Skocz do zawartości

Spis posiadaczy PlayStation 3

Hysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ja się dopiszę.

Playstation 3 SuperSlim 500GB

id psn: PESEQ_real (z kochanym na pół, a jednak bardziej moja:) chłopek tylko ta praca i praca:)

Gier jakie mamy na stanie nie będę wymieniała, ale ilościowo to, 14gier z PS PLUS i do tego chyba 11 pudełkowych. Ja gram tylko w gran turismo 5 na razie, fajnie tymi pudełkami się ściga, zresztą chłopek mój też w to troszkę pyka, więcej ja:D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem nowym posiadaczem ;)

PS3 Classic 320GB + 2 pady z klawiaturą + Move

Jakieś 20 gier trochę nie koniecznie najnowszych

PSN : Limacz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PSN ID: fyhujk8

gry: Bordelands 1 i 2, Dead Island, Sleeping Dogs, Red Dead Redemption, NFS MW 2012, Driver SF, Tony Hawk, Deus ex, Heavy Rain, God of War 3, Sport Champions, Eyepet i przyjaciele, Medal of Honor Warfighter, Euro 2008 :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS3 Super Slim 12GB

Plyty: Gran Turismo 5, Final Fantasy 13, Killzone 2, F1 2011, Assasins Creed 1, Mercenaries, Godfather 2, Metal Gear Solid 4, Residen Evil 4.

PSN: SSX, Tony Hawk HD, Brothers, Hotline Miami, CoJ: Gunslinger, Burnout Paradise, WipEout HD

PSN ID: neurophate_ld

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

PS3 Slim 750 GB (zaszalałem :P)

Na płycie God of War III (jedyne działające z całej kolekcji :/), Killzone 2/3, inFamous, LBP 2, SFvsT, TTT2, GTA IV/V, FIFA 13, GT 6 oraz MGS Legacy Collecion... oraz ponad 20 tytułów w cyfrze (nie licząc pozycji z Plusa).

ID:kameleon2807

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ps3 500gb

Id: ZaWu92

Gry: The Last Of Us Multi, Battlefield 4 Multi

Szukam chetnych i do gry w powyższe tytuly. Mam hs (ten w kamerce do ps3). Jeśli ktoś ma ochotę zapraszać do znajomków. W zaproszeniu piszcie że jesteście z PPE.

Pozdrawiam.

• 6 miesięcy temu...