Skocz do zawartości

Batony

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Knoppers z orzechami ciekawy, lekko słony, lepszy od standardowego. Twix taki po prostu ok, dziwna ta gruboziarnista sól. Najbardziej jest ciekawy kokosowego Kinder Bueno, więc będę szukał.

Opublikowano

Snickers tez nic specjalnego. Kupilem ale w sumie chyba klasyczny najlepszy. Twixa zjem niedlugo no ale jak to jest zwykly z sola to nie bedzie szalu.

Opublikowano (edytowane)

No ta sól to slaby pomysł, mogli karmel na słono dodać. Snickers najlepszy dla mnie w wersji proteinowej, ale cena ok. 10 zł to beczunia.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

Roochajom nas producenci i tyle. Twix to beka, bo za trzy ziarna soli zmniejszyli batony zostawiając taką samą cenę, downsizing pełną gębą. Snickers to samo, mniejszy bo podzielony na dwa kawałki a niczym się nie wyróżnia a cena nawet wyższa za nowość. Jak żyć. 

Opublikowano

O ku.rwa ojciec to kupowal w makro. Pod wro byla (jest?) ich fabryka. No smak dziecinstwa mocno ale boje sie, ze wyjdzie kupa jak z donaldami czy innymi starfoodsami.

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał:

O ku.rwa ojciec to kupowal w makro. Pod wro byla (jest?) ich fabryka. No smak dziecinstwa mocno ale boje sie, ze wyjdzie kupa jak z donaldami czy innymi starfoodsami.

te z dealz za(pipi)iste, to tutaj nie powinno byc inaczej

3 minuty temu, Grabek napisał:

Polka z batonami czy tymi sezonowymi produktami bardziej?

to drugie, byly tez czekolady cadbury

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

244356_342581_1280_720_84874.png

Taki trochę krem orzechowy w formie batona, ale dodane daktyle, białko grochu i coś tam jeszcze. Mi podpasował, niby mały, ale treściwy.

Edytowane przez krupek
  • 5 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja ostatnio jadłem takiego, dostałem od siostry z UK

CLIF Bar - Builders Protein Bar 12 x 68 g batonik Chocolate Peanut masło:  Amazon.pl: Grocery

Mega. Ogólnie, zawsze byłem fanem batonów proteinowych, ale te z WPC często miały dziwny posmak, a ten jest roślinny i smakuje naturalniej.