Opublikowano 24 maja 200915 l FPSow dlugich juz nie ma, z reszta w FC2 spedzasz duzo (nudnego) czasu na jezdzeniu, kampeniu, sejwowaniu,itp. Do dlugich "FPP" mozna by zaliczyc Fallouta po czesci, z pelnoprawnych fpp to trudno znalesc. Kazdy oferiuje srednio do 6-7h. Jesli mialbym cos podac to lepiej kieruj sie gra z coopem (jesli masz z kim grac) to fajnie sie gra w COD5, Vegas 2. Edytowane 24 maja 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 24 maja 200915 l Z tym, że ja mam właśnie ochotę na takiego przydlugawego i ciągnącego się Far Cry'a 2 . A w RPG nie mam zamiaru i przedewszystkim czasu się bawić
Opublikowano 24 maja 200915 l Mnie tam FC2 znudził, ale to pewnie kwestia gustu. Za to od Fallouta 3 nie mogłem się oderwać.
Opublikowano 24 maja 200915 l Z tym, że ja mam właśnie ochotę na takiego przydlugawego i ciągnącego się Far Cry'a 2 . A w RPG nie mam zamiaru i przedewszystkim czasu się bawić Rownie dobrze w Bioshocku czy COD mozesz pochodzic po (czesci) poziomu, poogladac co na biurky lezy, itp na jedno wyjdzie :> w porownaniu do jezdzenia,szukania, itp
Opublikowano 24 maja 200915 l BF na multi, zas Banjo jesli lubisz gry zrecznosciowo-wyscigowe gdzie samemu tworzysz pojazd do konkurencji. Jesli preferujesz singlowa zabawo to Bajno, multi -> Battlefield
Opublikowano 24 maja 200915 l Battlefield: Bad Company, Banjo & Kazooie: Nuts & Bolts czy Far Cry 2? Spory rozrzut gatunkowy . Na multi BC, najlepszy Banjo, FC 2 nie polecam chyba, że chcesz sobie zobaczyć ładny ogień. Edytowane 24 maja 200915 l przez tomsecret1993
Opublikowano 24 maja 200915 l Jakis fajny slasher jest poza tymi nizej? Conan, Wolverine, DMC, NG2? Byle wystrzegaj się Ninja Blade, toż to shit nad shity. Battlefield: Bad Company, Banjo & Kazooie: Nuts & Bolts czy Far Cry 2? Zdecydowanie Battlefield: Bad Company
Opublikowano 28 maja 200915 l Ja się zastanawiam nad Sacred 2 bo widzę że fajny klimat al`a Diablo czyli taki jak lubię no ale wcześniej w Sacred nie grałem więc nie wiem czy brać czy może jakiś inny fajny eRPeG ?
Opublikowano 28 maja 200915 l Sacred 2 to nie RPG Za to jest bardzo podobne do Diablo 2 , jeśli przełkniesz nieco "kolorową" oprawę i lekkie dropy animacji
Opublikowano 28 maja 200915 l A to nie jest action, hack and slash rpg? Pewnie sie myle, ale dla mnie gra w ktorej mozna uzyskiwac levele i podnosic swoje umiejetnosci jest rpg'iem xd. Fajne jest to sacred? Dlugie? Duzy wybor postaci/czarow/umiejetnosci itp? Nie jest nudna? Jest cos innego diablo-podobnego na x360? Edytowane 28 maja 200915 l przez Trufs
Opublikowano 28 maja 200915 l Ja za Sacred nie przepadam, kompletnie mnie do siebie nie przekonuje ta gra. Te gry to cRPG, a nie RPG.
Opublikowano 28 maja 200915 l Sacred 2 to nie RPG Za to jest bardzo podobne do Diablo 2 , jeśli przełkniesz nieco "kolorową" oprawę i lekkie dropy animacji COOP daje rade na 1 konsolce?
Opublikowano 28 maja 200915 l Jest cos innego diablo-podobnego na x360? Mechaniką zbliżony jest Too Human, ale zupełnie odbiega klimatem oraz rajcownością imo.
Opublikowano 29 maja 200915 l 2Human gralem w demko i niezbyt mi podeszlo... W Sacred mozna przejsc cala gre na co-op? A LOTR conquest? A moze jakas inna gra typu wlasnie jakis hack and slash z levelami, skillami itp ktora mozna przejsc na coopie cala? Z kumplem przeszlismy Arkadian Warriors, moze gra prosta i dosc krotka ale calkiem fajnie sie gralo
Opublikowano 29 maja 200915 l Brak takich gier na 360 - wlasnie Sacred 2 jest tutaj wyjatkiem. LOTRa odradzam - crapik to wielki. Edytowane 29 maja 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 29 maja 200915 l W Sacred mozna przejsc cala gre na co-op? tak, w co-opie na jednej konsoli można spokojnie przejść obie kampanie.
Opublikowano 31 maja 200915 l Girsy 2, Dead Space czy RE5 ? Szukam czegos niezbyt wymagajacego, chodzi tylko o singla co by sie odprezyc
Opublikowano 31 maja 200915 l Ja polecam girsy2, w pozostale gry gralem tylko w demka, ale wydaje mi sie ze gearsy sa najlepsza propozycja. Mysle ze bardziej odprezaja, bo w nich tylko idziesz i napieprzasz A w DS i RE musisz martwic sie o bronie, ammu, jakies mini zagadki moze czy cos. Maja tez ciezszy klimat imo. Dodatkowo gearsy sa fajny na multi, mimo tego calego narzekania na multi i tak jest fajne imo.
Opublikowano 31 maja 200915 l RE5 można sobie odpuścić, ewentualnie pożyczyć zrobić co-opa, najlepiej od razu na professional i... zapomnieć o grze. DS ma świetny klimat - w zasadzie aktualnie wyznacza trendy w survival horrorach. co prawda horroru w nim bardzo niewiele, ale klimat jest przedni. POLECAM ! GOW2 na odprężenie idealny, do tego co-op, którego co prawda jeszcze nie spróbowałem, ale z doświadczenia wiem, że kopie tyłki. z tych wszystkich gier najwięcej do zaoferowania ma zdecydowanie GOW2 - single, co-op, horda, świetny (kwestia gustu) multi. ja bym brał właśnie ten tytuł. chyba, że grywasz tylko single, to Dead Space, jednak bardziej mi się podobał w samotności i ciemności. Edytowane 31 maja 200915 l przez zimzvm
Opublikowano 31 maja 200915 l No właściwie prujesz przed siebie, połowę czasu spędzasz za zasłonami i myśleć nie masz nad czym Właśnie zamierzam wrócić do GoW2, pomęczyć na insejnie, zrobić horde, pobawić się na multi.