Suavek 4 719 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Klik - wiekowe ale prawdziwe. Czy dziesiąty raz wspominam nie wiem, ale gra naprawdę jest jedną z lepszych jakie widziałem. Przede wszystkim ciekawe jest to, iż nigdy specjalnie nie przepadałem za tego typu strzelankami ani nie byłem żadnym maniakiem lotnictwa czy militariów. Grę zobaczyłem u kumpla, zaciekawiła mnie więc spróbowałem. I jak już wspomniałem, od tego czasu nadal po nią często sięgam. Niektóre misje ukończyłem kilkadziesiąt razy a nadal mnie bawią. To chyba o czymś świadczy. Ace Combat 4 i Ace Combat Zero jakoś mnie tak nie wciągnęły - nie powalały tak pod względem klimatu, udźwiękowienia, a i misje były takie nijakie. Ogólnie śmiało polecam Ace Combat: Squadron Leader (aka. Ace Combat 5: The Unsung War). Warto dać tytułowi szanse nawet jak się nie gustuje w "szczelankach" - ja byłem miło zaskoczony. na zachętę. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Jeśli ktoś jeszcze nie grał, to na Play-Asia jest za niecałe 25$A w sprowadzeniu byś jeszcze pomogła? Możemy to przedyskutować ;> Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Burnout 3: Takedown. Ta gra jest genialna, można w to grać latami. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Niedawno zaczelem pykac w Rogue Galaxy, ciekawy szpil. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Black w wersji na Xa i BurnOut Revenge,tez na Xsie zreszta Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Zacząłem znów grać w FFX - najlepsza gra w jaką w życiu grałem Cytuj
Jelithe 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Ja niedawno porzuciłam FFX dla Digital Devil Saga. Dużo bardziej mnie wciągnęła. Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Ja niedawno porzuciłam FFX dla Digital Devil Saga.Dużo bardziej mnie wciągnęła. Jedyne co mnie drażni w Digital Devil Saga to strasznie monotonne lokacje. Ot taki dungeon crawler z losowymi walkami - po chwili zaczyna nużyć. Tym samym gra chwilowo poszła u mnie w odstawkę (tja, tyle RPGów mam do ukończenia a ja po raz n-ty męczę FFVII ;p). Gdyby gra była jeszcze czymś urozmaicona niczym Persona 3 to byłoby rewelacyjnie. A propo, w tym miesiącu wychodzi Persona 3 FES - must have ;>. Aktualnie w przerwach od Final Fantasy VII próbuję ukończyć w 100% Ace Combat: Squadron Leader oraz powoli zabieram się do robienia tego samego z Ace Combat: The Belkan War. W kolejce pewnie będzie tez Distant Thunder ale to kiedy indziej. Cytuj
Pabelek 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Aktualnie Metal Gear Solid 3: Subsistence po raz drugi. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 A propo, w tym miesiącu wychodzi Persona 3 FES - must have ;>. Jeszcze nie wyszła, a już must have? Huehuehue. BTW czy FES to tylko dodatek do P3 czy nowa/ulepszona część? Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Ashka, grałem w zwykłą Persona 3 i śmiem twierdzić, że jest to naprawdę dobra pozycja. Ale nie ukończyłem jej właśnie z tego względu, iż zapowiedziano wydanie FES w USA, które będzie wersją rozszerzoną (masa dodatków, nowe postacie i persony, możliwość zmiany strojów oraz cały bonusowy scenariusz). Tym samym jeśli mam otrzymać to samo co w Persona 3 tyle, że więcej to jak najbardziej uważam, że jest to must-have, przynajmniej dla mnie. Cytuj
i_am_so_lame 6 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Burnout3:Takedown, GTA:SA, GoW2. Tekken5 i PES06 z przyjaciółmi. Cytuj
Ari 1 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 We Love Katmari nie umiem żyć bez tego Cytuj
Flowed 0 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 aktualnie to ja gram w battlefielda 2:Modern Combat ;] Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Dorwałem Valkyrie Profile 2: Silmeria i jestem pod niemałym wrażeniem. Pomijając same aspekty audiowizulane (grafika nie jest jakaś cudna ale design lokacji i postaci oraz dbałość o szczegóły już tak) to naprawdę spodobał mi się system walki. Nareszcie jRPG, w którym nie muszę klikać ślepo Attack po naładowaniu odpowiedniego paska. Na razie mam tylko 8h na liczniku ale grę uważam za lepszą niż się spodziewałem, że będzie. Miło przyjąłem także fakt, iż fabuła jest konkretna, nie dręcząca nas 45min cut-scenkami a mimo wszystko nieźle prowadzona. Teraz tylko mieć nadzieję, że nie odstawię jej w połowie jak większość moich dłuższych gier ;> Cytuj
Finch 1 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Ostatnio GoW2, ale już zaliczony, że tak powiem Póki co muszę odsapnąć z tydzień od konsoli i pyknę w coś na PieCu ;p No, ale tak naprawdę w kolejce czeka Shaolin Monks. Przerwałem w to grać na rzecz przygód Kratosa, ale teraz jest czas by powrócić do Mortala. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 forbidden siren 2 + rzucanie padem :wkurzony: podchodze to tej gry już n-ty raz i nie mogę skończyć... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Cały czas Burnout 3. A jak sobie zrobię choćby 3-dniową przerwę, gdy odpalę tę grę to radość jest 3x większa . Gram, gram i gram... Już prawie 70 złotek. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Rouge Galaxy i Digital Devil Saga: Avatar Tuner. Bajka, każdą z tych gier kupiłem w folii za 10$ | Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 po raz drugi w mgs3, z ta roznica, ze teraz gram w subsistence'a i re4 na ngc (po porownaniu wersji na ps2 i ngc zdecydowalem, ze musze to przejsc przynamniej raz przed sprzedaza) Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Wczoraj ukończyłem GTA SA, ale nie mam zamiaru rzucać tej gry w kąt - tyyyyle jest jeszcze do zrobienia Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2008 Zone of the enders - mam nadzieje, ze ukoncze ta gre xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi