Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

FPSow dlugich juz nie ma, z reszta w FC2 spedzasz duzo (nudnego) czasu na jezdzeniu, kampeniu, sejwowaniu,itp.

Do dlugich "FPP" mozna by zaliczyc Fallouta po czesci, z pelnoprawnych fpp to trudno znalesc. Kazdy oferiuje srednio do 6-7h. Jesli mialbym cos podac to lepiej kieruj sie gra z coopem (jesli masz z kim grac) to fajnie sie gra w COD5, Vegas 2.

Edytowane przez Scorp1on
Opublikowano
Z tym, że ja mam właśnie ochotę na takiego przydlugawego i ciągnącego się Far Cry'a 2 ;). A w RPG nie mam zamiaru i przedewszystkim czasu się bawić ;)

Rownie dobrze w Bioshocku czy COD mozesz pochodzic po (czesci) poziomu, poogladac co na biurky lezy, itp na jedno wyjdzie :> w porownaniu do jezdzenia,szukania, itp :D

Opublikowano (edytowane)
Battlefield: Bad Company, Banjo & Kazooie: Nuts & Bolts czy Far Cry 2?

Spory rozrzut gatunkowy :P. Na multi BC, najlepszy Banjo, FC 2 nie polecam :/ chyba, że chcesz sobie zobaczyć ładny ogień.

Edytowane przez tomsecret1993
Opublikowano
Jakis fajny slasher jest poza tymi nizej?

Conan, Wolverine, DMC, NG2?

Byle wystrzegaj się Ninja Blade, toż to shit nad shity.

Battlefield: Bad Company, Banjo & Kazooie: Nuts & Bolts czy Far Cry 2?

Zdecydowanie Battlefield: Bad Company

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad Sacred 2 bo widzę że fajny klimat al`a Diablo czyli taki jak lubię no ale wcześniej w Sacred nie grałem więc nie wiem czy brać czy może jakiś inny fajny eRPeG ?

Opublikowano (edytowane)

A to nie jest action, hack and slash rpg? :P Pewnie sie myle, ale dla mnie gra w ktorej mozna uzyskiwac levele i podnosic swoje umiejetnosci jest rpg'iem xd.

Fajne jest to sacred? Dlugie? Duzy wybor postaci/czarow/umiejetnosci itp? Nie jest nudna? :D

Jest cos innego diablo-podobnego na x360?

Edytowane przez Trufs
Opublikowano
Jest cos innego diablo-podobnego na x360?

Mechaniką zbliżony jest Too Human, ale zupełnie odbiega klimatem oraz rajcownością imo.

Opublikowano

2Human gralem w demko i niezbyt mi podeszlo...

W Sacred mozna przejsc cala gre na co-op? A LOTR conquest?

A moze jakas inna gra typu wlasnie jakis hack and slash z levelami, skillami itp ktora mozna przejsc na coopie cala?

Z kumplem przeszlismy Arkadian Warriors, moze gra prosta i dosc krotka ale calkiem fajnie sie gralo :P

Opublikowano

Ja polecam girsy2, w pozostale gry gralem tylko w demka, ale wydaje mi sie ze gearsy sa najlepsza propozycja.

Mysle ze bardziej odprezaja, bo w nich tylko idziesz i napieprzasz :P A w DS i RE musisz martwic sie o bronie, ammu, jakies mini zagadki moze czy cos. Maja tez ciezszy klimat imo.

Dodatkowo gearsy sa fajny na multi, mimo tego calego narzekania na multi i tak jest fajne imo.

Opublikowano (edytowane)

RE5 można sobie odpuścić, ewentualnie pożyczyć zrobić co-opa, najlepiej od razu na professional i... zapomnieć o grze.

DS ma świetny klimat - w zasadzie aktualnie wyznacza trendy w survival horrorach. co prawda horroru w nim bardzo niewiele, ale klimat jest przedni. POLECAM !

GOW2 na odprężenie idealny, do tego co-op, którego co prawda jeszcze nie spróbowałem, ale z doświadczenia wiem, że kopie tyłki.

z tych wszystkich gier najwięcej do zaoferowania ma zdecydowanie GOW2 - single, co-op, horda, świetny (kwestia gustu) multi.

ja bym brał właśnie ten tytuł. chyba, że grywasz tylko single, to Dead Space, jednak bardziej mi się podobał w samotności i ciemności.

Edytowane przez zimzvm