number_nine 1 328 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 ja ostatnio jestem fanem różnych proteinowych batoników, bo większość z nich ma małą/zerową zawartość cukru i zawsze lubiłem tą specyficzną konsystencję Póki co moimi faworytami są "Gladiatory" (XD) z Olimpu i te różne z Lidla. Ostatnio wpadł mi w łapy Dzik w białej czekoladzie i też był mega dobry. 1 Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 W Lidlu były dobre te proteinowe konopne, ale coś nie widzę ostatnio. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 42 minuty temu, number_nine napisał: ja ostatnio jestem fanem różnych proteinowych batoników, bo większość z nich ma małą/zerową zawartość cukru i zawsze lubiłem tą specyficzną konsystencję Póki co moimi faworytami są "Gladiatory" (XD) z Olimpu i te różne z Lidla. Ostatnio wpadł mi w łapy Dzik w białej czekoladzie i też był mega dobry. Polecam batony od Nick's, są bez cukru i są proteinowe. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Nie ma nic lepszego od tych skurwysynów Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Wybór sie zrobił ogromny ostatnio, widziałem wczoraj też, że oshee ma jakieś swoje i wyglądały spoko, ale niestety były jeszcze w kartonie i nie mogłem sprawdzić dokładnie składu ani spróbować ;p Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2023 Opublikowano 30 listopada 2023 Tzn. te Nick's są jak normalne batony, nie takie typowo "sportowe". Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Ja tęsknie za Corny. Uwielbiałem swego czasu to żreć, bananowe to były sztosiwa. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 15 minut temu, PiotrekP napisał: Ja tęsknie za Corny. Uwielbiałem swego czasu to żreć, bananowe to były sztosiwa. za granicą mieszkasz czy o co chodzi? Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Mi wlasnie te zbozowe nie podchodza. Nie lubie mielic batona przez minute jak krowa. Te Trusty tez takie sa czy normalne? Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Corny to takie udawane zbożowe, bo tam nic zdrowego raczej nie ma. Zresztą, większość zbożowych taka była zawsze, udawały zdrowe, a w rzeczywistości były śmieciowe i kaloryczne. Ostatnio jadłem batona Keto od Sante, kupiony w żabce. Smak migdał-rum całkiem ok, ciekawie zalatuje posmakiem rumu. Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 24 minuty temu, Shen napisał: za granicą mieszkasz czy o co chodzi? U siebie tego od dawna po sklepach nie widziałem (biedra, lidl itp). Parę lat temu na każdej półce pełno, a teraz są wszystkie takie oprócz ich. Zerknąłem w google i jak zwykle allegro albo online "karfur" i inne sklepy. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 1 minutę temu, PiotrekP napisał: U siebie tego od dawna po sklepach nie widziałem (biedra, lidl itp). Parę lat temu na każdej półce pełno, a teraz są wszystkie takie oprócz ich. Zerknąłem w google i jak zwykle allegro albo online "karfur" i inne sklepy. w każdej żabce Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Może nie zdrowe ale twarogowe z Lidla są pyszne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi