CoATI 1 050 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 moze chcesz sprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Skoro Wii do ciebie przemawia a NGC już nie to dziwne, bo na gacka jest więcej dobrych gier niż na Wii. No chyba, ze chodzi jednak o tego pilota i gruche A co do tego componenta to radziłbym sobie darować. Przypuszczam, że gry na tym kablu będą wyglądać podobnie jak w przypadku PS2, czyli kupa Ja sobie specjalnie zostawiłem stary SDTV żeby grać w gry z PS2 i Gamecuba, bo obraz jest o niebo lepszy niż na LCD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Nie chodzi o pada. Lubię gry typu Re: UC albo House of the dead dodać do tego jeszcze dead rising. Dodać do tego zapowiedziany remake Silent Hilla, Mad World i nowego residenta . Na Gamecuba wyszedł tylko RE0 i Remake pierwszej części który mi się średnio podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 ten kabel component ma jeszcze jakis sens ale raczej tylko w przypadku gier ntsc. palowe gry sa pozbawione tryby hires czy czegos w tym rodzaju i nie bedzie jakiegos wiekszego skoku jakosciowego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Na Gamecuba wyszedł tylko RE0 i Remake pierwszej części który mi się średnio podobał. A na N64 wszedł ...... RE2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nie chodzi o pada. Lubię gry typu Re: UC albo House of the dead dodać do tego jeszcze dead rising. Dodać do tego zapowiedziany remake Silent Hilla, Mad World i nowego residenta . Na Gamecuba wyszedł tylko RE0 i Remake pierwszej części który mi się średnio podobał. A nie mówiłem - brać Wii! Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 pomimo wszystko kupowac Wii zeby moc grac w gry z NGC to mija sie z celem, najlepsza i tak jest do tego wlasnie kosteczka, skoro tylko u kogos stoii i zbiera na sobie kurz to naprawde nie ma co sie oszukiwac. lepiej sprzedac. nie dla kazdego nintendo moze dac przyjemnosc z grania. mnie akurat nie bawily cukierkowe tytuły, jedynie Residenty mnie przekonały, mam nintendo dla 5 gier (RE:0, veronica, remake, 4 i MGS:TS) inne gry pewnie są dobre ale niespieszy mi sie w nie zagrac. z wyjątkiem zeldy :slinotok: Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ale kolega napisał, że "i tak chcę kupic wii". Więc po co ta kostka? Rozumiem, że chodzi o wartość kolekcjonerską i fejm na osiedlu jak ktos napisał U mnie coś takiego odpada, bo nie mam przed kim szpanować. Tutaj mieć x360 to już fejm, a do tego nie przerobionego to już kosoms Ja kupiłem wii właśnie też dla tych paru residentów, ale to jako dodatek do ogólnych możliwości wii. Podobnie kupiłem x360 i kupiłbym pewnie ps3 w wersji z emulatorem z dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Tylko nie widzi mi się kupowania wii w tym momencie. Kupie je może pod koniec tej generacji jeśli cena osiągnie 300 zł. Teraz jest za mało dobrych gier i konsola jest za droga. Poza tym z ngc i wii miałbym kolekcje wszystkich konsolek nintedo. Więc zostawiam gc. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 A no chyba, że tak. Rozumiem, że kolekcjoner z Ciebie mi się nie widziało by kupno np wii kiedy będize wii 2 lepsze i pewnei z emulatorem jedynki. Co do wii to ja je dopieor teraz kupiłęm bo właśnei zaczyna być na nie coraz wiecej konkretnych tytułów co nie oznacza, że się źle bawię przy wii sports. Takie popierdułowate gierki, za które normalnei np na PC nic się nie płaci, nabierają całkiem nowego wymiaru grajac wiilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Yo kupiłem Gacusia po naprawde dobrej cenie z paroma grami ( Re4, Zelda i coś tam jeszcze) jakie szpile mi polecacie, lubie wszelkie gry ale tą konsole kupiłem dla platformowek, przygodówek ( tzn ta konsola jest dla dziewczyny) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 metroidy obydwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Chcę w ciągu miesiąca nabyć Kostkę. Na Allegro są za śmieszne pieniądze. Możecie doradzić na jakie gry polować oprócz MGS: TT, RE4, RE0, Metroidy, Zeldy ? No i gdzie można kupować gry ? Bo na allegro coś słabo z tym. Jest coś co muszę wiedzieć przed kupnem Gacka? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Chcę w ciągu miesiąca nabyć Kostkę. Na Allegro są za śmieszne pieniądze. Możecie doradzić na jakie gry polować oprócz MGS: TT, RE4, RE0, Metroidy, Zeldy ? No i gdzie można kupować gry ? Bo na allegro coś słabo z tym. Jest coś co muszę wiedzieć przed kupnem Gacka? Pozdrawiam Jest jeszcze sporo ciekawych gier takich jak np. Star Fox Adventures, Eternal Dakrness, Resident Evil Remake, Super Mario Sunshine, Mario Kart: Double Dash!!, Mario Party, Lugi's Mansion, Soul Calibur II (edycja z Linkem), F-Zero GX (futurystyczne, świetne wyścigi), Geist (wcielasz się w ducha, mnóstwo ciekawych patentów). Niestety Allegro to już chyba jedyne źródło, ale możesz jeszcze popatrzeć w różnych sklepach w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
gapol 1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Właśnie mam zamiar GC sobie kupić, coś jest w tej konsolce co mnie do niej przyciąga ;D to kwestia czasu kiedy ją bede miał, ale problem bedzie z grami...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi