Skocz do zawartości

Co chciałbyś zobaczyć na PS3?

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z tego co wiem, to Gothic 4 jest robiony też na PS3.

cool :D

Mi jeszcze marzy się trochę PeCetowej klasyki spod znaku D&D na PS3, jak Baldur's Gate, czy Neverwintery.

Po za tym kompletnie nie rozumiem czemu na PS3 nie wyszedł Crisis, przecież ta gra jest idealna na PS3.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja podobnie jak Cykomaton, ale najpierw to remake Vice City, najlepiej w dzisiejszych czasach. Jak oglądałem CSI to sie napaliłem. Wiecie, laski w bikini, słoneczko, palmy...

Opublikowano

remake'i residentow wyszly na ngc i wygladaja bdb. zaryzykowalbym stwierdzenie, ze ta seria ma najlepsza grafike na gacku. wiec nie wiem czy wypuszczanie teraz/kolejny raz remakeow byloby wlasciwym krokiem.

ja bym chcial remake vagrant story ^^ . gram w to teraz na emu [4 podejscie xD]... genialna gra ;]

Opublikowano

Pewnie już było ale: Vagrant Story (remake lub kontynuację).

Opublikowano

plus do tego chrono.. trigger

ba z łezką w oku wspominam eye of the beholder na amige ...ale raczej mogę zapomnieć o jakiejkolwiek kontynuacji

acha no i Mortala 1...takiego z prawdziwego zdarzenia nie takiego jak te nowe ochłapy

...z innej beczki...mam nadzieję że ujrzę na ps3 Diablo 3,

Opublikowano

Nowego REsidetna. :)

Resident Evil, ale nie taki jak 5, tylko klasyczny - cos jak RE Zero, lub RE Remake. :)

REsidenty z kamera "z boku" mialy swoj specyficzny kimat, a ostatnie wydane czesci na Gamecube tego typu byly REwelacyjne ! :)

Opublikowano
stare dobre tanki na pegasusa i gre podobną do mario tylko nie pamietam nazwy wiem tylko tyle że tam sie chodzilo bobasem :D

Może ''Baby Joe'' na Amidze? Jak zaliczało się wtopę, to dzieciak zaczynał ryczeć:)

Opublikowano
Kurushi. Pamiętam jak zagrywałem się to dniami i nocami. Podliczałem swoje IQ, genialna gra logiczna.

wyszlo jakis czas temu na psp i ponoc slabo sie sprzedalo :/ wiec kontynuacja/remake na ps3 stoi pod wielkim znakiem zapytania.

btw. tez sie w to zagrywalem na psx'ie ;]

Opublikowano (edytowane)
Vigilante 8 gra miala klimat jest Wipeout to moze Rollcage,pamietacie jazde po suficie no i zobaczyc takiego crasha w 720p byloby fajnie jak rowniez Ace Combat np.

Remake Vigilante jest na xboxie, tzn. jakaś specjalna wersja arcade, ale tylko jedynki, którą średnio lubię, za to dwójka to była moja najlepsza gra na PSXa... tą bym kupił od razu.

Edytowane przez Dark AlexX