Skocz do zawartości

Co chciałbyś zobaczyć na PS3?

wiiboxstation

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Gość bigdaddy
Opublikowano

na xbox live jest odświeżona wersja do kupienia ;)

co chciałbym zobaczyć ?

- nowego ssx!

- nowego def jam ffny

- crash b. 3 remake

- resident evil 2 remake

- worms armageddon (niebawem na xbox live się pojawi...cwany Bill :P )

- abe oddworld i exodus w HD w PSS

- rollcage 3

- duke nukem time to kill 2

Opublikowano

Z PSX'a ''Sheep, dog and wolf''. Coś fantastycznego. Jakiego ja miałem banana na twarzy podczas kradzieży owiec.

Z PS2 ''Scarface''. IMO gangsterska gra nr 2 na poprzedni sprzet Sony. Ten głos Tonego - genialny voice acting. It give me yeyo ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Franko: The Crazy Reveng

Jakiś tytuł z renderowanymi tłami jak w starych RE, czy PE2 i to wszystko w 1080p :D. Myślę, ze wyglądałoby to obłędnie :)

Edytowane przez Metal
Opublikowano

- Resident Evil 3: Nemesis;

- Silent Hill;

- Soul Reaver the Legacy of Kain;

- Final Fantasy VII;

- Metal Gear Solid;

- Spyro; the Dragon;

- Crash Team Racing;

- Crash Bandicoot;

- Driver 1 i 2;

- Dino Crisis;

Ehh......... to było granie... Gdybym dostał remaki tych gierek to bym się chyba ze szczęścia zapłakał ;PNo, ale deweloperzy wolą zgarniać dwa razy pieniążki za coś co zrobili raz, większość tych tytułów już jest bądź zmierza na PSN, więc na cuda nie ma co liczyć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Starcrafta II, a czemu nie :)

Remake gry/gier z Kunio Kunem :D np. Goal 3 w HD z opcja multi na przynajmniej 4 graczy off badz online(baa jak Fifa moze 10 vs 10 to czemu nie ;) ) Dammit naprawde chcialbym to zobaczyc ^_^

Opublikowano

Soul Reaver

Shemnue 1,2 i 3 (wiem,że jeszcze nie powstał)

Final Fantasy 7

Resident Evil Remake

Destruction Derby 2

Chrono Trigger

Wszystko mega odświeżone, ale tak, żeby swojego pierwotnego uroku nie zatraciło.

Opublikowano

Nie wracam do przeszlosci i gier starych - jak ktos ma na nie ochote to niech sciagnie sobie emulator i w nie popyka, mnie interesuja tylko prawdziwe gry next-genowe, z wyczesaną grafiką i godne PS3.

Chcialbym, zeby na PS3 pojawil sie:

- Splinter Cell Conviction - pewnie sie pojawi, jakis czas po wydaniu wersji na X360

- Alan Wake - jedyny tytul, ktorego na prawdę zazdroszcze posiadaczom Xpudła. Szkoda, ze wydawca gry jest Microsoft, szans na konwersje nie ma zadnych :(

Opublikowano

Counter-Strike: Source w wydaniu dlc, z trofeami i mapami jak pc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I mam w co grać na długie godziny. A sprzedaż zagwarantowana, takie gry lubią marketplace / pss vide 1943.

Niestety szanse nikłe, w końcu to Valve. Nawet jeśli by wszysło to only 360 :(