Opublikowano 1 stycznia 200817 l czekalem na film dosc dlugo ze wzgledu na plakat, ale film szalu nie zrobil.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Moim zdaniem najlepszy- 2008 roku Najlepszy ze zbliżających się filmów Najbardziej ujowy 2008 roku Czekam na Wasze typy
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Gdy patrze na plakat DM rzeczywiscie przychodzi mi na mysl kolejna katastrofa.... ludzie przeciez te filmy wypalily sie po Scarry Movie PS. rzeby wam nie offtopowac: Najwieksze wrazenie zrobily na mnie plakaty Dark Knighta( Ten gdzie Batman stoi na tle wierzowca, i ten z jockerem... za to pierwszy raz widze tego ktory zaprezentowal Tori i wadaje mi sie byc najgorszym... nietoperz tak nienaturalnie trzyma te karte ;P) Edytowane 21 stycznia 200916 l przez okens
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Norweski horror o nazistach zombie. Czekam tylko na dobrego relka i napisy .
Opublikowano 21 stycznia 200916 l ten plakat GITSa tak mocno wbił mi się w psyche, że teraz wisi u mnie w antyramie:)
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Ejjj mi tez za(pipi)iscie sie podoba... o dziwo nigdy wczesniej go nei widzialem.... Tori to trzeba lubic anime i ghosta rzeby Ci sie to podobalo... Pearlfan moglbys mi to zuploadowac w jakiejs fajnej rozdzialce i wyslac line do imageshacka na pw??
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Ja tam lubię japońskie tematy, ale do zdrowego dystansu. Chciałem, żeby mi kolega wytłumaczył o co kaman z tym plakatem, bo może ja czegoś nie dostrzegam i może mnie też to wbije w ziemię.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l jak Ci może wytłumaczyć, że akurat jego ten plakat chwycił za serce? co ci napisze? że goła babeczka klęczy a do niej z boku i z tyłu wypodłączane są jakieś kable i przewody? poprostu się czepiasz i tyle.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Podobają mi się oldskulowe plakaty. Są takie unikatowe i artystyczne:
Opublikowano 22 stycznia 200916 l dokladnie. szkoda, ze nigdzie nie mozna takowych kupic w duzym formacie
Opublikowano 3 marca 200916 l lsnienie jest ladny. btw. po siecie krazy kilka giga plakatow filmowych. gdyby ktos chcial wystarczy poszukac.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l fak! polska szkola edit. ktos chyba Muche cronenberga ostatnio ogladal. Edytowane 28 sierpnia 200915 l przez marjano
Opublikowano 23 lutego 201015 l Ja czekam na to cudo. Jestem przeogromnym fanem tej serii jak i wszystkich wytworów Full Moona. Zobaczymy co z tego wyjdzie tym razem.
Opublikowano 24 lutego 201015 l Bez sensu. Kat nachylenia glowy postaci z plakatu nie pozwala na tego rodzaju odbicie delfinow w jego masce, chyba, że to latające delfiny albo koles oglada discovery
Opublikowano 24 lutego 201015 l Po za tym tragicznie wykonany wybuch statku oraz brzydka twarz delikwenta. Fail.
Opublikowano 24 lutego 201015 l A to mój ulubiony plakat filmowy. Uwielbiam ten obraz jak i film jak mało co ;]