Skocz do zawartości

Co chciałbyś zobaczyć na PS3?

Featured Replies

Opublikowano

Dino Crisis

Vagrant Story (remake)

Chrono Cross (j.w.)

Fighting Force (sequel, ale nie beznadziejnej drugiej części, która była słabym klonem Tomb Raidera)

Loaded (remake)

• Odpowiedzi 214
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Driver 1 i Driver 2 ,ale jako pełnoprawne produkcje z next-genową oprawą A/V.

A z tytułów młodszych to Hitmana nową część.

Opublikowano

Rayman 3 w full HD :D Albo Raymana 4, ale nie w formie tych głupich kórlików, lecz w formie zręcznościówki :D

Do tego m.in "GTA: Vice City".

Opublikowano

A ja chcialbym zobaczyc kontynuacje kilku wspanialych gier z psx(nie remakow), przedewszystkim Medievil i Vagrant Story, jest jeszcze kilka innych ale te zaspokoily by mnie na jakis czas^-^.

Opublikowano

Ja chciałbym sobie odświeżyć Abe's Odysee,do ściągnięcia z PSS

Opublikowano

Ja bym prosił o Tony Hawks Pro Skater 2 :D najlepsza część i do tego moze Medal Of Honor i Medal Of Honor Underground :D ahhh

Opublikowano

Mark of Kri, jedna z moich ulubionych gier na ps2.

Opublikowano

RPGa w stylu Folklore z większą ilością voice actingu i cutscen.

Sequel Jaka.

Opublikowano

Heart of Darkness

sporo w to grałem i sporo się męczyłem bo trudna dla mnie była jak cholera. Ale kreska, pomysł i cały klimat - rewelacja :D

Opublikowano
Mark of Kri, jedna z moich ulubionych gier na ps2.

Ha pamiętam jak kumpel mi pożyczył, w ogóle nie wiedziałem co to będzie za gra... do tej pory bardzo dobrze ją wspominam.

Opublikowano

Ja bym z chęcią zobaczył remake/sequel następujących gier:

- Vagrant Story

- Xenogears - fakt faktem jest Xenosaga na PS2, mimo że dobre to jednak są to tylko popłuczyny po świetnym XG.

- prawowity sequel Final Fantasy Tactics

Opublikowano

Na dwa pierwsze mamy dużą szansę, w szczególności na PSS. Już wyszło Silent Hill, Worms, potem Resident Evil i może w końcu jakaś część Final Fantasy. OBY!!

Opublikowano

Ring of Red 2

Kessen IV ale, zeby byl bardziej na kopyto Kessen I

Ni-Oh

Dynasty Tactics III ale tym razem w Japonii

Dead or alive 4 albo najlepiej od razu 5 :P

Zone of the Enders III

i Onimusha 5

Opublikowano

Ja chciałbym zobaczyc Remake:

-Final Fantasy VII (PSX)

-Battle City (NES)

Klasyki:

- Battle City na PS Store z trophies i moze jakimis nowymi dodatkami

Kontynuacje:

- Prawdziwie next genowego Medievila (PSX).

- Skullmonkeys (PSX) z edytorem jak w little big planet ;]

- Kolejne dzieło panów od ICO i Shadow of collosus

Opublikowano

Kolejna część WRC i Drivera.

Edytowane przez Czan

Opublikowano

Może jakiegoś dobrego RPGa,na razie Xbox 360 ma coś więcej do powiedzenia w tym temacie.

Edytowane przez Vhaeraun

Opublikowano

gralem w World of Goo na piecu, dziwie sie, ze tej gry nie ma na PSN, tworcy by zarobili bo tak to same piraty na pc ich zniszczyly, a zarobili by na pewno bo gra jest GENIALNA, czekam...

Opublikowano

ostatnio rozmawialem z Yukim na gg o gierkach i wyszlo na to, ze na ps3 w sumie nie ma shoot 'em up'ow :/ owszem jest SSHD, remake 1942 i cos tam jeszcze, ale IMO to te gry nie zasluguja na miano true scrolling/rail shooterow :/

marzy mi sie jakas gra pokroju ikarugi, border down, radirgy, zero gunner... i moge tak wymieniac. ehhh.

w moim wypadku dreamcast niby ratuje sytuacje ale milo by bylo zagrac w w/w gry na lcd i 1080p...