orion50 632 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Ja bym brał GH:AW. Frotlines jakoś mi nie podeszło Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Warto inwestować w Midnight Club LA, jeżeli lubię ścigałki w stylu TDU/NFS oraz lubię tuningować fury? Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) dobre scigałki do pogrania głównie online - co polecacie?. mam na razie tylko Ridge Racer 6 i FM2 Zastanawiam się nad burnout paradise,Grid'em, colinem dirt, MC LA albo PGR4(w demo grało mi się lepiej na padzie niż na kierownicy więc nie jestem pewna czy to brać)... myślę,że prędzej czy później kupię je wszystkie ale chcę znać wasze opinie. Edytowane 8 marca 2009 przez MoniqaPS2PSP Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Jak głównie do multi to polecam przede wszystkim Burnouta. Jest genialny, jedna z najlepszych ścigałek ever, a multi jest świetne. _________________________________________________________________________ Skopiuję posta z poprzedniej strony, bo liczę na odpowiedź, a mało kto zagląda na poprzednią stronę "Warto inwestować w Midnight Club LA, jeżeli lubię ścigałki w stylu TDU/NFS oraz lubię tuningować fury? " Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) P@cjet, warto. Jest dość sporo możliwości tuningu i można niezłe bryczki stworzyć. Do tego przyjemność ze swobodnej jazdy po mieście... mniam. Na dodatek w czwartek wychodzi DLC które da kolejne godziny pewnej zabawy. Monia, z tych tytułów nie grałem (jeszcze) tylko w Colina (żeby było zabawniej ). Pozostałe wymolestowałem na wszystkie możliwe sposoby i jak najbardziej są warte kupna. Wszystko zależy od funduszy i tego na co masz aktualnie ochotę ale z czasem polecam dorwać każdą z nich. Każda z nich ma multi w których spędzałem godziny i nie były to godziny stracone. Edytowane 8 marca 2009 przez Colin84 Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 kupic (cena nie gra roli =d) The Elder Scrolls IV: Oblivion Edycja Kolekcjonerska czy The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the year 'Oo` jesli dobrze mi sie wydaje to kolekcjoner niema tych dodatkow Knights of the Nine i Shivering Isles Ktos mnie oswieci =d? Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 A jaką ścigałke polecacie na kierownice? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Forza 2 najlepiej; PGR 4 i TDU też ujdą - RacePro nie grałem ale ponoć trochę biedne - no i GRID to raczej gierka na pad w mojej opinii... Cytuj
Dante 432 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 kupic (cena nie gra roli =d) The Elder Scrolls IV: Oblivion Edycja Kolekcjonerska czy The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the year 'Oo` jesli dobrze mi sie wydaje to kolekcjoner niema tych dodatkow Knights of the Nine i Shivering Isles Ktos mnie oswieci =d? Bierz Goty Kolekcjonerska ma tylko bonusowe dvd, monetę i mapkę a drugie dvd z dodatkami jest w goty. z tego co słyszałem potrzeba jednak dysku żeby je zainstalować. Cytuj
Shago 3 554 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 A co sadzicie o grze Prey ??. Warto ?? Cytuj
Shago 3 554 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 W zasadzie chyba za bardzo mala - 30zl Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) dobre scigałki do pogrania głównie online - co polecacie?. mam na razie tylko Ridge Racer 6 i FM2 Zastanawiam się nad burnout paradise,Grid'em, colinem dirt, MC LA albo PGR4(w demo grało mi się lepiej na padzie niż na kierownicy więc nie jestem pewna czy to brać)... myślę,że prędzej czy później kupię je wszystkie ale chcę znać wasze opinie. Jeszcze pytasz, bierz Burnouta! Chociaż to nie jest taka typowa ścigałka... A Prey ja bym wzięła.. jeszcze za takie grosze... Demo fajne było :] Edytowane 9 marca 2009 przez Kathleen Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dobry był PGR4 do czasu aż płytę wujek wacek strzelił. Z resztą nie koniecznie dobrze się bawiłem choć MC LA daje radę, więc w takiej kolejności. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Bierz Goty Kolekcjonerska ma tylko bonusowe dvd, monetę i mapkę a drugie dvd z dodatkami jest w goty. z tego co słyszałem potrzeba jednak dysku żeby je zainstalować. Dzieks =* mhm dysk mam wiec to nie problem ale szkoda ze niema tych popierdułek w GOTY ;/ edit: w ogole jest oblivion PL ? Cytuj
Larou 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 opłaca się brać Halo 3 nówkę za 65 zł z przesyłką? Jedynka była całkiem, całkiem. W dwójce wkurzały mnie misje w których, sterowaliśmy tym fioletowym pokemonem a i patrzę głównie pod kątem single'a Cytuj
miki77 16 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Warto, przynajmniej dla zobaczenia końcówki trylogii. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 dięks. myślę,że burnout paradise poleci pierwszy na tacę > grałam w poprzednie części na ps2 i na psp ale ta jest podobno inna dlatego miałam wątpliwości. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 hmm wiem że obie gry są z innej beczki ale nie mogę sie zdecydować ---> Halo Wars czy Resident Evil 5 ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 RE5 - coop, strzelanie, zombie Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Hmm ciężko powiedzieć - gry z dwóch różnych bajek. Jeśli jesteś bardziej fanem serii Halo niż strategii to bierz Halo Wars, jeśli jesteś w stanie przeboleć sterowanie w RE5 i podobała ci się 4 - to bierz Resident'a. Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 (edytowane) Zamierzam zacząć swoją przygodę ze strzelankami. Wcześniej jakoś mnie takie gierki nie kręciły - wyjątkiem były dwie części Far Cry. Co byście mi polecili na sam początek, abym się nie zraził co do tego typu gier i w życiu już do nich nie wrócił. Myślałem o GOW 2, COD 4, Bioshock. Co będzie najlepszym wyborem ? Może coś innego polecicie ? Edytowane 13 marca 2009 przez jasiopatryk Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Podane przez ciebie szutery to czołówka w swojej klasie, więc wybór dokonałeś prawidłowy. Odnośnie GOW-a , spokojnie możesz zacząć od jedynki. Nie wiem czy interesuje cię multi , jeśli tak , to rozejrzyj się także za Bad Company. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi