Rafael_Sorel 4 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Posiada ktoś tą grę ...............................Y's The Ark of Napishtim PS2 sorka że się powtarzam ale zależy mi na tym tytule Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 @daras To w co ty graleś na ps2? Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 "Shenmue: PS2 version", czyli Yakuza. Wprawdzie dopiero zacząłem w to grać, ale jak na razie gierka bardzo mi się widzi - świetny klimat, dojrzały scenariusz, efekciarskie walki i fajne mini-gierki - zapowiada się kilka upojnych nocek spędzonych Japonii. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Moje 3 grosze: aktualnie gram w "God of War" i "Shadow of the Colossus"...i jak tylko skończę jedynkę - "God of War 2" Piękne gry i polecam je każdemu. Ja od jakiegoś tygodnia non stop VF 4 Evolution :twisted2: Cytuj
wisza 5 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Shadow of the Colossus. MGS2: SoL oraz Gran Turismo 4 ^_^ Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) aktualnie Fallout troche szkoda, że w Baldur's Gate grałam wcześniej, bo podobieństw jest cała masa, ale w Falloucie klimat jest oczywiście przedniejszy dobrze mi sie gra w stare gry ;\ aktualnie pochłonął mnie SSX Tricky Edytowane 9 października 2008 przez ogicool Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 - Shadow of the Colossus - Juz nawet nie licze który raz ją przechodze Dzieło w każdym calu. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 przez God of War 2 dzisiaj nie poszłam do pracy ciesze sie że nie zepsuli klimatu z części pierwszej zabawa i wrażenia są niesamowite, Kratos ma troche brzydszą gębe, ale to na plus:) mniej kolorów, szarości, latające konie...mmm, jak by chciał ktoś mnie dziś odwiedzić to sorry: NIKOGO NIE MA W DOMU! Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Yakuza II - świetna gierka, trochę zbyt podobna do jedynki (to samo miasto, niemal identyczny system walki, niewiele bardziej dopakowana grafika), ale i tak gra się wyśmienicie. Na liczniku prawie 10 godzin, a ja wciąż na początku gry :o . Ilość (i jakość) mini-gierek/wszelakich questów rozwala. Niesamowite, że kiedy Xbox i Gamecube już tak dawno padły, ps2 wciąż mocno się trzyma i raczy sowich posiadaczy takimi szlagierami. Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Persona 3 FES i Star Ocean 3:TtEoT Cytuj
Solek69 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 hmmm Gram w starocia ale..są to: Max Payne GTa: Sa i lcs [jednocześnie] PSI-OPS: the mindgate conspiracy i multiplayer Killzone i Red Faction ze znajomymi Cytuj
BartX 9 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Shadow of the Colossus jak grałem wszedł ojciec usiadł koło mnie i z zaszokowany patrzył na tych wielkich skurczybyków. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Aktualnie w Shadow of the Colossus oraz kawałek po kawałku w Resident Evil 4 Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Też jeszcze niedawno grałem w SotC ale jakoś na jedenastym czy dwunastym kolosie mi się odechciało, a to ze względu na tą bezsensowną konieczność dotarcia do bydlaka. Poważnie, co jest fajnego w szukaniu kolosa, ciągłym klepaniu przycisku aby koń łaskawie nie zwalniał, oraz marudzenia na kiepski framerate, przez który nawet nie chce się tego świata (czyt. pustkowia) podziwiać. Już bym wolał jakąś cut-scenkę przedstawiającą bohatera w drodze do kolejnego przeciwnika, a tak? Pffft. Z początku nie jest źle, ale jak później straciłem ponad 20min próbując dostać się do lokacji z kolejnym przeciwnikiem, bez żadnego save'a po drodze, to aż wyłączyłem konsolę ze złości. Walki z kolosami są naprawdę dobre, ale motyw z wędrówką mogli sobie odpuścić. Początek tego filmiku doskonale to oddaje. Przeszedłem także Gundam 00: Gundam Meisters. Crap nawet dla fanów anime. Tutorial do gry pewnie wygląda tak: "Press square to win". Bawi przez jakieś 10min, a jedyną zaletą są cut-scenki i muzyka. Reszta to co najwyżej trening koordynacji ręka-oko (QTE). Choć ogólnie PS2 ostatnio się mocno kurzy, to od czasu do czasu próbuję grać w nowego Super Robot Taisen Z. I kurcze dlaczego każda kolejna część serii musi być coraz trudniejsza? OG Gaiden, A Portable i teraz Z to jedne z najtrudniejszych odsłon w jakie grałem. Może nie na tyle trudna, że nie mogę jej ukończyć, ale przejście misji na specjalnych warunkach wymaga naprawdę niezłych zdolności, a czasem nawet podejścia do niej dwa razy (aby wiedzieć gdzie pojawią się ewentualne posiłki). Niemniej jednak naprawdę podoba mi się nowy system, z możliwością wysyłania nie pojedynczych jednostek, ale drużyn do trzech mechów. Ułożenie ich w odpowiedniej formacji ma swoje zalety oraz wady, dzięki czemu trzeba jeszcze bardziej ruszyć głową niż przy wysyłaniu pojedynczych maszyn. Jeszcze ładniejsza zrobiła się animacja walk, ale szkoda, że nie mogę tego samego powiedzieć o mapie strategicznej, która wygląda prawie tak samo jak w produkcjach sprzed kilku lat. No cóż... dla większości fanów w SRW liczą się tylko animacje ale co poradzić. Fakt, że fajnie się je ogląda (za pierwszym razem) ale bez przesady. Gra ogółem dobra, Famitsu też dało jej 36/40, więc coś w tym jest. HOT BLOOD . Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 a ja wlasnie przeszedlem nowego dragon balla infinite world;p fajna gierka, z jednej storny jej zaleta jest podobienstwo do budokai3 (moja ulubiona część) , ale z drugiej storny mogli dac wiecej nowowsci ;p gra jest trudna nawet na very easy, a co dopiero na hard ;p ale udalo mi sie przejsc (tryb story) a zarazem odblokowac wszystko (tak mi sie wydaje;p) Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Ja też dołączyłem do klubu Shadow Of The Colossus, dzisiaj listonoszka doręczyła grę. Edytowane 19 listopada 2008 przez Junkhead Cytuj
Damian50 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Ja teraz gram w Gran Turismo 4 i Medal of Honor Rising Sun Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Właśnie zacząłem Splinter Cell Pandora Tomorrow, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony grafiką (jako do niedawna zapalony PeCetowiec, teraz już nie mam czasu na PieCa, ale mam czas na czarnulę) Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 zaraz siadam do SSX wczoraj była krótka rozgrzewka i podoba mi sie nawet bardziej niz SSX Tricky ale to jeszcze sie okaże, kolega mówi że tu tricky są bardziej 'prawdziwe' czy coś ;] Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 listopada 2008 Opublikowano 26 listopada 2008 kingdom hearts i kolejny raz Shadow of the Colossus 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi