Skocz do zawartości

Spis posiadaczy PlayStation 3

Hysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PSN id: SAPTIS

Konsola PS3: 120GB.

Sprzet: 2x Sixaxis, Playstation Eye, 2x Move Motion Controller.

Gry: Motorstorm, GTAIV, GTA IV: Episodes From Liberty City, Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5 Prologue, Gran Turismo 5, Buzz Quiz TV, Buzz Swiat Quizow, Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, Yakuza 3, Wipeout HD Fury, Lego Star Wars: Complete Saga, Lego Harry Potter, Final Fantasy XIII, God Of War III, Little Big Planet GOTY Edition, Harry Potter And The Half Blood Prince, Sports Champions. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zatem opowiem...PS 3 slim 240 GB.

Gry: GoW Collection, VC, Demon's Souls, Uncharted 2, Killzone 2, Heavy Rain, Virtua Fighter 5, RDR II...

ID: zda się - JanzKIjan

Jestem ciutkę zawiedziony. Najciekawsze gdy są obecnie na PSP, przynajmniej w zakresie rpg. A na PS3 tylko obiecanki :mellow: .

Edytowane przez JanzKijan
Opublikowano (edytowane)

PS3 160 GB

ID: Seeker333

GRY: Resonance of fate, Heavy rain, Burnout paradise, PES 2010, Call of duty blk ops, R.U.S.E. , Assassins creed 2 (white edition), Dragon ball raging blast, Command & Con red alert3, Ninja gaiden sigma 2, Resident evil 5,Final Fantasy XIII, GTA IV, Bayonetta, Dragon age origins, Soul calibur IV, WET, Sacred2 fallen angel, Armored core, Civilizacion revolution, Silent hill home coming, Metal gear solid 4, Fallout new vegas, Bullet storm, Assassins Creed Brotherhood, Mortal Kombat IX.

PSN games: Fat princess, Zen pinball, crystal defenders, hyperballoid HD, Greed corp, bomberman ultra, marvel vs capcom 2, guilty gear, futur cop lapd, constructor, C&C 1 , Puzzle chronicles, DC vs MK.

TV: Sony bravia 32" 100 Hz motionflow

Accesoria: Head set sony, 2 pady

Edytowane przez nanaki44
Opublikowano (edytowane)

PS 3 - Silm 250 GB

Gry: Uncharted 2 ; Call of Duty Black OPS ; Battlefield Bad Company 2 ; Army of Two 40th ; Red Dead Redemption ; Bioshock 2

Gry PSN : Shank ; Dead Nation ; Flower

Gry PSN Minis: Urbanix

PSN ID: Bllu-Man

Edytowane przez Bllu-Man
Opublikowano

PS 3 - slim - 320 GB (wczesniej wieloletni user PS2, PSX i do niedawna DS)

Gry: Killzone2, Just Cause, Castlevania: LoS, Battlefield Bad Company 2, Metal gear solid 4, Resistance2, Wipeout Fury, GT5, MAG

{SN ID: Marlbor440

Opublikowano

Witam niedawno dołączyłem do grona jakieś 4 dni temu hehe po sprzedaniu x360. :)

PS3 Slim 320GB

ID: QB3sPL

Gry: Uncharted 2 (gierka miażdży), God of War 3 (gierka miażdży) :)

Move jest. :)

Opublikowano

PS3: SLIM 250GB

PSN ID: adsz65

Akcesoria: DualShock 3 x1, kamerka PS Eye x1, PS Move Controler x1, nakładka pistoletu na Move x1

Gry:

-CoD Black OPS

-Little Big Planet

-Uncharted 2

-Mafia II

-Lego Star Wars: Complete Saga

-Sims 3

-Assasin's Creed

-Battlefield: Bad Company

-Sports Champions

-The Shoot

Konsola nigdy nie była przerabiana - nie jestem piratem

"Nie ściągam, nie kradnę"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS3 Slim 320GB Assasin's Creed:Brotherhood Bundle :)

Gry: CoD MW2,CoD Black Ops,Killzone 2,MAG,(wymieniłem tylko te które mają Multi,mam więcej tytułów :P)

PSN ID: Teh_DoDi

Opublikowano

PS3 Slim 320 GB

PSN ID:benfredo_m

gry: Uncharted 2, Cod:Black Ops, Fallout 3, infamous, Singstar polskie hity(:D), bioshock 2, mirrors edge

Przyjmę znajomych i chętnych do gry jak coś to pisać

Opublikowano

Jako, że zakupiłem trzecią PS3, wpisuję się już chyba również po raz trzeci:

PS3 Slim 250GB

PSN ID: Aem_PL

Gry: przeróżne w zależności od tego co aktualnie kupiłem/wymieniłem

Zapraszam

Opublikowano

PS3 Slim 320GB

PSN ID: BartX_PL

Gry: Wipeout HD Fury, Burnout Paradise, God of War III, Uncharted 2, Little Big Planet 2, Sports Champions, Resident Evil 5