Opublikowano 22 stycznia 200817 l a ja poszukuje ost z "Przyzwoity Przestepca" iiiiiiiiii.........z Collateral (zakladnik z Cruisem i Foxxem)...ktokolwiek? dzieki z gory 01. TOM ROTHROCK - Briefcase 02. THE ROOTS feat. CODY CHESNUTT - The seed 03. GROOVE ARMADA - Hands of time 04. CALEXICO - Guero canelo 05. TOM ROTHROCK - Rollin' Crumbin' 06. JAMES NEWTON HOWARD - Max steals briefcase 07. GREEN CAR MOTEL - Destino de abril 08. AUDIOSLAVE - Shadow on the sun 09. JAMES NEWTON HOWARD - Island limos 10. MILES DAVIS - Spanish key 11. KLAZZ BROTHERS & CUBA PERCUSSION - Air 12. PAUL OAKENFOLD - Ready steady go (remix) 13. ANTONIO PINTO - Car crash 14. JAMES NEWTON HOWARD - Vincent hops train 15. JAMES NETWON HOWARD - Finale 16. ANTONIO PINTO - Requiem
Opublikowano 22 stycznia 200817 l No, ale jemu raczej o link chodziło. http://lix.in/a80c87 - Collateral OST
Opublikowano 29 stycznia 200817 l szukam ost do filmu kumple. jesli ktos cos ten tego jakis link, to bede wdzieczny.
Opublikowano 10 lutego 200817 l szukam ost do filmu kumple. jesli ktos cos ten tego jakis link, to bede wdzieczny. Chodzi ci o "pals", "sidekick" czy "buddy"?
Opublikowano 10 lutego 200817 l szukam ost do filmu kumple. jesli ktos cos ten tego jakis link, to bede wdzieczny. Chodzi ci o "pals", "sidekick" czy "buddy"? Z tego co kojarzę z innego tematu to Kempie chodzi o Buddy. Chociaż film widziałem kilka razy to jakoś nie pamiętam żadnej piosenki/utworu z filmu, ale też bym chętnie ściągnął.
Opublikowano 11 lutego 200817 l Mialem kiedys OST z pals i pamiętam, że udostępniałem komuś na dc.Może jesli pogadamz tym kims to mi pozwoli zassac.
Opublikowano 11 lutego 200817 l a to dzieki, nie fatyguj sie. chdzi mi o kumple/buddy dla scisłosci konkretnie o to: http://www.media-imdb.com/title/tt0371589/soundtrack
Opublikowano 11 lutego 200817 l Nadal poszukuje The Marix Revolutions The Complete Score(to wydanie zawiera 2 cd).Pomoze ktos?
Opublikowano 12 lutego 200817 l Sciagnelem ale to nie to.to tylko wydanie jedno plytowe ktore mam(oryginal).ale dzieki za pomoc
Opublikowano 16 lutego 200817 l Dzis na polsacie lecial film "wielkie nadzieje" niedawno sie skonczyl i mam pytanie.Czy zna ktos moze nazwe tej piosenki co leciala gdy reklamowali film i jak sie konczyl?Moze akurat ktos zna nazwe bede wdzieczny :]
Opublikowano 22 lutego 200817 l Mam wielką prośbę:zna ktoś z was tytuł piosenki,która leciała na początku filmu Taxi Luca Bessona?Proszę pomóżie
Opublikowano 13 marca 200817 l Ma ktoś może jakiegoś linka do utworu z ostatniej sceny filmu "He was a quiet man"/"Spokojny człowiek"?
Opublikowano 23 marca 200817 l Szukam OST z filmu "The Mist"/"Mgła" (2007), a właściwie utworu z damskim wokalem, ten co leciał m. in. na końcu filmu
Opublikowano 29 marca 200817 l Wie ktos skad pobrac Lux Aeterna(Paul Oakenfold Remix) ? EDIT ok w koncu znalazlem Edytowane 29 marca 200817 l przez AumaanAnubis