Opublikowano 17 marca 200916 l Dino Crisis Vagrant Story (remake) Chrono Cross (j.w.) Fighting Force (sequel, ale nie beznadziejnej drugiej części, która była słabym klonem Tomb Raidera) Loaded (remake)
Opublikowano 17 marca 200916 l Driver 1 i Driver 2 ,ale jako pełnoprawne produkcje z next-genową oprawą A/V. A z tytułów młodszych to Hitmana nową część.
Opublikowano 18 marca 200916 l Rayman 3 w full HD Albo Raymana 4, ale nie w formie tych głupich kórlików, lecz w formie zręcznościówki Do tego m.in "GTA: Vice City".
Opublikowano 21 marca 200916 l A ja chcialbym zobaczyc kontynuacje kilku wspanialych gier z psx(nie remakow), przedewszystkim Medievil i Vagrant Story, jest jeszcze kilka innych ale te zaspokoily by mnie na jakis czas^-^.
Opublikowano 23 marca 200916 l Ja bym prosił o Tony Hawks Pro Skater 2 najlepsza część i do tego moze Medal Of Honor i Medal Of Honor Underground ahhh
Opublikowano 24 marca 200916 l RPGa w stylu Folklore z większą ilością voice actingu i cutscen. Sequel Jaka.
Opublikowano 25 marca 200916 l Heart of Darkness sporo w to grałem i sporo się męczyłem bo trudna dla mnie była jak cholera. Ale kreska, pomysł i cały klimat - rewelacja
Opublikowano 26 marca 200916 l Mark of Kri, jedna z moich ulubionych gier na ps2. Ha pamiętam jak kumpel mi pożyczył, w ogóle nie wiedziałem co to będzie za gra... do tej pory bardzo dobrze ją wspominam.
Opublikowano 26 marca 200916 l Ja bym z chęcią zobaczył remake/sequel następujących gier: - Vagrant Story - Xenogears - fakt faktem jest Xenosaga na PS2, mimo że dobre to jednak są to tylko popłuczyny po świetnym XG. - prawowity sequel Final Fantasy Tactics
Opublikowano 27 marca 200916 l Na dwa pierwsze mamy dużą szansę, w szczególności na PSS. Już wyszło Silent Hill, Worms, potem Resident Evil i może w końcu jakaś część Final Fantasy. OBY!!
Opublikowano 27 marca 200916 l Ring of Red 2 Kessen IV ale, zeby byl bardziej na kopyto Kessen I Ni-Oh Dynasty Tactics III ale tym razem w Japonii Dead or alive 4 albo najlepiej od razu 5 Zone of the Enders III i Onimusha 5
Opublikowano 28 marca 200916 l Oj nieziemsko miło przywitałbym kolejną część mojej swego czasu ukochanej Clonoa 2
Opublikowano 28 marca 200916 l Ja chciałbym zobaczyc Remake: -Final Fantasy VII (PSX) -Battle City (NES) Klasyki: - Battle City na PS Store z trophies i moze jakimis nowymi dodatkami Kontynuacje: - Prawdziwie next genowego Medievila (PSX). - Skullmonkeys (PSX) z edytorem jak w little big planet ;] - Kolejne dzieło panów od ICO i Shadow of collosus
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Kolejna część WRC i Drivera. Edytowane 1 kwietnia 200916 l przez Czan
Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Może jakiegoś dobrego RPGa,na razie Xbox 360 ma coś więcej do powiedzenia w tym temacie. Edytowane 1 kwietnia 200916 l przez Vhaeraun
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l gralem w World of Goo na piecu, dziwie sie, ze tej gry nie ma na PSN, tworcy by zarobili bo tak to same piraty na pc ich zniszczyly, a zarobili by na pewno bo gra jest GENIALNA, czekam...
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l ostatnio rozmawialem z Yukim na gg o gierkach i wyszlo na to, ze na ps3 w sumie nie ma shoot 'em up'ow owszem jest SSHD, remake 1942 i cos tam jeszcze, ale IMO to te gry nie zasluguja na miano true scrolling/rail shooterow marzy mi sie jakas gra pokroju ikarugi, border down, radirgy, zero gunner... i moge tak wymieniac. ehhh. w moim wypadku dreamcast niby ratuje sytuacje ale milo by bylo zagrac w w/w gry na lcd i 1080p...