Skocz do zawartości

W co AKTUALNIE gracie?

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dirge of Cerberus......niestety bardzo mocne rozczarowanie i crapowatosc....jedynie co mnie zmusza do skonczenia tego tytulu to sentyment do FFVII ...

Gość Ofeck
Opublikowano

No Dirge of cerberus to crap, ale z drugiej strony z perspektywy 2 lat po ukonczeniu musze przyznac, ze dosc sporo pamietam z rozgrywki i fabuly i kurcze chyba fajnie mi sie w to gralo:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po wielu latach w koncu zagralemw V-rally3, kiedyś żałowałem że nie miałem okazji bo druga część pozamiatała mną i swego czasu grałem całe wakacje zamiast się słoncem cieszyć :P no niestety V-rally 3 zepsuła mi i tak ostatnio nie najlepszy humor...zpaścili grę na maxa...szkoda...V-rally 2 nadal najlepsze...

• Plusik 1
Opublikowano

Aktualnie grywam w UEFA Euro 08, pożyczone od kumpla. Ogólnie gra mocno średnia, ale muszę jeszcze poczekać na moją FIFE 09... A jako że wciągnęło mnie w takie gierki sportowe, to muszę się męczyć z tą grą. Tak poza tym to czasem w SvR 2008, no i FIFE Street 2. A inne gry się kurzą.

Opublikowano

Ostatnio WRC4 i Gran Turismo 4. Powrót to najlepszych ścigałek z racji zakupienia kółka Logitecha Driving Force GT. Mniammmm :D

Opublikowano

Star Ocean: Till the End of Time (jako, że ps3 pod względem japońskich erpegów na razie zawodzi) oraz Fahrenheit, na którego już od dawien dawna się napalałem.

Opublikowano

Aktualnie męcze RE Outbreak 2. Za niedługo będę mogł powiedzieć że ukończyłem wszystkie residenty na czarnule.

A za dwa tygodnie MGS3 po raz 30 któryś... Metal Gear RZĄDZI!!!

Opublikowano

Tryb menadżerski w Fifie09 ze Szpakiem wymiata! Polecam z czystym sercem, jako zażyły PES-owiec muszę przyznać, że w tym roku PES nie jest lepszy od Fify. Dla mnie to odmiana, Szpak RULEZ :peace: