spodoba, nawet bardziej niz eternal, mam taka nadzieje : ) Zawsze lubilem produkcje squaresoft, a ta jest chyba cos jak FFX ktora mi sie strasznie podoba Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 nie zapominac o Tales of Vesperia Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 nie zapominac o Tales of Vesperia Czytam recenzję i twierdzę że to fajna gra ale prawie nie do zdobycia w Polsce. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 w sumie to chyba premiery PAL jeszcze nie miala ; Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Owszem, nie miała, także niedostępne dla nas (chyba nie ma dokładnej daty - 1 kwartał tego roku). Ale gierka wygląda i wydaję się być bardzo dobra. Cytuj
M4c 23 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Szukam jakiegoś hack'n'slasha z co'opem dla dwóch graczy na jednej konsoli - coś w stylu Baldur's Gate: Dark Alliance. Wyszło coś w tym stylu na X'a? Cytuj
Gajusz 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Nie wiem na ile trafie podałem tytuł ale rzuć okiem Na Resident Evil 5, ja tą grę na pewno wezmę z ciekawości, czy gra będzie chociaż na podobnym poziomie co RE4. Ale tak z innej beczki... Dziś przeszedłem Dead Space, i muszę powiedzieć, że ta gra przywróciła mi nadzieję, że era Survival Horror'ów jeszcze się nie skończyła, wręcz przeciwnie ta gra otwiera nowe perspektywy przed tym gatunkiem gier... Po 11 godzinach niestrudzonej, pełnej zabawy, strachu i emocji gry, muszę powiedzieć, że dałbym tej grze bez zawahania 9 a nawet 9+... Myślę, że każdy powinien zagrać w tą grę, to powinien być konsolowy odpowiednik Mekki i tak jak wyznawcy islamu mają ''obowiązek" być tam chociaż jeden raz w życiu, tak my powinniśmy chociaż 1 zagrać w tą grę . Cytuj
Convi 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Szukam jakiejs gry w dobrej cenie,z dobrą fabułą i conajmniej 10H rozrywki(czystego grania,bez wymuszania maxowania gry) Posiadam Fable 2,Mass effecta,halo 3,bioshocka,Indiana jonesa i zdecydowanie najwiecej rozrywki dostarczyly mi fable i mass effect i w takich klimatach gier bym szukal .Przymierzam sie od uzywki obliviona w wersji GOTY(game of the year,z dodatkami).Ew inne pozycje ?I jeszcze jedno pytanie-Jakie wyscigowki polecacie?Cos taniego i fajnego,byle nie zatrudne<tutaj chodzi glownie o relaks przy jezdzie> Dzięki za wszelkie odpowiedzi,Convi Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Z wyścigów Burnout Paradise !!!111!!!1 Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 z dłuższych to fallout 3 widze ze lubisz rpg.no to fallout 3 bedzie w sam raz.z samochodówek burnout p. Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 samochodowki to nie tylko burnout- sprawdz pgr4 czy grid (dla mnie najlepszy) no i powinien spodobac ci sie oblivion (mam na sprzedaz jakby cie to interesowalo, ale wersja standardowa- nie goty) Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Szukam jakiejs gry w dobrej cenie,z dobrą fabułą i conajmniej 10H rozrywki(czystego grania,bez wymuszania maxowania gry) Posiadam Fable 2,Mass effecta,halo 3,bioshocka,Indiana jonesa i zdecydowanie najwiecej rozrywki dostarczyly mi fable i mass effect i w takich klimatach gier bym szukal .Przymierzam sie od uzywki obliviona w wersji GOTY(game of the year,z dodatkami).Ew inne pozycje ?I jeszcze jedno pytanie-Jakie wyscigowki polecacie?Cos taniego i fajnego,byle nie zatrudne<tutaj chodzi glownie o relaks przy jezdzie> Dzięki za wszelkie odpowiedzi,Convi Oblivion w tej wersji to dobry wybór. Co do wyścigów to pewnie Forza odpada. Jeśli chodzi o wyścigi "prawdziwymi" autami polecam PGR3/4, można tam wybrać poziom trudności i nawet początkujący dadzą radę. Cytuj
papi 2 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Szukam jakiejs gry w dobrej cenie,z dobrą fabułą i conajmniej 10H rozrywki(czystego grania,bez wymuszania maxowania gry) Posiadam Fable 2,Mass effecta,halo 3,bioshocka,Indiana jonesa i zdecydowanie najwiecej rozrywki dostarczyly mi fable i mass effect i w takich klimatach gier bym szukal .Przymierzam sie od uzywki obliviona w wersji GOTY(game of the year,z dodatkami).Ew inne pozycje ?I jeszcze jedno pytanie-Jakie wyscigowki polecacie?Cos taniego i fajnego,byle nie zatrudne<tutaj chodzi glownie o relaks przy jezdzie> Dzięki za wszelkie odpowiedzi,Convi Może The Orange Box? Jak by nie patrzeć to 5 gier w jednym i używaną dostaniesz w dość niskiej cenie, tylko nie wiem czy takie klimaty cię interesują. Cytuj
Dante 432 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Szukam jakiegoś hack'n'slasha z co'opem dla dwóch graczy na jednej konsoli - coś w stylu Baldur's Gate: Dark Alliance. Wyszło coś w tym stylu na X'a? Chyba tylko Dynasty/Samurai/Orochi Warriors może podejść pod te kryteria. Ale to gry dość specyficzne i nie każdy lubi w nie grać. Cytuj
Convi 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Szukam jakiejs gry w dobrej cenie,z dobrą fabułą i conajmniej 10H rozrywki(czystego grania,bez wymuszania maxowania gry) Posiadam Fable 2,Mass effecta,halo 3,bioshocka,Indiana jonesa i zdecydowanie najwiecej rozrywki dostarczyly mi fable i mass effect i w takich klimatach gier bym szukal .Przymierzam sie od uzywki obliviona w wersji GOTY(game of the year,z dodatkami).Ew inne pozycje ?I jeszcze jedno pytanie-Jakie wyscigowki polecacie?Cos taniego i fajnego,byle nie zatrudne<tutaj chodzi glownie o relaks przy jezdzie> Dzięki za wszelkie odpowiedzi,Convi Może The Orange Box? Jak by nie patrzeć to 5 gier w jednym i używaną dostaniesz w dość niskiej cenie, tylko nie wiem czy takie klimaty cię interesują. Grałem w wszystkei Half Life na komputerze (swiety klimat ;p),mozna by kupic,portala nie grałem .Jeszcze ajkies propozycje ?Oblivion,Oranz Boks,...?A,taka grad GRID czy jakos tak ? Edytowane 3 lutego 2009 przez Convi Cytuj
miki77 16 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Orange Box albo GTA IV. A jak wolisz postawić bardziej na akcję to Girsy zdecydowanie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 trudno znalesc gre na 10h - z racerow - pure lub MC LA Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 MC LA zajmie duuuuuuuuuuuuuzo więcej niż 10 h panie kolego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi