Mustang 1 738 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 CoD4, najbardziej klasyczny shooter, świetne zarówno multi i single player. GoW 2 jest specyficzny, no i nawet fanom jedynki często się nie podoba (koszmarne lagi i bugi). Polecam CoD4, na Live jest demko CoD5, a to w zasadzie to samo jeśli chodzi o sterowanie i grafikę, więc możesz je obadać. Ale i tak kup najpierw 4. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Oo, 3 tytuly, lapiace sie bez watpienia do czolowki najlepszych gier na Xbox'a 360 Wszystkie sa godne uwagi i najlepiej kupic od razu wszystkie Wybor jest cholernie ciezki. Mimo wszystko, w pierwszej kolejnosci bralbym Bioshocka, potem Cod 4, a na koncu Gears of War 2. Kazda gra mi bardzo sie podobala, ale to chyba Bioshock jest najbardziej "magiczny" i klimatyczny, to po niego jechalem specjalnie do Empiku przed 22 po zakonczonym egzaminie, swiezo w dzien premiery Wszystkie maja rowniez swietne achievementy (jezeli Cie to interesuje). Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Ale Bioshock bardziej stawia na akcję i fabułę niż samo strzelanie. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 GH:World Tour czy Rock Band 2? Ewntualnie Rock Band czy GH:Legends of Rock? Nie mam pojecia nawet czym rozni sie seria RB od GH bo gralem tylko w dema GHIII ktore za(pipi)iscie mi sie spodobalo i zastanawiam sie nad kupnem ale widze ze Rock Band jakis popularnijeszy jest na tym forum. Jak to jest naprawde? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Ja mam i Gh3 i Rb. Powiem tak, przejrzyj sobie listę piosenek i zdecyduj. Jeśli tylko gitara to gh jest lepsze, jeśli gitarka + perka + mikrofon to rb. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Zamierzam zacząć swoją przygodę ze strzelankami. Wcześniej jakoś mnie takie gierki nie kręciły - wyjątkiem były dwie części Far Cry. Co byście mi polecili na sam początek, abym się nie zraził co do tego typu gier i w życiu już do nich nie wrócił. Myślałem o GOW 2, COD 4, Bioshock. Co będzie najlepszym wyborem ? Może coś innego polecicie ? Bierz Bioszoka, potem GOW'a2, potem Cod'a Cytuj
canuks 63 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Zamierzam zacząć swoją przygodę ze strzelankami. Wcześniej jakoś mnie takie gierki nie kręciły - wyjątkiem były dwie części Far Cry. Co byście mi polecili na sam początek, abym się nie zraził co do tego typu gier i w życiu już do nich nie wrócił. Myślałem o GOW 2, COD 4, Bioshock. Co będzie najlepszym wyborem ? Może coś innego polecicie ? wdług mnie na początek GOw 1 - gra tania wieć duzo nie stracisz jak Ci się nie spodoba ,a poczujesz klimat gyrosów .Ja Ci się spodoba łykaj GOW2 singiel genialny ale multi kaleczy. Dla tego GOW polecam Ci dla samego singla . COD4 -gra genialna i wciąż żywa ,co tu dużo pisać singiel wciagający aż się chce grać ,a multi ...miodzio kolejne kilkadziesiąt h przed konsolą Bioshock -- jesli lubisz mroczne klimaty to bierz do mnie osobiscie gra nie przemówiła ..wiec tu proponuje sciągnąc demo z marketu. Sumujac: GOW1 COD4 GOW2 I jesli lubisz klimaty 2 wojny światowej to COD2 ,3,5 Cytuj
verthex 1 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Może ktoś będzie umiał doradzić. Szukam czegoś do singla w TPP z fajną fabułą. Coś w stylukane & lynch albo wanted którego demko ściągnąłem z marketplace ostatnio. Wiem że stranglehold pasowało by do opisu i mam to na liście zakupów ale kupił bym coś jeszcze, macie jakieś propozycję? Cytuj
verthex 1 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 GTA IV już skończyłem więc lista gier się zawężą Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Saints Row lub Saints Row 2 jeśli przymkniesz oko na liczne bugi. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Może Bourne? Trochę krótka ale naprawdę dobra gra. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Popieram. Jest bardzo podobna do Wanted, jednak walka wręcz jest bardziej rozwinięta. No i wyrwiesz Bourne'a za jakieś 5 dyszek Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Bourne kicha jak dla mnie. Nuda na maxa na dluzsza mete... Cytuj
mortis 2 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 zgadzam sie z Fernando. Zwalone sterowanie zwalone strzelania a walki nudza sie przy 5-6 ;/ omijaj szerokim lukiem najlpeszym TPP jest: -Just Cause -Bully -GTA IV Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Szukam gry, która jest długa. Długa czyli przejście jej zajmie dłużej niż 12 godzin. Co byście polecili? Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Jezeli chodzi o zywotnosc gry to najlepiej rozgladnac sie w gatunku rpg. Mass Effect, moze Falloout 3. Duzo czasu zajmie ci tez przejscie GTA IV. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Gta 4 i Mass Effecta mam/miałem. Co do Fallusa 3 to kupie jak będzie po polskiemu. Może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Szukam gry, która jest długa. Długa czyli przejście jej zajmie dłużej niż 12 godzin. Co byście polecili? Nowy PoP ? Gra imo świetna, dobra fabuła, świetna grafika i ten baśniowy klimat. Jest acziw za przejście w mniej niż 12h więc zajmie ci to +-12h. Cytuj
mx9 2 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Gta 4 i Mass Effecta mam/miałem. Co do Fallusa 3 to kupie jak będzie po polskiemu. Może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Fallout 3 już jest "po polskiemu". Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 mx9 - Dobrze wiedzieć A co do Popa, imo jest do d*py Cytuj
Vhaeraun 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Też polecam Resident Evil 5,czysta adrenalina Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Czytałem że RE5 jest krótki... Właśnie ile wam zajęło skończenie? Więc na pewno nie zajmie +12h. Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 wprawdzie nie gralem jeszcze w re5, ale wiem ze jak przejdziesz gre ponizej 5h to masz chyba unlimited ammo do magnum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi