C1REX 16 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Przecież AC to syf. Ta gra nie może się podobać. Co prawda są różne gusta, ale jak ta gra się podoba, to gust zje$%ny. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 18 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2008 Przecież AC to syf. Ta gra nie może się podobać. Co prawda są różne gusta, ale jak ta gra się podoba, to gust zje$%ny. O gustach sie nie dyskutuje. Jest wiele osób(w tym na przykład ja ) które się ta grą zachwycały.Ja również polecam Assasina,świetny klimat,ładna oprawa,długość gry.Oczywiście sa opinię że gra staje sie po pewnym czasie monotonna,tyle że nadchodzi to w momencie w którym większość innych tytułów juz by sie skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Z tych tytułów ktore wymieniles: Assasins Creed... Wypowiedzi jednego z kolego powyzej nawet nie chce mi sie komentowac... Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Przecież AC to syf. Ta gra nie może się podobać. Co prawda są różne gusta, ale jak ta gra się podoba, to gust zje$%ny. O gustach sie nie dyskutuje. Jest wiele osób(w tym na przykład ja ) które się ta grą zachwycały.Ja również polecam Assasina,świetny klimat,ładna oprawa,długość gry.Oczywiście sa opinię że gra staje sie po pewnym czasie monotonna,tyle że nadchodzi to w momencie w którym większość innych tytułów juz by sie skończyła Dokładnie, więc się nie sycz. Z trzech gier o które pytał lampard114 wybrałbym AC , bo DMC4 mi nie podszedł, a potencjał Turoka został zmarnowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Bierz AC , klimat , swoboda i rozbudowanie powalają.Grafa i grywalnośc również.Może jest trochę monotonna ,ale warto przeżyc tą przygodę. DMC 4 jest spoko , trochę gdzieś zaginął klimat mrocznych poprzednich częsci ,ale po AC możesz spokojnie łykac Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 (edytowane) ja bym bral DMC4 zamiast AC najlepsze w AC jest to ze gra mialaby o wiele mniejsze zainteresowanie gdyby nie lansujaca je Jade lmao Edytowane 19 lutego 2008 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 (edytowane) Wiesz Ja nie mówię że DMC4 jest zły ale w AC na pewno się nie zanudzisz. Skakanie po domach, Zabójstwa, wspinaczki wszystko jest cool. Ale w grze AC nie tylko tylko się jeździ z miasta do miasta po misje, tylko jak napisałem wyżej masa zabawy. DMC4 naprawdę fajna gra ale jeśli miałbym do wyboru DMC4 i DMC3 wziął bym 3. Straciła ona trochę ten klimat i jedno w DMC4 jest głupie: Muzyka. Każda częśc miała fajną muzę i zawsze była inna w danym etapie gry - DMC Mroczna muzyka - DMC2 też dosyc mroczna - DMC3 Hardcore A w DMC4 jest ciągle ta sama (no może czasem inna ale na ogół ta sama) i nie wiadomo do czego to zaliczyc. Ale obie Gierki są superowe. Edytowane 19 lutego 2008 przez Prototype 0_0 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Wiesz Ja nie mówię że DMC4 jest zły ale w AC na pewno się nie zanudzisz. Na pewno? Ja się mało nie zrzygałem z nudów. Nabijanie lvl w RPG więcej frajdy daje. Największe rozczarowanie na X360 ever dla mnie + najnudniejsza gra w jaką grałem na tej generacji konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Wiesz Ja nie mówię że DMC4 jest zły ale w AC na pewno się nie zanudzisz. Na pewno? Ja się mało nie zrzygałem z nudów. Nabijanie lvl w RPG więcej frajdy daje. Największe rozczarowanie na X360 ever dla mnie + najnudniejsza gra w jaką grałem na tej generacji konsol. Widac nie lubisz takich typów gier. Mnie roznosiło co zrobic najpierw a co później. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Widac nie lubisz takich typów gier. Mnie roznosiło co zrobic najpierw a co później. Tzn. wspiąć się najpierw na tą więżę, czy na tą dalej, która jest taka sama? Ewentualnie uratować wieśniaka bawiąc się w grę w "Kółeczko". Ty stoisz na środku, a reszta robi kółeczko. Stoimy, stoimy, stoimy..... pierwszy nas atakuje, naciskamy przycisk aktywujący animacje countera (widziane już 1000czny raz) i dalej stoimy. Naciskamy jeden przycisk raz, na 10, 20 sekund. Ubaw po pachy. A to i tak jeden z fajniejszych motywów. O takim okradaniu na samą myśl robi mi się niedobrze. To samo z podsłuchiwaniem rozmów. Żeby chociaż fabuła była ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Widac nie lubisz takich typów gier. Mnie roznosiło co zrobic najpierw a co później. Tzn. wspiąć się najpierw na tą więżę, czy na tą dalej, która jest taka sama? Ewentualnie uratować wieśniaka bawiąc się w grę w "Kółeczko". Ty stoisz na środku, a reszta robi kółeczko. Stoimy, stoimy, stoimy..... pierwszy nas atakuje, naciskamy przycisk aktywujący animacje countera (widziane już 1000czny raz) i dalej stoimy. Naciskamy jeden przycisk raz, na 10, 20 sekund. Ubaw po pachy. A to i tak jeden z fajniejszych motywów. O takim okradaniu na samą myśl robi mi się niedobrze. To samo z podsłuchiwaniem rozmów. Żeby chociaż fabuła była ciekawa. Jak by wziąc na uwagę twoje słowa to w DMC4 wygląda to tak: Tzn. iśc rozwalic kogoś mieczem ewentualnie gnatem.... od czasu do czasu zagadka.... Ty stoisz na środku jak podejdzie przeciwnik podbijasz go i lejesz..... To jest to samo. Nie lubisz takich typów gier jak AC po prostu i finito. Gra jest fajna mogę tyle powiedziec. W DMC4 muszisz iśc tam gdzie cie misja prowadzi, a w AC chodzisz praktycznie tam gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Którą z nich: Devil May Cry, Assassin`s Creed czy Turok Ja bym brał DMC 4, ale AC może Ci się spodobać tylko i wyłącznie jeżeli nie odczuwasz przesycenia grami. Tzn. zjawiska, które objawia się: a) szybkim nudzeniem się gier, w które grasz, b) chęcią grania mimo tego, że wiesz, że szybko się znudzisz, Ja na AC się zawiodłem i to srogo. Najpierw byłem zachwycony, potem trochę zdziwiony, a końcówkę robiłem już na siłę. Gra ma tylko "ciekawą" fabułę, ale nie jest to najwyższa półka. Ot, całkiem niezła gierka, ale nie jest tym co obiecywano, ot. popykać 15 min dziennie, pobiegać po dachach i zarzucić inny tytuł. Najlepiej obadać u kumpla ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 (edytowane) dodawali by naked session jade to sprzedarz momentalnie by wzrosla(AC) lol :] Edytowane 20 lutego 2008 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2008 Jak by wziąc na uwagę twoje słowa to w DMC4 wygląda to tak: Tzn. iśc rozwalic kogoś mieczem ewentualnie gnatem.... od czasu do czasu zagadka.... Ty stoisz na środku jak podejdzie przeciwnik podbijasz go i lejesz..... To jest to samo. Nie lubisz takich typów gier jak AC po prostu i finito. Gra jest fajna mogę tyle powiedziec. W DMC4 muszisz iśc tam gdzie cie misja prowadzi, a w AC chodzisz praktycznie tam gdzie się da Dokładnie . Dodam tyle że AC to jedna z najładniejszych gier na next-geny . Widokami można się zachwycać w nieskończoność i te żyjące miasta... :1pl: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 20 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2008 Chciałbym coś w podobie Blacka na Ps2, co najbardziej podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2008 Chciałbym coś w podobie Blacka na Ps2, co najbardziej podobne? Jeśli chodzi o takie wojennie blisko znaczne to Call of Duty 3(chyba że na PS2 jest i COD4 to wtedy 4) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Chciałbym coś w podobie Blacka na Ps2, co najbardziej podobne? Black na X? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Chciałbym coś w podobie Blacka na Ps2, co najbardziej podobne? Black na X? Kolesie, nie załamujcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
xms7 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 jaka gra ma najlepszy singiel ? chce kupić jakąś gre , ale nie mam neta tymczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Ja bym chyba na Twoim miejscu wybral Bioshocka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Bioshock, Mass Effect, Devil May Cry 4, Skate, Ace Combat 5 Coś z tych Cytuj Odnośnik do komentarza
xms7 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 bioshock i mass effect miałem bardzo fajne ....skate też miałem ....miodzio....w takim razie musze kupić dmc 4 ^_^ chodź nie grałem w ządną z poprzednich części. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) Proponuje CoD4 , krótki singiel, ale mocarny Edytowane 22 lutego 2008 przez kulizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 22 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2008 Enchanted Arms / Dead Rising / Lost Planet / Halo 3 Limited Edition niestety jeszcze nie mam XBL więc szukam gier nastawionych na porządny single player a nie wiem na którą z nich się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 22 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2008 Z wyżej wymienionych bierz Dead Rising, Lost Planet i Halo 3 rozwijają skrzydła dopiero na multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi