Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma żadnej F1, nawet nie wartej uwagi. Tego lata ma wyjść F1 m.in. na x360, ale jak to będzie to zobaczymy.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Tak, dłubią przy tym ludzie z Codemasters, niestety informacji o grze praktycznie nie ma, a jedynie plotki mówią o tym, że gra powinna wyjść w tym roku.

Opublikowano

Siema. Mam do wybory 2 gry Street Fighter 4 lub Resident Evil 5? Wiem, że są to dwa różne gatunki ale co bralibyście na moim miejscu ;). Pzdr

Opublikowano

Sadzac po tym, ze grasz tez cos bardziej ambitnego pokroju halflifea czy fallouta to polecilbym Ci SF IV jesli lubisz takze wyzwania :)

Opublikowano

Nie wiem co bym brał na twoim miejscu, ale gdy byłem na swoim miejscu wziąłem RE5 i zabawa jest przednia, tak jak w RE4.

Opublikowano
SF4

Warto kupić jeszcze w kwietniu 2009 Fife 09, kiedy zaczyna tak bardzo tanieć, kiedy ludzie się jej pozbywają (na rzeecz nowszej np. Fify X)?

Jasne że warto, przynajmniej pięć miesięcy grania do nowej fify.

Opublikowano

Która część rock band,guitar hero do samej gitary? Wolę grać coś mocniejszego niż jakieś ballady ;]

Opublikowano

Guitar Hero 3 ma trochę więcej mocniejszych kawałków niż Rock Band. W inne części serii nie grałem, ale słyszałem, że World Tour ma słaby soundtrack. No, a jeżeli masz duży budżet to chyba GH: Metallica będzie najlepszym wyborem bo dużo ludzi ją chwali.

Opublikowano

czy naruto rise of the ninja roznie sie bardzo od broken bonda:) demo bonda:) strasznie mi sie spodobalo bardzo efektowne walki :)

chodzi mi glownie o roznice gamplayowe typu walka:) i tylko o to :) bo anime nigdy nie ogladalem i fabula mnie za bardzo nie obchodzi:) w ktora czesc zainwestowac:)

Opublikowano

rise of a ninja to praktycznie to samo co broken bond. Czesc druga to po prostu dalsze przygody na tych samych schematach, imo gra kozacka ; )

Opublikowano

CoD2 czy CoD3?

PS.Call of Duty 2 przeszedłem juz na PC, ale nie ma to dla mnie znaczenia, chętnie przeszedłbym jeszcze raz.

Opublikowano

Też skonczyłem COD2 na pc mam go na X'a i uwierz mi ze juz nie ma takiej frajdy :) .A veteran an X'a jest 4 razy trudniejszy niż na PCta :P

Opublikowano

Szukam czegos do postrzelania ew do pomachnia mieczem/toporem, zbieranie zlota,itp wiecej siekania niz gadania ;) - sporo tytulow gralem wiec pierw sprawdzic karte ;). Ma byc przyjemnie bo obecnie nie mam w co grac i sie nudze.

Opublikowano

Dark Messiah Of Might And Magic

Opublikowano

NG2 - gralem kiedys w NG1 i wg mnie zbyt trudna gra :)

DM ... - wolalbym cos z "lotu ptaka" - gralem troche na PC pozatym

KUF - trocha slamazana gra, gralem w demo gdyby dac wieksza dynamike to bylaby calkiem fajna gra :)

Opublikowano

@up

No to pozostaje Ci odkładać kasę na Sacred 2 chyba. Ewentualnie może Oblivion albo Two Worlds.

Opublikowano

Chyba tylko to pozostaje. Oblivion jest mocno dropujacy i mi to bardzo przeszkadza, zas demo TW ktore gralem pare dni temu - megacrap... Grafika z przed 10 lat, 30 fpsow,itp... Moze 2 bedzie niebo lepsza od pierwowzoru.

Opublikowano

signap, ale serio: zrób sobie przerwę od konsoli

ew. kup inną konsolę, bez obrazy oczywiście, nie mam na myśli nic ofensywnego :).

Edytowane przez raven_raven