Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja po przeczytaniu kilku artykułów i obejrzeniu reportazu o zywych larwach w produktach firmy wawel podziekowalem im na zawsze.

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

Meh, klasyczny to tylko dobra czekolada, a tych z tym miodem czy nugatem nie lubię za bardzo, bo lepią się do zębów.

Jak dla mnie najsmaczniejszy jest Lion White. W smaku niesamowity, choć pewnie zabójczy dla zębów i wykorzystuje dzienny limit cukru.

Opublikowano

siostra z kanady przywiozła mi świeżutki triple chocolate brownie cheesecake. w życiu czegoś tak pysznego nie jadłem.

Opublikowano

siostra z kanady przywiozła mi świeżutki triple chocolate brownie cheesecake. w życiu czegoś tak pysznego nie jadłem.

Teściowa takie robi, rzeczywiście za(pipi)ioza w gębie 

• 1 rok później...
Opublikowano

ulubiony baton 2razyJot xdd "podwójny dekarz" ehehheheheh

Opublikowano

Mi wszystkie Corny smakują, ale najlepszy jest orzechowyz czekoladowym spodem, w pomarańczowym opakowaniu. Rzadko spotykany jest. Kokosowy też gniecie jaja.

Opublikowano

W biedronie przy kasach są dobre batoniki Magnetic po 99groszy. Batonik coś a la truflowe czekoladki wedla albo bajeczny - z orzechami i nieco twardszy. Ten truflowy rules.

Opublikowano

Trufle

k3cya.gif

Opublikowano

Marcepan :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Trufle > marcepan.

Opublikowano

Pojawiły się od jakiegoś czasu nowe Marsy, m in karmelowy. Za cenę normalnego Marsa otrzymujemy połowę mniejszego batona, sam karmel w czekoladzie. Hajs sie musi zgadzac.

Opublikowano

Trufle

k3cya.gif

So sweet xDD Zawsze mi się chce rzygać jak to oglądam

Opublikowano

Niedobry jest ten zielony snickers. : /

Za to my ostatnio dorwaliśmy. chyba nową czekoladę Milki ''crunchy hazelnut''pychotka ;]

Opublikowano

Orzech laskowy >>> orzeszek ziemny.