ciwa22 858 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Szkoda na nie czasu,piłki na DC to same knoty (przynajmniej te co w zrozumiałym języku wyszły). A o ocenie 90 Minutes to chyba sentyment decydował (kompletna padaka). Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Grałem tylko w Virtua Striker 2 więc wielkiego porównania nie mam. Nie jest to może PES, ale fajnie się gra. Czasem sterowanie może Cię zirytować, gra jest bez oryginalnych nazwisk, ale to chyba czołówka na "makarona". Jeśli widziałeś piłkę nożną w "Wozie Drzymały" to na 90% była to jedna z części Virtua'y. Więcej o serii możesz poczytać tu: http://www.psxextreme.info/seria-Virtua-Striker-t55729.html Cytuj
phase 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 (edytowane) Niestety na DC nie ma żadnej dobrej gały. Z konieczności ratowałem się emulatorem i grałem w ISS z szaraka. Edytowane 13 listopada 2009 przez phase Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi