Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Les Paul z GH 3 jest tak samo dobry, wygodny, za(pipi)isty jak Xplorer.

Tyle że tylko jest bezprzewodowy.

Reasumując, z każdej z tych gitar będziesz zadowolony :).

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 508,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

ktora czesc tony hawka na xo jest najlepsza ? (czyt. najbardziej podobna do trojki)

Opublikowano

American Wasteland jest staroszkolny, reszta jak P8 czy PG to nowe mechanizmy gry.

Opublikowano
ktora czesc tony hawka na xo jest najlepsza ? (czyt. najbardziej podobna do trojki)

wg mnie żadna, tak jak Miki - kup skate, a nie pożałujesz, wtedy zobaczysz co tzn prawdziwa gra o deskorolce:P

Opublikowano

Far Cry 2: warto? Zależy mi na długiej rozgrywce single player.

Opublikowano

Oblivion czy Fable 2? Obliviona miałem moze 2 dni i musialem sprzedac i w zasadzie to nawet dobrze nie zacząłem. Pomachałbym mieczykiem i posiedział troche dłużej przed konsolą a nie wiem co wybrać.

Opublikowano

Trochę dłużej? No to tylko Oblivion. Gra jest świetna, zajmująca na wieeele godzin, jest cholernie rozbudowana. A Fable 2 nie jest złe, przeciewnie, bardzo fajny tytuł, ale przechodzi się praktycznie sam. Jest banalny, no i cholernie krótki.

Opublikowano

Też myślałem właśnie bardziej nad Oblivionem. Ktoś jeszcze mógłby coś dodać?

Opublikowano

Dlaczego? Po screenach, gameplay'ach i recenzjach wydaje się, że gra jest fajna?

Opublikowano

głownie biga/chodzi z punktu do punktu, gra trwa z jakieś 4 godziny (sam nie grałem ale na youtube były filmiki dla chcących poznać fabułę).

Opublikowano

Mnie się LOST podobał imho trochę krótki :P

Opublikowano

Powiedzcie o beznadziejnie łatwym calaku a zaraz połowa ludzi kupi :P

Opublikowano

Glupie zakonczenie - co mam gra wyjasnila? Replay?

Akurat mnie ciagnie to tego klimatu - dymek, dharma van, hacze,itp choc gra nie jest najwyzszych lotow ale nie mozna jej porownac do crapow gdzie sie zdobywa bez problemu 1000 jak Horse and Me, Shellshock 2, itp

Opublikowano

jak lubisz klimat serialu to gra Ci podejdzie, fakt ze krotka ale crapem na pewno nie jest.

Opublikowano

właśnie problem z Lost jest taki, że jak nie znasz/nie lubisz serialu to może być muka

fan zawsze doda oczko do oceny

średnia na metacritic oscyluje wokół 55

Opublikowano

ja tam sie bawilem swietnie, gra do tego jest tania i latwo ja spylic bo whores sie na nia rzuca XD

Opublikowano

Panowie powiem tak - kręci mnie R6 Vegas ale czy mógłby ktoś mi zrobić przysługę i odpalić grę i oblookać czy ktoś w to gra online ? Dziękx