Lain 107 Opublikowano 20 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2008 MoH:rising sun <333 jak ja dawno w to nie grałam Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 driver : paraller lines i gun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2008 RE4: Mercenaries (a taka miła rzeźnia hiszpańskich chopków:)) GT4 (robienie licencji na gold, przed właściwą rozgrywką i zabawą w tweakowanie bryk) Kingdom Hearts 2 (w sumie to moja żona w to gra i teraz aktualnie maxuje statsy by skopać dupę Sephirothowi) .... ...a no i jeszcze Killzone (tak sporadycznie, powoli do przodu)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Siarex 4 Opublikowano 26 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2008 MGS 3 skończony Obecnie szarpie w FFXII i naprawdę nie wiem co ludzie chcą od fabuły. Jak dla mnie małe wytchnienie od ciągłego ratowania świata, przed mega nadludzkimi siłami zła ;P Bardziej stonowane, polityczne tło co wcale nie znaczy, że mniej interesujące. Do tego świetny gameplay, grafika, system. jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza
Baazyl 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2008 Nie ma bata, biorę się za rpgi Dziś czas na Valkyrie Profile 2 Silmeria Cytuj Odnośnik do komentarza
alek47 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2008 Aktualnie gram w mortal kombat: deception oraz gran turismo 4 ,którego mam dzisiaj oddać koledze Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 27 czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2008 MGS3/Beatmania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2008 aaa tam w carbona pomykam , po kiepskim MW, nawet klimat z Undergrounda troche pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 27 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2008 Obecnie szarpie w FFXII i naprawdę nie wiem co ludzie chcą od fabuły. Jak dla mnie małe wytchnienie od ciągłego ratowania świata, przed mega nadludzkimi siłami zła ;P Bardziej stonowane, polityczne tło co wcale nie znaczy, że mniej interesujące.Racja, chociaż przyznam, że przez tą poważniejszą otoczkę jednocześnie ucierpiały postacie, do których prawdę mówiąc ciężko się przywiązać. Do tego świetny gameplay, grafika, system. jak dla mnie bomba Aby Ci ten gameplay nie zbrzydnął po kilkudziesięciu godzinach, kiedy zdasz sobie sprawę, że nie jesteś nawet w połowie gry ;p. Ja tak miałem zeszłego lata i gra poszła w odstawkę. Mam nadzieje powrócić do tytułu niedługo, ale jeszcze zobaczymy. A co do systemu to jednak bym dyskutował czy aby taka "bomba", szczególnie, że strasznie małe różnice między postaciami są przez to. Aby nie było offtopa: aktualnie po raz trzeci przechodzę Another Century's Episode 3. Głównie przez Valkyrie z Macrossa, którymi gra się rewelacyjnie. Oprócz tego Final Fantasy VII oraz Shadow of the Colossus. Planuję także po raz n-ty ukończyć MGS2 i MGS3, ale to kiedy indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 28 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2008 Devil May Cry. Robie S-ki + Special Bonus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 28 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2008 burnout 4 no i czasem gun Cytuj Odnośnik do komentarza
Haku128 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 VP2 symeria ta gra jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
alek47 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 Od wczoraj the getaway : black monday 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 Po nieudanym starcie z "Tenchu" (buuu) gram w "Final Fantasy 8". Długie to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 Taaa.... Jak to FF. A ja pykam w Crasha Twinsanity. Serio przyjemny tytuł. Burnout Revenge - Spróbuję na 100 procent, ale się nie uda. Gta 3 - Tylko dla odświeżania sobie pamieci. Czekam na Headhunterrra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 ja rzuciłem Black - przeszedłem 5 misji, rewelacyjny tytuł, tyle że przez brak możliwości saveowania w trakcie misji bardzo rzadko grałem bo nie mam za często minimum godziny na granie (przynajmniej nie jednym ciągiem). teraz wróciłem do Fight Night 3 - gra wypełnia mi każdą wolną chwilę w sposób jaki Black nie mógł zrobić - jak tylko mam 15 minut to włączam 1-2 walki super gra, szczególnie w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 ja rzuciłem Black - przeszedłem 5 misji, rewelacyjny tytuł, tyle że przez brak możliwości saveowania w trakcie misji bardzo rzadko grałem bo nie mam za często minimum godziny na granie (przynajmniej nie jednym ciągiem). teraz wróciłem do Fight Night 3 - gra wypełnia mi każdą wolną chwilę w sposób jaki Black nie mógł zrobić - jak tylko mam 15 minut to włączam 1-2 walki super gra, szczególnie w multi masz racje czasem szkoda mi było stracic stan gry w Black'u więc zostawialem PS2 wlaczone na pół dnia by dokończyć wieczorem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 3 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2008 Pomimo kupienia x360 moja czarnulka wciąż ma się dobrze. Po kupieniu nowego pada dokańczam zostawionego rok temu Tomb Raider: Anniversary, a w kolejce jeszcze Jak II PS2 4 life! Cytuj Odnośnik do komentarza
gianbuffon 11 Opublikowano 3 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) mi jeszcze zostalo sporo perelek do przejscia na ps2:) i wcale mnie nie kusi, zeby kupic ps3, czy x360... nie dawno przeszedlem mgs: snake eater, aktualnie koncze grac w fatal frame 2. pozniej juz 'tylko': FF3, SH2 (lezy juz jakis czas w kacie, bo nigdy nie mialem odwagi w to zagrac:), final fantasy X i XII, DMC3, valkyrie profile 2 i moze cos sie jeszcze trafi:) takze zakup nowej konsolki szacuje na grudzien albo nowy rok. akurat cena bedzie w porzadku. tylko szkoda, ze ceny gier nie spadaja (nowych)... Edytowane 3 lipca 2008 przez gianbuffon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 4 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2008 Ja tam mam jeszcze jakies 15 gier do skonczenia na czarnule ale przy takim tempie w jakim to robie to ps3/x360 kupie sobie pewnie za 2 lata. W kazdym badz razie nie spieszy mi sie chociaz mgs 4 i gta 4 kusza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 13 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2008 Skończyłem (w końcu!) Final Fantasy VII. To było chyba moje ogółem czwarte podejście do gry. Dotychczas, od paru lat, z różnych przyczyn kończyłem na 3CD lub trochę przed nim (a to mi się nudziło, a to mi save zniknął, a to PSP się wieszało...). Tym razem jednak, już na PS2, się pobawiłem, wyhodowałem wszystkie chocobo, ukończyłem Battle Square, i chyba tylko dwa weapony mi zostały do rozwalenia, na co nie miałem już cierpliwości. Ogólnie - świetna gra jest świetna ;>. Tym samym zabrałem się za FFX. Podejście nr 3... Niestety nie mogę się jakoś to tej części przekonać. Zbyt cukierkowo, kolorowo, bohaterowie jakby się z cyrku urwali, a do tego wszelkie cut-scenki niszczy okropny wręcz dubbing (Tidus i Yuna na czele). Gra nie jest zła, ale jednak nie potrafi mnie wciągnąć tak bardzo, jak to zrobiła FFVII czy nawet FFXII. Ba, pierwszy FF mnie bardziej wciągnął niż to ;>. Poza tym okazyjnie Another Century's Episode 3, oraz WarGames: Defcon 1 z PSX. Ciągle mam wrażenie w przypadku tej drugiej pozycji, że gram w jakiś remake Return Fire, co jest oczywiście plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2008 Tym samym zabrałem się za FFX. Podejście nr 3... Niestety nie mogę się jakoś to tej części przekonać. Zbyt cukierkowo, kolorowo, bohaterowie jakby się z cyrku urwali, a do tego wszelkie cut-scenki niszczy okropny wręcz dubbing (Tidus i Yuna na czele). Gra nie jest zła, ale jednak nie potrafi mnie wciągnąć tak bardzo, jak to zrobiła FFVII czy nawet FFXII. Ba, pierwszy FF mnie bardziej wciągnął niż to ;>. A grałeś w FF X-2? To jest dopiero nowy wymiar cukierkowości a raczej . Mi to w X nie przeszkadzało a i złego dubbingu nie pamiętam. W 7 też przydałoby się w końcu zagrać, ale zwyciężyło 8 do którego mam sentyment, bo wcześniej już grałem, ale nigdy nie ukończyłem. Po za tym lepiej wygląda . Na PS2 muszę w końcu zabrać się za FFXII, nie żeby mi się nie podobało, ale w roku szkolnym nie mam w tygodniu dostępu do PS2 i gry zaniechałem. Podchodzę także drugi raz do MGS2, tym razem na extreme i nie wiem czy to dobry pomysł (szczególnie, że chciałem zgłębić fabułę, a nie gameplay). Ukończyłem na razie epizod na tankowcu i bardzo nie podoba mi się, że pojedynki z bossami są rozgrywane nieuczciwie . To ma być podniesienie poziomu trudności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 13 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2008 A grałeś w FF X-2?"Grałem". Włączyłem na 30min i szybko się tej gry pozbyłem. Parodia nie Final. ale zwyciężyło 8 do którego mam sentyment, bo wcześniej już grałem, ale nigdy nie ukończyłemÓsemka jest beeee ;>. Jedna z najmniej lubianych przeze mnie odsłon. Znudziło mnie na początku 2CD. Strasznie beznadziejna odsłona, zarówno pod względem systemu jak i fabuły/postaci. To ma być podniesienie poziomu trudności?Jeśli chodzi o poziom trudności MGS'ów, to niestety prawda jest taka, że różnica tkwi wyłącznie w ilości otrzymywanych obrażeń. Sam narzekałem grając niegdyś w dwójkę, że gra jest po prostu za łatwa, po czym włączyłem sobie Extreme. Wszystko z początku fajnie, dopóki nie doszedłem do Olgi, która zabiła mnie dwoma strzałami. Niezbyt zachęcający element rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 14 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2008 ale zwyciężyło 8 do którego mam sentyment, bo wcześniej już grałem, ale nigdy nie ukończyłemÓsemka jest beeee ;>. Jedna z najmniej lubianych przeze mnie odsłon. Znudziło mnie na początku 2CD. Strasznie beznadziejna odsłona, zarówno pod względem systemu jak i fabuły/postaci. To tylko i wyłącznie twoja subiektywna opinia . Na gamespocie i wileu innych serwisach oceny są takie same jak innych finali z 7 włącznie. To ma być podniesienie poziomu trudności?Jeśli chodzi o poziom trudności MGS'ów, to niestety prawda jest taka, że różnica tkwi wyłącznie w ilości otrzymywanych obrażeń. Sam narzekałem grając niegdyś w dwójkę, że gra jest po prostu za łatwa, po czym włączyłem sobie Extreme. Wszystko z początku fajnie, dopóki nie doszedłem do Olgi, która zabiła mnie dwoma strzałami. Niezbyt zachęcający element rozgrywki. To też, ale mi głównie chodziło o to że nie można np. zbić reflektora . Później poczytałem trochę o innych bossach na extreme i wygląda to podobnie (nie fair). Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 14 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2008 Na gamespocie i wileu innych serwisach oceny są takie same jak innych finali z 7 włącznie.Na GameSpocie i wielu innych taki FFX-2 dostaje wysokie noty ;>. Może by zwolnili kogoś z pracy gdyby dali mniej? W końcu taaaaki tytuł ;p. Zapewne daję to po raz setny, ale polecam obejrzeć te filmy - http://www.spoonyexperiment.com/games/FF8/ . Faktem jest, że gość w wielu miejscach przesadza i wyolbrzymia, ale tak w 80% podzielam jego zdanie na temat gry. A nawet jeśli, to można się nieźle uśmiać ;>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi