Skocz do zawartości

Plakaty

nWo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesza ktoś te plakaty na ścianie? Może jakie foto? Zamówiłem plakat z Pulp fiction w antyramie i myślę, że ładnie będzie pasować, może się zrobi z tego większa kolekcja.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

100767.jpg

tak mi się spodobał że avatar sobie z niego zrobiłem, świetny

• 2 tygodnie później...
Gość Mr. Blue
Opublikowano (edytowane)

No dajcie spokój. Połowa z nich to powtarzanie schematu, w którym obrysowujemy na kolorowym tle,główny rekwizyt danego filmu. To jest przesadzony minimalizm, w którym ograniczenie formy (a przez to treści) graniczy już z obsesją, czego najlepszym przykładem jest plakat Taksówkarza. Jest tam kilka perełek, ale chyba żadnego nie zawiesiłbym na ścianie.

Edytowane przez Mr. Blue
  • Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

django, dekadentyzm w twoim wydaniu jest dość słaby. Po za tym blefujesz, bo plakat pierwsza klasa.

Opublikowano

Moim zdaniem szczurek ma racje. Wzieli 3 zdjecia na 3 warstwy, doje,bali przezroczystosc na ok. 60% i zlikwidowali w paru miejscach ich wzajemne nakladanie. 5 minut roboty. Plakat chu,jowy, czyli na poziomie jakim bedzie film.

Opublikowano

trochę to śmieszne, gdy wziąć pod uwagę zachwyty co niektórych nad tymi minimalistycznymi plakatami powyżej, do których stworzenia został użyty paint i jego dwie komendy (wypełnienia tła i stwórz kształt - odpowiednio koło lub kwadrat)

Opublikowano

Jest jeszcze masa takich, które używają tylko opcji "wstaw tekst", bo są po prostu zdjęciem z podpisem. Długość wykonania naprawdę jest najmniejszym problemem przy plakacie.