Opublikowano 20 czerwca 200915 l Halo Wars to naprawdę solidny RTS. bardzo dobra kampania, historyjka też całkiem niezła. poza tym masa ludzi gra w to w necie, także żywotność ta gra ma przedłużoną jeszcze przez długi czas. do tego masa rewelacyjnych renderowanych cut-scenek. trochę brakuje kampanii dla Covenantów oraz kompletnie nie grywalna rasa Flood, ale myślę, że w przyszłości odpowiedni DLC to nareperuje. polecam !
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Witam. Chciałbym kupić jakiś tennis ziemny, nigdy jakoś nie interesowałem się grami tego typu wiec jak ktoś grał i może doradzić to był bym wdzięczny. Pozdrawiam
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Duzego wyboru nie masz: Top Spin i Virtua Tennis, chyba ze Sega Super Star Tennis Ci pasuje xD
Opublikowano 20 czerwca 200915 l zależy czego szukasz . Jesli wiernej symulacji to TOP SPIN . Jesli tenisa na luzie to Virtua Tennis . Osobiście grałem w VT 3 gra naprawdę dobra i wciąga .. .Moim zdaniem lepsza ot TOP spin .Jest bardziej na luzie . Mam na wymianę /sprzedaż Virtua Tennis 3 jak jestes zainteresowany to lukaj na nasz targ lub wal na PW .
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Ja ostatnio miałem ten sam dylemat. VT3 było dla mnie zbyt arkejdowe, Top Spin 3 zbyt wymagający. Zdecydowałem się na Top Spin 2 - do wyrwania za grosze, ja kupiłem za 30zl . Wszystkie tenisy mają swoje dema na Marketplace, więc obadaj je sobie .
Opublikowano 20 czerwca 200915 l aha i niedlugo wychodzi (czy juz jest?) Virtua Tennis 2009, wiec to tez wez na uwage ; )
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Jest już. Grałem. Takie sobie. W stosunku do VT3 prawie nic się nie zmieniło...
Opublikowano 20 czerwca 200915 l Ja bardzo polecam Top Spin 3, ale zaznaczam, że jest to gra bardzo wymagająca i nie raz potrafi zdenerwować (nie trzeba daleko szukać, nawet z tutorialem trzeba się trochę pomęczyć), jednak po wgryzieniu się w nią daje bardzo dużo satysfakcji. Top Spin 2 grałem tylko w demo, ale też jest to niezła produkcja i tak jak pisał maciucha, można ją dorwać za grosze. Nie polecam serii VT, moim zdaniem jest zbyt arcade, ma niski poziom trudności i szybko się nudzi - bierz tylko jeśli masz naprawdę bardzo luźne podejście do gier sportowych.
Opublikowano 20 czerwca 200915 l jak Wam sie widzi Endwar ? mam zamiar to kupic od dawna, ale nie moge sie jakos zdecydowac. rajcujace czy tylko zabawa na chwile ? i co najwazniejsze jak ta gra wypada w LIVE ? .... no chyba, ze macie jakies inne sugestie jesli chodzi o gry w ten desen. pozdrawiam
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Jesli szukasz strategii to lepiej wziasc Halo Wars, Endwar fajny ale dlugi i monotonny przynajmniej w moim odczuciu zas HW fajnie sie gralo.
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Warto kupić Unreal Tournament 3? Ile trwa kampania? ludzie grają online? jest kampania w co-opie na splicie / lub przez livea? czy waszym zdaniem warto?
Opublikowano 21 czerwca 200915 l campania jest w coopie, ludzie graja ale zbyt wielu nie ma. IMO swietna gra
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Kac - w zadna online nie gralem Jordan - kampania jest dluuuuga ale strasznie nudna, malo gra w to na sieci, kampania jest na splita rowniez. Jesli brac to na gre na splita z drugim graczem - dm czy instagib bo kampania czy live wysiadaja
Opublikowano 22 czerwca 200915 l A idzcie z tym szajsem. Gra total randomowa, gra malo ludzi, online z dupy, a singiel to smiech na sali. Nudziarstwo straszne. Wtopilem w zeszlym roku z zakupem i przestrzegam innych. Nie polecam.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l gry segi masz za 400 msp kazda, np sonic 1,2 i 3. Castlevania jest za 800 i jest swietna, to samo PoP Classic.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Potwierdzam. Castlevania jest świetna, dostarcza mnóstwo zabawy, jest strasznie rozbudowana i nie kończy się po 2-3 godzinach.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l ut ma multi z dupy? Oczywiscie. Abstrahujac od samego gameplayu, ktory jest dla mnie szajsem, ale tez cala ta otoczka. Wykopuje z gry, jak konczysz, to znowu zmudne wyszukiwanie gry, wylazenie do menu itd. Juz lepiej w Feara 2 sie gralo, ktory tez ma skopane online, choc mial potencjal, by cos z tego wyszlo. Singiel, jezeli mozna mowic o singlu, to jak gra online. Nie zapomne, jak to z Niconem przechodzilismy, placz i zgrzytanie zebow "Kiedy koniec, o nie, znowu to samo"
Opublikowano 22 czerwca 200915 l no to kwestia gustu, dla mnie pierwszy ut to bylo mistrzostwo, ut3 uznaje za jak najbardziej udana kontynuacje, co kto lubi ;]
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2. To spraw se jeszcze 400 i lada dzień Battlefield1943 , już ostrze kły :imprezka:
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2. za 800 MP gra która jest długa to Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (sama podstawka bez dodatku) - jesli ktoś lubi gry logiczne z elementami fantasy
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Co możecie polecić za ~100 zł? Szukam dobrej i wciągającej gry, która wystarczy mi na dłużej. Myślałem nad The Orange Boxem, Skatem 2 i Falloutem 3 (te dwie wykraczają poza granicę, ale jeżeli będzie warto, to dopłacę). Kupić którąś z tych, czy macie lepsze propozycje?