Skocz do zawartości

Batony

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych najbardziej znanych batonów to właśnie mars jest dla mnie najgorszy. Praktycznie nie do zjedzenia.

Nie ma to jak klasyczne prince polo. Ewentualnie snickers zapijany energetyczkiem :cool:

Opublikowano

Tez mnie dziwi ze krupek propsuje marsa. Nawet dla mnie to jest cukrowy ulepek. Ten nugat i karmel plus slodka czekolada... Bez jakiejs gorzkiej herbaty to bym dzis nie zjadl. Milkyway tez mocno cukrem yebie ale jest mniejszy i wiecej w nim powietrza (bo plywa w mleku :) )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

W każdej Żabce to widziałem.

Przy okazji polecam też sprawdzić nowego Liona, nie aż taki słodki, całkiem ok.

Edytowane przez krupek
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już o nim pisałem, ale niech każdy idzie i sprawdzi ten nadbaton / nadwafel. Widzę, że już oficjalnie wchodzi do Polszy do sklepów. Ta chrupkość, ten krem, ta czekolada. Coś niesamowitego. 10/10, GOTY, zupełnie jakby aniołki pieściły nasze podniebienie. :banderas:

dare-dark-wafers_304_psb.png

Opublikowano

Pisał że w delikatesach Centrum, czyli starym EKO.

No właśnie w eko niby czuć komunę, ale mają craftowe piwka, czy jakieś niszowe batony. Musisz się tam udać Bartek czym prędzej :lapka:

Gość _Be_
Opublikowano

Ok ale jak patrze na mapę w delikatesy centrum są wszędzie tylko nie w centrum. 

Opublikowano
5 godzin temu, _Be_ napisał:

To byś chociaż napisał gdzie go dostać. 

Widziałem w Centrum, Lewiatanie i lokalnych osiedlówkach, mają już oficjalnie stronę po polsku więc myślę, że powinny być ogólnie dostępne raczej. 

• Plusik 1
Opublikowano

comment_j0UkGsTxh5E6gcWJibEkEifXArw6mYlH

Pamiętacie to?

Jakie było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem nową edycję w Dealz w poznańskiej Avenidzie. Dwa czteropaki kupione z miejsca. Smak dzieciństwa. Sztosik.

pol_pl_Cadbury-Picnic-789_1.jpg

Opublikowano

Kupowane za czsow SP w makro na pudelka, codziennie jeden do szkoly (plus karotka, pamieta ktos?) i dwa w domu. Dzis starym za takie cos by pewnie odebrano prawa rodzicielskie.

No i fabryka cadbury jako jedna z pierwszych osiedlila sie na wroclawskich bielanach.

Opublikowano
10 godzin temu, Mejm napisał:

Kupowane za czsow SP w makro na pudelka, codziennie jeden do szkoly (plus karotka, pamieta ktos?) i dwa w domu. Dzis starym za takie cos by pewnie odebrano prawa rodzicielskie.

No i fabryka cadbury jako jedna z pierwszych osiedlila sie na wroclawskich bielanach.

I cyk cukrzyca