Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

E tam, bardziej pasuje opis TPS do tych gier, jak jest fpS, to czemu nie tpS tylko tpP. TPP bardziej pasuje do platformerow typu Kameo czy Mario, a TPS do strzelanek z trzeciej osoby jak AOT czy DR :D

lul >_<

Edytowane przez Trufs
Opublikowano

Kur.wa

TPP i FPP służą tylko do określenia tego, z jakiej perspektywy obserwujemy gameplay. TPS i FPS to już tylko określenia danego gatunku, przy okazji z podaniem tej perspektywy. Takie ciężkie? ;]

A Dead Rising to nie shooter.

Opublikowano

Na X360 jest bardzo mało gier, które mają ten stary feel. W zasadzie to oprócz gier z Arcade to nie ma nic. A tutaj zaskoczę. Tenchu Z. Gra otrzymała lipne noty. Ale ma ten feel z PS2, czy nawet PSone. Zapewne sporo osób się ze mną nie zgodzi, ale tylko powiem, że gra się w to przyjemniej niż w Księcia, czy Asasyna.

Gość Zaqair
Opublikowano

Zastanawiam się co wybrać mogę kupić 2,lubię taktykę:)

Endwar

H.A.W.X

Prototype

Opublikowano
Z tego co nie masz w gamercardzie, to z tych ciekawszych: Bioshock , MoH:Airborne , The Darkness , Halo3 , może być jeszcze Vegas1/2

Chyba wybiore BIOSHOCK'a co prawda demko mnie nie urzekło wręcz przeciwnie ...zniechęciło mnie do tej gry ,ale zaufam ocenom pism z branży jak i bdb opiniom graczy co do tej gry .

MoH:Airborne wpadnie w moje łapki w niedługim czasie tak samo jak Vegas 2 :)

Opublikowano

Endwar

H.A.W.X

Prototype

Skoro możesz wybrać 2. To bierz Prototype i Endwar. Po ciężki bitwach i strategicznych podchodach przy Endwar (zbierała dobre recenzje, sam nie grałem), rozerwiesz się przy czystej rozwalance w Proto.

Opublikowano

Endwar

H.A.W.X

Prototype

tak jak już ktoś tam napisał jeśli chodzi ci o taktykę to Prototype jest poronionym pomysłem. Bierz EndWara i HAWX'a, ale jesli jednak nie przeszkadza ci rozwałka i mieszanina Mercenaries/X-men/GTA to kupuj Prototype'a, bo gra jest jak najbardziej w porządku :)

Opublikowano

Chyba tylko ENDWAR bedzie pod taktyke w porowaniu do reszty tych gier. Ten RTS podobnie jak Halo Wars nie wystarczy grac najmocniejszymi jednostkami by ukonczyc misje, tutaj kazda jednostka ma dobra strone np. przeciwko piechodzie, ale gorzej wypada w porowaniu do heli.

Opublikowano
Tylko nie graj w MoH:A na multi... Frustrujące xD Lagi, słabe serwery, pełno kamperów na dachach - żenada ;f

Niech lepiej w ogóle nie gra w tego Medala. Cały jest frustrujący i nie wart poświęcenia mu jakiegoklwiek czasu :/.