standby 1 721 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 siema jak odblokowac joba samuraia w tej grze, mam 4 level knighta glownym herosem, 7 chyba monka, walnolem teraz 3 geomancera i nadal sie nie odblokowal, w opisach jest ze trzeba zrobic 2 poziomy dragona jeszcze,a tejze klasy niestety nie mam, o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie dragona tylko lancera - żeby go odblokować musisz mieć 3 lvl thiefa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Proszę o poradę. Jestem w trakcie chaptera 3, walka, gdzie pierwszy raz poznajemy Malak i Rafa. Ta dwójka summonerów i 3xninja po postu robią mi jesień średniowiecza z du,py. Zanim dotrę do nich to już czasami jest po zabawie, do tego dochodzi absolutnie kretyńskie zachowanie guesta który robi wszystko, by mi pomóc przegrać. Mój team 3xMonk z dual wieldem, czarnym magiem i mixem knighta i chemista został rozbity w pył, 3xLancer, Time Mage/Black Mage i Knight/Chemist też dostają po du,pie. Mam 10 leveli więcej od nich, a i tak nie mogę sobie poradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 teleport albo move +3 sobie zrob, jakiegos knighta z dual wield i powinno byc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Samurajami i summonerem ich rozwaliłem w końcu, dzięks . Przypakowałem tak, że późniejszą pamiętną walkę prawie za pierwszym razem wygrałem, zabrakło mi tylko troszkę szczęścia (drugi cios guarded). Velius, czy Twoja ksywka to właśnie stąd, skąd myślę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 nindże se zrób Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 dobra, to nie jest śmieszne zaraz po tej walce jest kolejna ostro pos,rana walka, teraz przegrywam jeszcze zanim zdążę się ruszyć, bo zabójcy dobierają się do guesta i po zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) knight z dual wield i move +3, juz ktos tutaj o tym pisal, ostatnio tak przeszedlem gre, paru knightow i summoner ze skillami barda. Nie da sie tak przegrac, z dual wield power/weapon break za kazdym razem uzyty jest dwa razy, no i counter trzeba miec z monka, jak ktos Cie walnie to oddajesz tez 2x. Orlandu juz masz? Bo on tez koks jest i sam walki wygrywa. Edytowane 30 Marca 2013 przez Traktorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 jeszcze raz powtórzę, nindża jest hardkorem robi w holiłudzie i ma na to papiery. okrutny dmg na odpowiednich ustawieniach, super mobilność (najlepiej z butami), zasięgowy instant throw z atrybutami elementu, oraz szybkość w kolejkach ruchu. jako że wystartuje pierwszy, to warto go tak ustawić, żeby jak najszybciej dać mu hasta, po czym idziemy/skaczemy zamordować magów, summonerów i inne chuyostwa. najlepiej zrobić ninją ramze, po tym jak już se pobędzie knightem lub/i monkiem. nie ma lepszego kozaka, przynajmniej dopóki nie rozwiniemy orlandu. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) ok thx, dzisiaj próbuję przejść ten cholerny zamczy dach edit: Pier,dolę taką zabawę >_<. Ten gnojek Elmdor ma Hamedo, więc zanim mój nindża Ramza mu przywali (i co zrobi z tymi nożykami btw? ledwo 100 dmg mając dual wielda), to ja już jestem na critical hp i ruch do tyłu. Później wbijają asasynki z one hit ko, stop bracelet i w 4 ruchach pozamiatane . Super kur,wo, nawet nie ma gdzie podpakować by np. equip sworda ogarnąć, bo to jest któraś tam walka z kolei. Skok poziomu trudności jest ogromny, kogoś ładnie popier,doliło. I jeszcze te pół godziny gadki przed walką, dlaczego ta gra tak nagle taka wkur,wiająca się zrobiła? edit2: Uff, udało się. Okazuje się, że wystarczyło zabić tylko jedną osobę, by walka się zakończyła. Edytowane 31 Marca 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pykam sobie i jest fajnie, ale jedno mnie denerwuje. Wyslalem 3 ziomków na questa, kliknąłem by wrocili przed końcem normalnego terminu (3 dni dokladnie), z tawerny chlopek powiedzial, ze zaraz beda, a ja chodze i chodzę, dni mijają a ekipa nie wraca. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jakis bug xd nigdy tak nie mialem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Gra życia, a zaraz obok Vagrant Story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Może jakies ogłoszenie przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza
lysyolec 18 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października (edytowane) https://thatparkplace.com/rumor-square-enix-has-completed-a-remake-for-final-fantasy-ix/ Jest mowa również na temat FFT Edytowane 23 Października przez lysyolec Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi