Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Snickers Super (swoja droga zwalili, dawniej byl jeden dlugi baton, teraz podzielili go na 2 czesci - po co?), Lion King Size, Snickers Cruncher, Bountyx3 (orientuje sie ktos gdzie to mozna kupic? Osobiscie tylko raz widzialem na stacji benzynowej, w sklepie natomiast nigdy), 3Bit XXL normalny i chałwy od Wedla sa najlepsze i wszystkie inne batoniki sie do nich nie umywaja.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Bountyx3 (orientuje sie ktos gdzie to mozna kupic? Osobiscie tylko raz widzialem na stacji benzynowej, w sklepie natomiast nigdy)

U mnie w sklepiku szkolnym :]

Moje ulubione batony to zdecydowanie:

-Mars (po prostu pycha)

-Kitkat o smaku masła orzechowego

-Milkschnita (tak, wiem że w slangu, ale innej nazwy nie pamiętam ^^) - od dzieciństwa uwielbiałem jak dziadek przywoził z Austrii i tak mi zostało. Maxi King i Pingui to tandetne imitacje z czekoladą psującą smak biszkopcika

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

batony:D najlepiej snickersa z dużą ilością orzechów, albo jakiś baton z płatkami musli czy jakoś tak ^^ marsów nie lubie, kleją sie do zębów XD

Opublikowano
Maxi King i Pingui to tandetne imitacje z czekoladą psującą smak biszkopcika

chcesz zginąć z mej ręki?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Snickers Cruncher, No Name, Mars Delight i Mars Midnight rządzą!

Opublikowano

Snickers mmm z orzeszkami ...nie ma lepszego;) Podjadam też Kinder bueno, czasami Mars, Lion.

Edytowane przez Kania

Opublikowano

ja jadam tylko liony, ale to bardzo rzadko

Opublikowano

ostatnio tylko grześki toffi albo princessa kokosowa. ; o na widok marsa zawsze mam mdłości (za słodki jest :| )

Opublikowano

Od batonów dupa dziewuchom rośnie , bądzcie ostrożne. Nie wiem czy to zalicza się do batonów ale pamiętam że najbardziej sobie ceniłem Dove . Twix jeszcze ujdzie i te Kinder Pingui jest fpyte.

Opublikowano

dove to mydlo

922olejove.jpg

jak najbardziej (pipi)a nie zalicza sie do batonow

niektore matki sa okrutne

Opublikowano

dove.jpg

Łyso Ci teraz?

Edytowane przez canabis

Opublikowano

canabis, o co ci chodzi :huh: ? Jemu przecież chodziło o mydło, sam lubię je jeść.

Opublikowano

I pewnie w avatarze jest twoje real foto. Lepiej już nie jedz tego mydła bo i "chce być piękna" ci już nie pomoże ;)

Opublikowano
I pewnie w avatarze jest twoje real foto. Lepiej już nie jedz tego mydła bo i "chce być piękna" ci już nie pomoże ;)

Swego czasu kolega Fab3r twierdził, iż jest podobny do owego Pana z avataru. Nic dziwnego że uwielbia batony.

Ja raz na jakiś czas wszamię snickersa crunchera, mr. big, pawełka, bajecznego i jeszcze jednego od wedla, smakującego podobnie jak bajeczny. Zazwyczaj jem jednego po drugim i mam na miesiąc - dwa spokój z zaspokojeniem chęci na słodkości. Nie jestem gruby.

Opublikowano

A to napewno nie jest baba w tym jego avatarze?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kitkat i maxi king :)

Edytowane przez zaq123456

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

BIAŁY LION (pipi)aaaaaaaaaaa debest!!!

Opublikowano

mleczna kanapka i dove karmelowy ftw