Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guitar Hero 3 ma trochę więcej mocniejszych kawałków niż Rock Band. W inne części serii nie grałem, ale słyszałem, że World Tour ma słaby soundtrack. No, a jeżeli masz duży budżet to chyba GH: Metallica będzie najlepszym wyborem bo dużo ludzi ją chwali.

Opublikowano

czy naruto rise of the ninja roznie sie bardzo od broken bonda:) demo bonda:) strasznie mi sie spodobalo bardzo efektowne walki :)

chodzi mi glownie o roznice gamplayowe typu walka:) i tylko o to :) bo anime nigdy nie ogladalem i fabula mnie za bardzo nie obchodzi:) w ktora czesc zainwestowac:)

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

CoD2 czy CoD3?

PS.Call of Duty 2 przeszedłem juz na PC, ale nie ma to dla mnie znaczenia, chętnie przeszedłbym jeszcze raz.

Opublikowano

Szukam czegos do postrzelania ew do pomachnia mieczem/toporem, zbieranie zlota,itp wiecej siekania niz gadania ;) - sporo tytulow gralem wiec pierw sprawdzic karte ;). Ma byc przyjemnie bo obecnie nie mam w co grac i sie nudze.

Opublikowano

NG2 - gralem kiedys w NG1 i wg mnie zbyt trudna gra :)

DM ... - wolalbym cos z "lotu ptaka" - gralem troche na PC pozatym

KUF - trocha slamazana gra, gralem w demo gdyby dac wieksza dynamike to bylaby calkiem fajna gra :)

Opublikowano

Chyba tylko to pozostaje. Oblivion jest mocno dropujacy i mi to bardzo przeszkadza, zas demo TW ktore gralem pare dni temu - megacrap... Grafika z przed 10 lat, 30 fpsow,itp... Moze 2 bedzie niebo lepsza od pierwowzoru.