zimzvm 36 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Halo Wars to naprawdę solidny RTS. bardzo dobra kampania, historyjka też całkiem niezła. poza tym masa ludzi gra w to w necie, także żywotność ta gra ma przedłużoną jeszcze przez długi czas. do tego masa rewelacyjnych renderowanych cut-scenek. trochę brakuje kampanii dla Covenantów oraz kompletnie nie grywalna rasa Flood, ale myślę, że w przyszłości odpowiedni DLC to nareperuje. polecam ! Cytuj
JPek 0 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Witam. Chciałbym kupić jakiś tennis ziemny, nigdy jakoś nie interesowałem się grami tego typu wiec jak ktoś grał i może doradzić to był bym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Duzego wyboru nie masz: Top Spin i Virtua Tennis, chyba ze Sega Super Star Tennis Ci pasuje xD Cytuj
canuks 63 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 zależy czego szukasz . Jesli wiernej symulacji to TOP SPIN . Jesli tenisa na luzie to Virtua Tennis . Osobiście grałem w VT 3 gra naprawdę dobra i wciąga .. .Moim zdaniem lepsza ot TOP spin .Jest bardziej na luzie . Mam na wymianę /sprzedaż Virtua Tennis 3 jak jestes zainteresowany to lukaj na nasz targ lub wal na PW . Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Ja ostatnio miałem ten sam dylemat. VT3 było dla mnie zbyt arkejdowe, Top Spin 3 zbyt wymagający. Zdecydowałem się na Top Spin 2 - do wyrwania za grosze, ja kupiłem za 30zl . Wszystkie tenisy mają swoje dema na Marketplace, więc obadaj je sobie . Cytuj
JPek 0 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Obadam demka i podejmę decyzję, dzięki za rady. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 aha i niedlugo wychodzi (czy juz jest?) Virtua Tennis 2009, wiec to tez wez na uwage ; ) Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Jest już. Grałem. Takie sobie. W stosunku do VT3 prawie nic się nie zmieniło... Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Ja bardzo polecam Top Spin 3, ale zaznaczam, że jest to gra bardzo wymagająca i nie raz potrafi zdenerwować (nie trzeba daleko szukać, nawet z tutorialem trzeba się trochę pomęczyć), jednak po wgryzieniu się w nią daje bardzo dużo satysfakcji. Top Spin 2 grałem tylko w demo, ale też jest to niezła produkcja i tak jak pisał maciucha, można ją dorwać za grosze. Nie polecam serii VT, moim zdaniem jest zbyt arcade, ma niski poziom trudności i szybko się nudzi - bierz tylko jeśli masz naprawdę bardzo luźne podejście do gier sportowych. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 jak Wam sie widzi Endwar ? mam zamiar to kupic od dawna, ale nie moge sie jakos zdecydowac. rajcujace czy tylko zabawa na chwile ? i co najwazniejsze jak ta gra wypada w LIVE ? .... no chyba, ze macie jakies inne sugestie jesli chodzi o gry w ten desen. pozdrawiam Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Jesli szukasz strategii to lepiej wziasc Halo Wars, Endwar fajny ale dlugi i monotonny przynajmniej w moim odczuciu zas HW fajnie sie gralo. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 a jak oceniasz obie gry jesli chodzi o LIVE ? Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Warto kupić Unreal Tournament 3? Ile trwa kampania? ludzie grają online? jest kampania w co-opie na splicie / lub przez livea? czy waszym zdaniem warto? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 campania jest w coopie, ludzie graja ale zbyt wielu nie ma. IMO swietna gra Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Kac - w zadna online nie gralem Jordan - kampania jest dluuuuga ale strasznie nudna, malo gra w to na sieci, kampania jest na splita rowniez. Jesli brac to na gre na splita z drugim graczem - dm czy instagib bo kampania czy live wysiadaja Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 A idzcie z tym szajsem. Gra total randomowa, gra malo ludzi, online z dupy, a singiel to smiech na sali. Nudziarstwo straszne. Wtopilem w zeszlym roku z zakupem i przestrzegam innych. Nie polecam. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 gry segi masz za 400 msp kazda, np sonic 1,2 i 3. Castlevania jest za 800 i jest swietna, to samo PoP Classic. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Potwierdzam. Castlevania jest świetna, dostarcza mnóstwo zabawy, jest strasznie rozbudowana i nie kończy się po 2-3 godzinach. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 ut ma multi z dupy? Oczywiscie. Abstrahujac od samego gameplayu, ktory jest dla mnie szajsem, ale tez cala ta otoczka. Wykopuje z gry, jak konczysz, to znowu zmudne wyszukiwanie gry, wylazenie do menu itd. Juz lepiej w Feara 2 sie gralo, ktory tez ma skopane online, choc mial potencjal, by cos z tego wyszlo. Singiel, jezeli mozna mowic o singlu, to jak gra online. Nie zapomne, jak to z Niconem przechodzilismy, placz i zgrzytanie zebow "Kiedy koniec, o nie, znowu to samo" Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 no to kwestia gustu, dla mnie pierwszy ut to bylo mistrzostwo, ut3 uznaje za jak najbardziej udana kontynuacje, co kto lubi ;] Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2. To spraw se jeszcze 400 i lada dzień Battlefield1943 , już ostrze kły :imprezka: Cytuj
ash77 3 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2. za 800 MP gra która jest długa to Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (sama podstawka bez dodatku) - jesli ktoś lubi gry logiczne z elementami fantasy Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Co możecie polecić za ~100 zł? Szukam dobrej i wciągającej gry, która wystarczy mi na dłużej. Myślałem nad The Orange Boxem, Skatem 2 i Falloutem 3 (te dwie wykraczają poza granicę, ale jeżeli będzie warto, to dopłacę). Kupić którąś z tych, czy macie lepsze propozycje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi