mortis 2 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 wszystkie metal sluge skonczylem na psp wiec nie bede ich znow kupowal ;p Co do reszty to bede musial obczaic demka i zobacze ale dzieki za podrzucenie kilku tytulow Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Lost Oddysey Tales of Vesperia Eternal Sonata The Last Remnant najciekawsze jerpegi w jakie można zagrać na 360tce, wzięło mnie i zastanawiam się, który pierwszy. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Z arcade polecam gw, small arms, worms (malo rozbudowane ale i tak fajne ), prince of persia, marble blast i assault heroes, no i castlevania tez calkiem fajna ale mi sie znudzila przed koncem gry... Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Lost Oddysey Tales of Vesperia Eternal Sonata The Last Remnant najciekawsze jerpegi w jakie można zagrać na 360tce, wzięło mnie i zastanawiam się, który pierwszy. Dla mnie wybor jest oczywisty - Lost Odyssey ;] Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 ostatnio kupilem sobie arcade disc i za(pipi)iscie spodobaly mi sie arcadowki ;p zamierzam kupic sobie kilka jednak nie mam pojecia ktore sa fajne ;p Myslalem o zumie ale na plytce mam luxor 2 a to praktycznie to samo ;p jakies rady opinie? castlevania:sotn, arcydzielo Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) ostatnio kupilem sobie arcade disc i za(pipi)iscie spodobaly mi sie arcadowki ;p zamierzam kupic sobie kilka jednak nie mam pojecia ktore sa fajne ;p Myslalem o zumie ale na plytce mam luxor 2 a to praktycznie to samo ;p jakies rady opinie? Castlevania, Castle Crashers, Braid to najlepsze pozycje jeżeli idzie o arcade według mnie. Edytowane 24 marca 2009 przez teddy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Midnight Club:LA czy PGR 4?? PGR4 - fun, fajna grafika, model jazdy przyjemny (nie lubie takich gier grze trzeba mocno zwalniac przed zakretem gdy jedziemy 150 na godzine - forza, pgr3, itp), duzo furek/motorow. Polecam Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Midnight Club- świetnie jeździ się po mieście. Soundtrack jest naprawdę wspaniały,do tego kamera od kierownicy po prostu miażdży. Przejście singla zajmuje ok.28godzin,więc jeśli zamierzasz dużo się ścigać,to bierz. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Midnight Club:LA czy PGR 4?? Jeżeli hajs nie gra roli to MC L.A. zarąbiste miasto, dużo ścigania, otwarty świat, muza, oprawa i ogólny klimat. PGR4 teraz chodzi za grosze praktycznie. również świetna gierka, zamknięte tory, dobre fury, niby arcade ale jednak momentami wymagający. Ogólnie to zaznaj obu. W zależności ile kasy i jakie upodobania wybierz sobie którąś jako pierwszą Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 najlepsza gra na podstawie jakiejs mangi? Bo wiem ze bleach nie mamy, poleccie cos, ponoc naruto dobre? Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 No Naruto to całkiem niezła pozycja, nie oglądałem anime w sumie, a bawiłem się bardzo dobrze (w Rise of a Ninja grałem). Poza tym Dragonball Burst Limit jest całkiem całkiem. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 posiadam gow 2 jednak szukam czegos lepszego na multi... cod 4, cod 5 ? a moze left 4 dead ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 COD4 - jesli preferujesz karabiny z naszego okresu czyli ak, m4, m249,itp COD5 - podobnie jak wyzej tyle ze klimaty 2 WS L4D - na COOP ale na takie pelnoprawne multi trzeba miec przynajmniej pare osob by grac bo umiec wspoldzialac, jakies taktyki,itp bo takie granie na hama jest fajne na poczatku potem nudzi a nawet wkurza (na drugiej mapce z 1 kampani gdy gralem 4vs4 to odrazu gdy wyszli z saferoomu i spadli poziom nizej wszystkich rozgromilismy - na podsumowaniu levelu pisalo - przebyta droga 2 ) Wiekszosc poleci 4, ja do 5 nic nie mam, sporo gralem w 4 i troche mnie znudzila. A multi w COD2 byl fajny, wiec w 5 jest polaczenie multi z 2 + perki, upgrejdy,itp z 4 Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Dokładnie, CoD 4 albo 5 w zależności od tego czym chcesz sobie postrzelać, a jakbyś chciał pobawić się pojazdami to pomyśl o BF:BC. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 a w ogole oplaca sie taka wymiana ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 GOW za ktoras z tych gier? Ofkorz Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Proszę o polecenie dobrej skradanki, czas akcji dowolny nwoczesne jak i starożytne, poza Tenchu Z i Splinter Cell. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Assasins Creed, chociaż niektórym się podoba, innym nie Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Najlepiej chyba bedzie jak wyprobujesz Thiefa na PC, ktorego antologie mozna dostac za kilkanascie zlotych ? Bo poza SCellem i Tenchu to tylko Assassins Creed jest na X360 mi sie wydaje. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Grałem w Thiefa na wcześniejszym X klocku, bardzo dobra gierka, nie zdołałem jej jednak ukończyć. A teraz nie mam kompa który obsłużył by tego Thiefa. Kurczę szkoda że nie ma takich gier. Marzy mi się coś takiego jak SOCOM albo porządny Tenchu. A propo AC, faktyczie jest taki mocno skradankowy? W sensie jak Thief? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Nie grałem w Thiefa, ale w AC jest sporo skradania (choć czasem mimo szczerych chęci nie daje się przekraść). Ogólnie to niezła gra, tania, a same misje główne są dość fajne. Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 (edytowane) Szukam gry coś w stylu Mass Effect, najlepiej w podobnych klimatach i niezbyt skomplikowanej. Chodzi o to, że nie jestem zbytnio zorientowany w RPG. ME była to pierwsza gra tego typu. Edytowane 5 kwietnia 2009 przez Hipolos Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Jest jakaś F1 warta uwagi na X360? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi