Velius 5 704 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 signap: Moze Ninety Nine Nights? Albo cos w tym stylu to Dynasty Warriors,do postrzelania moze byc Armored Core For Answer. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Moze Arkadian Warriors? Prosta giera, biegasz po dungeonach, rozwalasz potworki jedna z 3 klas, zbierasz kase itemy, do przejscia 19 levelow. Gra arcade wiec ma demo, mozesz sprawdzic, a moze ci sie spodoba Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 (edytowane) signap, ale serio: zrób sobie przerwę od konsoli ew. kup inną konsolę, bez obrazy oczywiście, nie mam na myśli nic ofensywnego . Zamowilem sobie Wolverina wiec bede mial w co grac . Cos jeszcze mialem brac ale nie pamietam co to bylo hmmm, edit: potem tylko czekac na pelnego Red Faction nowego ps ja mam przerwe od 2 tyg:P Edytowane 25 kwietnia 2009 przez signap Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Szukam jakieś fajnej strzelanki coś ala COD4 co mogli byście polecić ? COD 4 ,GOW 2 ,L4D odpadają bo już grałem .... a klimaty współczesne . Myślałem nad Rainbow SIX 1 ..ale czekam na wasze propozycje Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Vegas 1/2 (druga ma COOP), Quantum of Solace (ale jak wyrwiez za max 60zl z wysylka). Tylko fpsy czy rowniez tpp moga? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 jesli coś fajnego to owszem że moze być . Narazie pobrałem demko R6V i obcykam ten tytuł . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 tpp we wspolczesnosci 50 Cent: BotS Army of Two Dark Sector Kane & Lynch: Dead Men Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 AoT -miałem nawet symaptyczne DS- miałem ..tragedia gra na 1 przejscie 50Cent/ K&L /R6V ciekawe propozycje i myslę że z tego coś wybiorę Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Vegas jest calkiem fajne, ale w coopie jest TYLKO podzial ekranu pionowo... troche niewygodne. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 ktora czesc lego oprocz indiany jest najlepsza ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) Na 360 nie ma innych. lol zrozumialem czy sa inne IJ na 360 . Odp masz nizej Edytowane 3 maja 2009 przez signap Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Nom, jest jeszcze tylko Lego Star Wars (najlepiej odrazu Complete Saga) i Lego Batman. Wszystkie są dobre, kwestia które universium bardziej Ci pasuje Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 (edytowane) Jutro zamawiam xboxa 360 i nie wiem jaką grę kupić na sam początek. Najbardziej interesują mnie gry fps/tpp z multi do 70zł bo narazie nie mogę więcej wydać (gra może być użwana). Może gears of war 1 albo halo 3 ? Cod 4,5 mam na ps3. Edytowane 3 maja 2009 przez terror Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Kumple kupuje synowi xbox-a ( za moją małą namową, he he). Syn ma tak na oko z 10 lat – to ważna informacja. I teraz wkraczam ja i chce coś zasugerować na początek – ze 2 gry. I jako, że sam gram wyłącznie w strzelaniny to spróbuje w chłopaku zaszczepic bakcyla w tym kierunku. Myślałem o Gears-ach 2 na początek i coś jeszcze. Gearsy jedynka są mniej przystępne na moje oko więc to sobie może potem dokupić. A co jeszcze dodatkowo można zasugerować? Myślałem o jakiejś troche podobnej na przykład Bourne Conspiracy albo 50 Cent. Ale może lepiej coś innego i chyba łatwiejszego na przykład Prince of Percia? No i też nie wiem czy to dobry pomysł Gears-y dla 10- cio latka? Ale czemu nie? Niby od 18 lat, no ale bez jaj – dzieciaki teraz takie zorientowane są... Generalnie moją ideą jest lekkie nakierunkować dzieciaka na strzelanki – Prince to tylko taki bezpiecznik na wszelki wypadek. Nie chce żeby sie chłopak w wyscigi wciągał. To se może sam kiedys odkryje. Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Ja bym chyba jednak coś lżejszego zaproponował. Niektóre scenki w Gearsach nie są dla dzieci, szczególnie w GoW2. Takie np. Halo 3 to też strzelanina, a jest znacznie mniej brutalna niż GoW. Crackdown też jest w sumie dobrą i niezbyt wymagającą grą, która moim młodszym kuzyniakom bardzo się podoba. Call of Duty 4 też byłoby dobrą opcją. Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 O Crackdown nie myślałem bo nie znałem. Ale pomyśle, oglądałem własnie gameplay - tylko boje się że grafa troche leciwa i sie chłopak nie będzie miał czym chwalić:-). Gears-y to super giera, jest tez po polsku, no tylko własnie troche brutalna. A FPS-y to chyba mogą być za trudne na początek. Lepiej zdecydowanie zacząć od TPP. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Też zadam w tym temacie zagwozdkę .Któro z tych mości panie polecisz bardziej ? Stranglehold Bourne:Conspiracy Quantum of Solace The Force Unleashed Alone in the Dark Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 (edytowane) Ja bym wybrał The Force Unleashed, bo to jedyna gra z listy w którą naprawdę miałbym ochotę zagrać. Spodobało mi się demko i zabawa mocą. Edytowane 7 maja 2009 przez Wampis Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Ja grałem w Force Unleashed i powiem, że gra mimo, że niezła to ma trochę niewykorzystany potencjał. Nie skreślałbym Bourna - gra krótka ale bardzo filmowa, duża dawka akcji . Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 od siebie polecę Bourna i QoS. fajne i przyjemne gierki z filmowym klimatem. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Z tych gier grałem tylko w AITD , gra także niczego sobie i śmiało mogę polecić. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 (edytowane) Ja natomiast mogę Ci polecić Bourne:Conspiracy i Quantum of Solace. SW bardzo szybko się nudzi, Alone jest bardzo niedopracowany, a stranglehold mi nie podszedł Edytowane 8 maja 2009 przez ksips1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi