canuks 63 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Również polecam GOW 2 ale tylko ze wzgledu na singla . jeśli kupujesz tą grą z myslą pogrania przyjemnego na multi to odradza ,zawiedziesz się bardzo mocno. Sam singiel zaś świetny przechodziłem 8 razy w tym 2 razy na INSANE i za każdym razem miałem mega ubaw . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Nieprawda. Po patchu gra mnóstwo Polaków, a jak się ma Party Leadera z dobrym łączem to i lagów idzie się pozbyć i jest naprawdę przednia zabawa. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Girsy 2, Dead Space czy RE5 ? Szukam czegos niezbyt wymagajacego, chodzi tylko o singla co by sie odprezyc Gyros - fun, dosc dlugi jak na shooterka, sama przyjemnosc Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Szukam gry, która zajmie mnie na długie godziny i pozwoli zabić nudę. Jakieś pomysły? Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Może jakieś konkretniejsze informacje? Gatunek? Bo jak chcesz po prostu długą i fajną grę to RPG polecam: Mass Effect, TES: Oblivion, Fallout 3. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 np Burnout Paradise albo GTA. sporo godzin dobrego grania Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Na Twoim miejscu brałbym GTA IV. Jeśli lubisz duży teren działania, gangsterskie klimaty to jest coś dla Ciebie. Do wymasterowania na 100% trochę godzin zejdzie. Zresztą trochę trudno Ci coś doradzić bo nie sprecyzowałeś czego poszukujesz : P Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Banjo Kazooie (ten z 360) - duzo konkurencji w postaci zadanek, w dodaku pojazdu nie wyznacza ci tworca gry ze scigasz sie na tym torze np. "nissanem" a na innym juz "fordem" tylko samemu go robisz, wiec troche czasu zajmie tworzenie maszynki, poprawianie jakis elementow jak rowniez poprawianie czasu by zdobyc zloto Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Tak jak poprzednicy, GTA IV albo Fallout 3. Jak chcesz tylko singla to raczej ta druga pozycja starczy na dłużej. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Nie sprecyzowałem, czego poszukuję, bo chciałem zebyście napisali co wam od razu przyszło na myśl. Wolałbym, żeby gra miała rozbudowanego singla, multi jest mniej ważne. Co do gatunku to myślałem nad RPG. Co prawda niewiele miałem do czynienia z tymi grami, jednak myślę, że czas się przełamać. Padł Fallout 3, o którym już wcześniej słyszałem, tylko nie wiem czy jest to odpowiednia gra dla kogoś mało obeznanego w RPGach. Co do GTA i Burnouta, które również zostały wymienione - przeszedłem obydwa tytuły. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Akurat Fallout jest mało erpegowy, można nawet strzelać w taki sam sposób jak w FPS'ie. Naprawdę, nie jest to wymagająca gra, za to wciąga na długo. Pamiętaj, że wersja PL nie pozwala na zakup dodatków. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 od siebie takze polecam Fallouta. To nic, że jesteś mało obeznany w rpg, a nawet w ym przypadku to lepiej bo jak kolega wyzej napisał to nie trzeba grać jak w rpg, a w fps co dla fanów rpg może być niesmaczne. dodatki zbierają z tego co widzę mało pochlebną opinię, ja bym zaczekał e pare lat aż cenega je wyda Cytuj
htp 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Fight night round 3? czy smackdown vs raw 2007/2008 ? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Ja bym wziął FNR3. Grałem i mi się bardzo podobało. W smackdowna nie grałem, ale to jest pewnie kupa Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Warto kupić Rainbow Six Vegas 2? Czy może lepiej Dead Rising? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Jeżeli olać multi(masz przecież CoD 4, Halo 3, GoW 2) to RS: V2 to prawie to samo co jedynka, więc wybór jest prosty. Dead Rising. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Troche inne gry - fps, gdzie zabijasz ludzi czy tps, gdzie zabijasz zombiaki Ja przeszedlem Vegasa i bylo bardzo fajnie, dodatkowo jest pare plansz, tak zwanych 'terrorist hunt' gdzie musisz wyrznac wszystkich terrorow no i jest jeszcze multi ale nie gralem w nie jeszcze ;] Dodatkowo w Vegasie jest co-op na split screenie, ale uwaga podzial ekranu jest TYLKO pionowy, a nie jak normalnie horyzontalny, ale przeszedlem gre na splicie, wiec nie jest az tak zle DR nie gralem, pewnie tez fajna gra, ale Vegas2 polecam A tak wogole to polecam Army of Two Edytowane 7 czerwca 2009 przez Trufs Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Troche inne gry - fps, gdzie zabijasz ludzi czy tps, gdzie zabijasz zombiaki Bardzo ciekawe stwierdzenie ,od kiedy FPS -to walka z ludzmi ,a w TPS to walka z zombi ??? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Lolololol nie zrozumiales mnie Chodzilo mi o to, ze Dead Rising to gra, w ktorej zabija sie zombiaki i jest z gatunki TPS, a Vegas - zabija sie ludzi i jest gra FPS. Jedno nie ma nic do czynienia z drugim Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 no fakt nie zrozumiałem Cię bo napisałeś to trochę zawile i wyszło masło maślane . No ale teraz juz wiem co miałeś na myśli Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Nah, poprostu zle to przeczytales Napisalem to wlasnie prosto xd, mysle ze inni odczytali to prawidlowo No ale nie robmy offtopu :] ONtop: czy warto siegnac po Vegas1 po przejsciu Vegas2 ? Czy jest w 1nce split screen horyzontalny? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opłaca sie brac Star Ocean 4 czy poczekac aż stanieje? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Lolololol nie zrozumiales mnie Chodzilo mi o to, ze Dead Rising to gra, w ktorej zabija sie zombiaki i jest z gatunki TPS, a Vegas - zabija sie ludzi i jest gra FPS. Jedno nie ma nic do czynienia z drugim Dead Rising nie jest z gatunku TPS, a grą typu TPP dla sprostowania W jedynce VEGASa masz split , taki jak w dwójce. Edytowane 9 czerwca 2009 przez TheBesTia Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Ale chyba w V1 nie ma coopa poza Terrorist Hunt jak pamietam Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Myslalem ze jak sie biega w trzeciej osobie i strzela do wrogow to jest Third Person Shooter - TPS, tak samo jak gow i aot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi