Skocz do zawartości

W co AKTUALNIE gracie?

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zatrzymałam sie niedawno gdzies w okolicy trzeciej sister w God of War 2

i dla rozrywki przeszłam se pierwszego Fallouta, teraz chce wrócic do GoW'a

i płyta rzęzi i nie chce odpalić, geeeeeeeeez

póki co nadal masteruje ssx

Opublikowano

A ja wznowilem przygode z DQVIII i jest naprawde miodzio, dluzsza przerwa z ta gra tylko jej pozniej sluzy.

Opublikowano

Medal of Honor: Vanguard PL , Driver : parallel lines (polecam fanom gta, choc czasem nudzi) i gt4 od czasu do czasu, właśnie męcze licencje S a ostatnio przeszedlem tomb raider legend -najlepszy tr od wielu lat, no gram w tekkena 5

Opublikowano

ogólnie temat dotyczy ps2:).. a teraz pykam takze w san andreas, fajnie sobie przypomniec, klimat jak dla mnie o wiele lepszy niz gta 4, duza wada to brak taxi -wiecie ocb kto gral w gta4:) to ze po nieudanej misji znow trzeba jechac na miejsce czasem spory kawal drogi aby ja znow rozpoczac... no a druga to ze jak sie jezdzi lowriderem to prawa galka jest odpowiedzialna za hydraulike, a nie mozna juz kontrolowac nia pracy kamery co nie jest fajne w niektorych momentach

Opublikowano

Jako, że tym razem mi sie ufuksiło i sesji zimowej praktycznie nie mam, to psotanowilem wykorzytac najblzisze 3tyg m.in na granie na ps2 =]

obecnie kóncze shadow of rome, a w kolejsce czekają takie hity jak god of war2, ffXII (nie wiem czemu jeszcze w tej gry nie gralem), Ico, mk: armageddon,okami,

mam ps2 już z 5 lat, a teraz sobie uswiadomilem ile jeszcze jest ciekwych tytułow do zagrania (yakuza, bg:da2, gry sportowe na dwoch graczy,), masa dobrych strzelanek.

PS2 i ja mamy jeszcze przed sobą wiele :D

Opublikowano

Persona 3 FES. Największe głupstwo jakie mogłem zrobić przed sesją to zakup tej gry. No niestety, stało się ;>.

Odin Sphere - w chwili obecnej odstawiony na rzecz Persony. Może to i lepiej, biorąc pod uwagę lekką monotonię gry.

Opublikowano

Po prawie rocznej przerwie od plejaka (odkurzyłem swojego Saturna :wub: ) znów do niego wróciłem a zacząłem od SH: Origins, jak go skończe pewnie zacznę SH 3, tak żebym już miał zaliczone wszystke części Silent Hill na PS2.

Opublikowano

Aktualnie gram w Shadow of the Colossus, ale w planach mam zakup Persony FES,Yakuzy, a w marcu Persony 4 tak więc masa grania przede mną. Nadrabianie zaległości na PS2 zajmie mi jeszcze z 1,5 roku jeśli nie więcej, tyle świetnych gier jest jeszcze przede mną. Jak dla mnie to nawet dzisiaj PS2 ma więcej do zaoferowania dla wybrednych graczy niż aktualnie panujące konsole.

Opublikowano

W moim przypadku PS2 wcale się nie kurzy. Aktualnie gram w GTA Liberty City Stories a w planach mam jeszcze zakup paru gierek, w końcu trzeba nadrobić zaległości. Mam zamiar zakupić jeszcze GTA Vice City Stories, Twisted Metal: Head One oraz tego Silent Hilla z PSP.

Opublikowano

Wreszcie w GoWII, mam w planach Splinter Cell: CT, a i jeszcze muszę dokończyć FFX, które skończyłem po 16h bo się konsola zepsuła. Dobrze że spisałem dotychczasową fabułę :P

Opublikowano (edytowane)

Dragon Quest VIII (muszę poczekać do soboty na konsolę - pożyczyłem bratu, ale już się przygotowuję- planuje rozdanie skilli, szykuję receptury na itemy itp) jako, że na PS3 nie ma nic ciekawego w temacie jRPG, odświeżę sobie tę wspaniałą przygodę. Być może system jest nieco archaiczny ale ta gra mnie powala klimatem :) jak sobie przypomnę podróż po ogromnym świecie DQ w akompaniamencie tej wspaniałej muzyki (zachody słońca)... to aż się łezka w oku kręci. Pamiętam też jakie wrażenie zrobił na mnie podręcznikowy voice acting (King Trode rządzi). Tak, tego właśnie mi trzeba, długiej, wspaniałej oraz klimatycznej przygody. Taka mała dygresja: DQ VIII > FF XII, jak nic... ;)

Edytowane przez stoodio
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

na poprzedniej stronie tego tematu wspominalem o moich "growych" planach na ferie, teraz maly raport z placu boju ;)

- Shadow of The COlossus skonczony na hardzie

- Shadow of Rome (normal)

nieoczekiwanie wskoczyl mi SLY (pierwsza część) - gralem wczesniej w trojke, ktora imgo byla lepsza. Ta jest "łatwa, szybja i przyjemna". NIe jestem maniakiem platformówek wieć nie zalezalo mi zeby miec 100%. Gra jest naprawde bardzo łatwa, mozna ją skonczyć w kilka godzin. Mam 76%, przeszedlem calość raz i czuje sie spełniony : P

a obecnie gram w ICO. wczoraj odpaliłem na chwile, zagrałem do pierwszego save. NIe na darmo ma status kultowy, gdyż już teraz zapowiada sie bardzo ciekawei. Dzisiaj planuje dluższą sesje z tym tytulem :)

edit: dzisiaj w koncu dostałem God of War II, odpallilem i odrazu zachcialo mi sie grac! nie moge grac w ICO myslac o GoWII, dlatego z bogiem wojny najpierw sie pobawie jednak :D

Edytowane przez Bonio
Opublikowano

Yakuza 2 ukończona, nie na 100% ale fabuła na normalu pyknięta, warto ;) teraz muszę chwilę odpoczać od tej gry więc zabieram się za Canis Canem Edit aka Bully, z moim wolnym czasem na granie pewnie zejdzie mi z miesiąc :P

Opublikowano

Zaliczyłem w końcu The Force Unleashed, a w napędzie wylądował Mercenaries, jak na razie przeszedłem tylko pierwszą misję (ach, ten brak czasu...), ale zapowiada się super.

Do tego od czasu do czasu Eye Toy z dziećmi i Gun z synkiem na kolanach, mały chce na koniu pojeździć to i ma :)