ogicool 43 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 zatrzymałam sie niedawno gdzies w okolicy trzeciej sister w God of War 2 i dla rozrywki przeszłam se pierwszego Fallouta, teraz chce wrócic do GoW'a i płyta rzęzi i nie chce odpalić, geeeeeeeeez póki co nadal masteruje ssx Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 A ja wznowilem przygode z DQVIII i jest naprawde miodzio, dluzsza przerwa z ta gra tylko jej pozniej sluzy. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Medal of Honor: Vanguard PL , Driver : parallel lines (polecam fanom gta, choc czasem nudzi) i gt4 od czasu do czasu, właśnie męcze licencje S a ostatnio przeszedlem tomb raider legend -najlepszy tr od wielu lat, no gram w tekkena 5 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 TENCHU FATAL SHADOWS(niezle,dopiero sie rozkrecam,usprawniono wiele,ale sterowania ciagle pozostawia duzo do zycznie-ta nieszczesna kamera),AMPLITUDE(jak mnie ta gra wnerwia,wymienie chetnie za cos wartosciowego>widocznie nie dla mnie jej urok). Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 no tenchu fatal shadows oceniam na 7+/8- co nie zmienia faktu ze to najlepsza gra tego typu na ps2 takze jakis czas temu było mi dane grać Cytuj
Slorb 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Dragon Quest 8 i Project Zero 3. (morduje żelki na zmianę z duchami) Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Gram Killzone na PS2. Czekam KZ2 na PS3! Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Aktualnie od dłuższego czasu Star Wars Force Unleashed, czasami Eye Toy Play 3 z synem lub córką na rękach Przymierzam się do gry Outcast na PC z 1999 roku (dokładnie na zakupionego niedawno, używanego Thinkpada T40) http://pl.youtube.com/watch?v=_5UBeFM09DI Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 ogólnie temat dotyczy ps2:).. a teraz pykam takze w san andreas, fajnie sobie przypomniec, klimat jak dla mnie o wiele lepszy niz gta 4, duza wada to brak taxi -wiecie ocb kto gral w gta4:) to ze po nieudanej misji znow trzeba jechac na miejsce czasem spory kawal drogi aby ja znow rozpoczac... no a druga to ze jak sie jezdzi lowriderem to prawa galka jest odpowiedzialna za hydraulike, a nie mozna juz kontrolowac nia pracy kamery co nie jest fajne w niektorych momentach Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Jako, że tym razem mi sie ufuksiło i sesji zimowej praktycznie nie mam, to psotanowilem wykorzytac najblzisze 3tyg m.in na granie na ps2 =] obecnie kóncze shadow of rome, a w kolejsce czekają takie hity jak god of war2, ffXII (nie wiem czemu jeszcze w tej gry nie gralem), Ico, mk: armageddon,okami, mam ps2 już z 5 lat, a teraz sobie uswiadomilem ile jeszcze jest ciekwych tytułow do zagrania (yakuza, bg:da2, gry sportowe na dwoch graczy,), masa dobrych strzelanek. PS2 i ja mamy jeszcze przed sobą wiele Cytuj
Finch 1 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Ostatnio MOH: Frontline i ponownie God of War I (na wyższym poziomie, dla relaksu:P). Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Persona 3 FES. Największe głupstwo jakie mogłem zrobić przed sesją to zakup tej gry. No niestety, stało się ;>. Odin Sphere - w chwili obecnej odstawiony na rzecz Persony. Może to i lepiej, biorąc pod uwagę lekką monotonię gry. Cytuj
sonix 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Po prawie rocznej przerwie od plejaka (odkurzyłem swojego Saturna ) znów do niego wróciłem a zacząłem od SH: Origins, jak go skończe pewnie zacznę SH 3, tak żebym już miał zaliczone wszystke części Silent Hill na PS2. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Obecnie w paszczy czarnuli TOCA Race Driver 3 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 (edytowane) Odin Sphere na ps3 xD ....ale nie wiem czy dam radę...nie dałem na żywym ps2....strasznie mnie nudzi po chwili grania Edytowane 26 stycznia 2009 przez sakiu Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Aktualnie gram w Shadow of the Colossus, ale w planach mam zakup Persony FES,Yakuzy, a w marcu Persony 4 tak więc masa grania przede mną. Nadrabianie zaległości na PS2 zajmie mi jeszcze z 1,5 roku jeśli nie więcej, tyle świetnych gier jest jeszcze przede mną. Jak dla mnie to nawet dzisiaj PS2 ma więcej do zaoferowania dla wybrednych graczy niż aktualnie panujące konsole. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 W moim przypadku PS2 wcale się nie kurzy. Aktualnie gram w GTA Liberty City Stories a w planach mam jeszcze zakup paru gierek, w końcu trzeba nadrobić zaległości. Mam zamiar zakupić jeszcze GTA Vice City Stories, Twisted Metal: Head One oraz tego Silent Hilla z PSP. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Wreszcie w GoWII, mam w planach Splinter Cell: CT, a i jeszcze muszę dokończyć FFX, które skończyłem po 16h bo się konsola zepsuła. Dobrze że spisałem dotychczasową fabułę Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 (edytowane) Dragon Quest VIII (muszę poczekać do soboty na konsolę - pożyczyłem bratu, ale już się przygotowuję- planuje rozdanie skilli, szykuję receptury na itemy itp) jako, że na PS3 nie ma nic ciekawego w temacie jRPG, odświeżę sobie tę wspaniałą przygodę. Być może system jest nieco archaiczny ale ta gra mnie powala klimatem jak sobie przypomnę podróż po ogromnym świecie DQ w akompaniamencie tej wspaniałej muzyki (zachody słońca)... to aż się łezka w oku kręci. Pamiętam też jakie wrażenie zrobił na mnie podręcznikowy voice acting (King Trode rządzi). Tak, tego właśnie mi trzeba, długiej, wspaniałej oraz klimatycznej przygody. Taka mała dygresja: DQ VIII > FF XII, jak nic... Edytowane 27 stycznia 2009 przez stoodio Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) na poprzedniej stronie tego tematu wspominalem o moich "growych" planach na ferie, teraz maly raport z placu boju - Shadow of The COlossus skonczony na hardzie - Shadow of Rome (normal) nieoczekiwanie wskoczyl mi SLY (pierwsza część) - gralem wczesniej w trojke, ktora imgo byla lepsza. Ta jest "łatwa, szybja i przyjemna". NIe jestem maniakiem platformówek wieć nie zalezalo mi zeby miec 100%. Gra jest naprawde bardzo łatwa, mozna ją skonczyć w kilka godzin. Mam 76%, przeszedlem calość raz i czuje sie spełniony : P a obecnie gram w ICO. wczoraj odpaliłem na chwile, zagrałem do pierwszego save. NIe na darmo ma status kultowy, gdyż już teraz zapowiada sie bardzo ciekawei. Dzisiaj planuje dluższą sesje z tym tytulem edit: dzisiaj w koncu dostałem God of War II, odpallilem i odrazu zachcialo mi sie grac! nie moge grac w ICO myslac o GoWII, dlatego z bogiem wojny najpierw sie pobawie jednak Edytowane 4 lutego 2009 przez Bonio Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ja aktualnie męczę Silent Hill 2. Powiem krótko kto nie grał to fujara. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Yakuza 2 ukończona, nie na 100% ale fabuła na normalu pyknięta, warto teraz muszę chwilę odpoczać od tej gry więc zabieram się za Canis Canem Edit aka Bully, z moim wolnym czasem na granie pewnie zejdzie mi z miesiąc Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Zaliczyłem w końcu The Force Unleashed, a w napędzie wylądował Mercenaries, jak na razie przeszedłem tylko pierwszą misję (ach, ten brak czasu...), ale zapowiada się super. Do tego od czasu do czasu Eye Toy z dziećmi i Gun z synkiem na kolanach, mały chce na koniu pojeździć to i ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi