Kwapi 1 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 B3 to pikuś w porównaniu z Dominatorem. Tam pady latają dużo częściej Cytuj
Nekrokatolik 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Devil may cry 3 po półrocznej przerwie a do tego; MGS2, Spartan total warior oczywiście jeszcze z ojcem popindalamy se w SC3, Tk5 i MK:arm(ach te fatality xD) Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 dziś ukńczyłem Fahrenheita. Wyśmienita giera! a w przerwach: PES2008 Cytuj
Macieq 0 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 FFX - Gra (jak cała seria zresztą) obok której tyle lat przechodziłem jakoś obok , trafiła się okazyjnie i wciągneła mnie na amen jak narazie 27 godzinek na liczniku a zapowiada się sporo wiecej Crash nitro card - Pocinam troche dla relaksu , odczasu do czasu rzuciwszy bluzgami przy bossach :] God of war- jakoś jej nie moge zabraż za jej dokończenie , jestem przy głupiej pułapce pod wodą i nie chce mi się jej przechodzić Dmc , Dmc2 - Zaczete ale niedokończone , czekają na lepsze czasy Cytuj
Zarzykzgr 0 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Ja tam staram sie kończyć wszystko na 100%. Gta sa ukończyłem na 99.87% i sie skończyło. Nie wiem co dalej. Wcześniej PoP TTT. Okami, którego chyba nie skończe przed wojem, a najczęściej midnight club 3 remix. Ja tam staram sie kończyć wszystko na 100%. Gta sa ukończyłem na 99.87% i sie skończyło. Nie wiem co dalej. Wcześniej PoP TTT. Okami, którego chyba nie skończe przed wojem, a najczęściej midnight club 3 remix. Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 (edytowane) God of war 2 !!!!! <333, z kumplami Tekken5, THUG2,Burnout3. Edytowane 25 marca 2008 przez i_am_so_lame Cytuj
Dayman 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Ja teraz gram w Fatal Frame 2 (Project Zero 2)[jestem w 5 chapterze gra mioodna] następna gra w kolejce to:... 3 część Fatala;] Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Burnout 3: Takedown. Już dwa razy pozbywałem się tej gry, dziś idę powymieniać gierki w Trytonie i co widzę!? Burnout 3: Takedown za szybą. Swojego sprzedałem 3 dni wcześniej, więc... od razu wymieniłem za MotoGP 4. Nie mogę bez tej gry żyć normalnie ! Cytuj
matiz23 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Ukończyłem przed chwilą DMC 3 SE i teraz wreszcie jest pora żeby zagrać Vergilem. Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 THUG2 na przemian z Burnout3, GOW2 czeka na lepsze czasy, no i wszelkie multiplayery jak kumple wpadna Tekken5, PES06,THUG2. Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Gram w tego RE4 już 14h, ale ja jakoś nie mogę się wkręcić. Dla mnie to tak 8/10. Może niepotrzebnie dałem poziom medium, teraz gra mnie irytuje, chyba wymienie za MGS3 lub DMC3. Ktoś chętny na zamianę? Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Drakan Ancient Gates. W jedynkę zgrywałem siękupę lat temu na PC i wspominam z łezką w oku. Dwójka na ps2 też mnie nie zawiodła, chociaż pierwsze wrażenie było średnie - grafika nie najwyższych lotów, szczególnie tekstury, zamki i mimika bohaterów - ale wystarczy polatać na smoku, pooglądać widoczki i można wsiąknąć. PLUSY: + klimat, świat gry, poważne fantasy - żadnych żelków i pierdół + grywalność - połączenie action adventure z rpg - wieeele questów, rozwijanie postaci, bronie z współczynnikami, rozijanie czarów + długość gry - spokojnie 30, 40 godzin jak nie więcej + latanie na smoku - samo wznoszenie się i szybowanie daje kupę radochy, szczególnie jak pada śnieżek albo wichura + rozbudowanie całej gry - wielki świat, sklepy. tawerny, alchemicy - jak na action adv - świetnie MINUSY - grafika miast, tekstury bardzo rozmyte i powtarzające się, mimika postaci - walka - jeżeli nie poznamy ciosów specjalnych, których mało - zwykła walka jak hack'n slashach na PC - oparta na współczynnikach - savy zajmują po 1,5 mb każdy - błędy typu przenikanie przedmiotów, zaklinowanie się bohaterki. Dla wszystkich młodszych graczy - wadą może być staroszkolność. Z każdej półki możesz spaść i się zabić w 5 sek. Nie ma blokad jak w nowszych grach . Z drugiej strony postać ma szeroki wachlarz ruchów w każdej chwili wykonywalny - nie jak np. w Residencie 4 czy Primal. Moja ocena 8,5/10 - tylko może odrzucić na początku - szczególnie na poziomie bagna... Cytuj
(COH)Marcin 0 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Ja aktualnie męcze się z final fantasy 12 mam dopiero 10h gry,mógł by mi ktoś powiedzieć ile tak około trwa final 12?? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Fabuła tak na oko z 50 h, jak chcesz wymaksować grę do końca to chyba z 300 godzin Ci zejdzie (czy jednak ciekawe to będzie, nie wiem). Cytuj
yabol69 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Mimo przesiadki na PS3 wciąż nie daję odsapnąć Czarnulce. Fantastyczne Okami + męczenie Kratosa w God of War 2. Cóż. Na chlebaka nie ma już nic ciekawego, co lepsze kąski już za mną, więc walczę na PS2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Burnout 3: Takedown. Chyba zatrzyma mnie na dłużej... Już 18 złotek i kolejne lecą. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 sejwy z ostatniego tygodnia wskazują na: FF7 DoC Atelier iris 3 Kingdom hearts tales of the abyss persona 3 shadow hearts 3 GoW2 manhunt2 Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 pes 2008,baldurs gate dark alliance i duel masters na ps2 Cytuj
Robert542 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Devil May Cry 3 aktualnie. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 W przerwie od RE4 (Wii): Xenosaga Ep. I. Mam już nabite 31h, świetna gra. Jeśli ktoś jeszcze nie grał, to na Play-Asia jest za niecałe 25$ Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 The Punisher :pifpaf: i Need For Speed ProStreet Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 XIII ze swoim kijowym zakończeniem Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 DMC3, dość trudna ale miodna!!! Cytuj
Suavek 4 689 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Jeśli ktoś jeszcze nie grał, to na Play-Asia jest za niecałe 25$A w sprowadzeniu byś jeszcze pomogła? Aktualnie po raz... n-ty przechodzę Ace Combat: Squadron Leader. Do tej pory uznawałem ten tytuł za "jeden z najlepszych" na PS2. Teraz zastanawiam się czy wprost nie określić go najlepszą pozycją na tę konsolę. Gra idealna w niemal każdym aspekcie, niesamowicie grywalna i nie nużąca. W dodatku bardzo przystępna - z reguły nie przepadam za symulatorami/arcade'ówkami a AC:SL mnie pochłonął niesamowicie. Grywam już od prawie dwóch lat i jeszcze nie mam dość. W chwili obecnej przechodzę grę na poziomie ACE starając się zdobyć wszystkie rangi S w misjach. Mam odblokowane wszystkie samoloty i teraz zbieram fundusze na trzeciego Falkena ;>. Trzeba będzie jeszcze się skupić na odblokowaniu dodatkowych kolorów dla samolotów. Gdy teraz o tym myślę, jest to jedyna gra, którą wręcz chcę wymasterować w 100%. Szkoda, że The Belkan War nie jest nawet w połowie tak dobry. Niby gameplay ten sam ale brak grze tego niepowtarzalnego klimatu jaki posiada Squadron Leader. A i misji jest niestety znacznie mniej, soundtrack także gorszy. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Cholera, chyba już 10 raz o tej grze w ciągu dwóch-trzech miesiecy wspominasz . Musi być coś w niej, juz wiem na co polować w najbliższym czasie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi