Opublikowano 8 czerwca 200915 l E tam, bardziej pasuje opis TPS do tych gier, jak jest fpS, to czemu nie tpS tylko tpP. TPP bardziej pasuje do platformerow typu Kameo czy Mario, a TPS do strzelanek z trzeciej osoby jak AOT czy DR lul >_< Edytowane 8 czerwca 200915 l przez Trufs
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Kur.wa TPP i FPP służą tylko do określenia tego, z jakiej perspektywy obserwujemy gameplay. TPS i FPS to już tylko określenia danego gatunku, przy okazji z podaniem tej perspektywy. Takie ciężkie? ;] A Dead Rising to nie shooter.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l A za co? Gra nie jest na poziomie COD2/4/5, jest troche inna ale powinno sie fajnie grac, osiagniecia standardow + pare innych jak ukoncz etap samym melee/rifle/karabinem,itp
Opublikowano 9 czerwca 200915 l lubie strzelanki w klimatach 2 wojny światowej więc powinno być okej:)
Opublikowano 9 czerwca 200915 l A Dead Rising to nie shooter. Dokładnie, właśnie o to mi chodziło . Edytowane 9 czerwca 200915 l przez TheBesTia
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Z tego co nie masz w gamercardzie, to z tych ciekawszych: Bioshock , MoH:Airborne , The Darkness , Halo3 , może być jeszcze Vegas1/2 Edytowane 11 czerwca 200915 l przez TheBesTia
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Na X360 jest bardzo mało gier, które mają ten stary feel. W zasadzie to oprócz gier z Arcade to nie ma nic. A tutaj zaskoczę. Tenchu Z. Gra otrzymała lipne noty. Ale ma ten feel z PS2, czy nawet PSone. Zapewne sporo osób się ze mną nie zgodzi, ale tylko powiem, że gra się w to przyjemniej niż w Księcia, czy Asasyna.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Zastanawiam się co wybrać mogę kupić 2,lubię taktykę Endwar H.A.W.X Prototype
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Nie grałem w żadną <tylko demka>, ale gdybym miał taki wybór to wziąłbym Endwara.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Taktykę? To po co wypisałeś Prototype? xD No, ale skoro uważasz to za taktykę, to bierz to.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Z tego co nie masz w gamercardzie, to z tych ciekawszych: Bioshock , MoH:Airborne , The Darkness , Halo3 , może być jeszcze Vegas1/2 Chyba wybiore BIOSHOCK'a co prawda demko mnie nie urzekło wręcz przeciwnie ...zniechęciło mnie do tej gry ,ale zaufam ocenom pism z branży jak i bdb opiniom graczy co do tej gry . MoH:Airborne wpadnie w moje łapki w niedługim czasie tak samo jak Vegas 2
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Tylko nie graj w MoH:A na multi... Frustrujące xD Lagi, słabe serwery, pełno kamperów na dachach - żenada ;f
Opublikowano 13 czerwca 200915 l To teraz cos z klimatów sportowych a mianowicie NHL 09 NHL 2K9 NBA 2k8 NBA 2k9 No i to chyba wszystko w co warto zagrac jeśli chodzi o gry sportowe no chyba że coś przeoczyłem ?
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Zastanawiam się co wybrać mogę kupić 2,lubię taktykę Endwar H.A.W.X Prototype Skoro możesz wybrać 2. To bierz Prototype i Endwar. Po ciężki bitwach i strategicznych podchodach przy Endwar (zbierała dobre recenzje, sam nie grałem), rozerwiesz się przy czystej rozwalance w Proto.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Zastanawiam się co wybrać mogę kupić 2,lubię taktykę Endwar H.A.W.X Prototype tak jak już ktoś tam napisał jeśli chodzi ci o taktykę to Prototype jest poronionym pomysłem. Bierz EndWara i HAWX'a, ale jesli jednak nie przeszkadza ci rozwałka i mieszanina Mercenaries/X-men/GTA to kupuj Prototype'a, bo gra jest jak najbardziej w porządku
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Chyba tylko ENDWAR bedzie pod taktyke w porowaniu do reszty tych gier. Ten RTS podobnie jak Halo Wars nie wystarczy grac najmocniejszymi jednostkami by ukonczyc misje, tutaj kazda jednostka ma dobra strone np. przeciwko piechodzie, ale gorzej wypada w porowaniu do heli.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Tylko nie graj w MoH:A na multi... Frustrujące xD Lagi, słabe serwery, pełno kamperów na dachach - żenada ;f Niech lepiej w ogóle nie gra w tego Medala. Cały jest frustrujący i nie wart poświęcenia mu jakiegoklwiek czasu .
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Medalem nie zawracam sobie głowy , narazie biorę BIOSHOCK'a i jakąś sportówkę : NHL 09 /2k9 lub NBA 2k8 /2K9 i nie wiem na co się zdecydować co lepsze ?
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Mi więcej frajdy sprawia NHL. Zależy od tego, czy wolisz kosza czy hokej
Opublikowano 13 czerwca 200915 l tez polecam hokej chociaz gralem tylko na kompie. kosz jest nuuuudny xD