Re 6 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Ja ostatnio po Sesji szukałem jakieś giery mega relaxowej, żeby się odstresować wieczorami i najlepiej jakąś prostą old school. I takżem trafił na Spyro Enter The Dragonfly. Odrzyły dawne wspomnienia tak to jest stary dobry Spyro, cieszyłem się jak dziecko:D Przymknąłem oko na niestały fremejt i żekne, że jest to jak dotąd najfajniejsza odsłona Spyro jaka wyszła po 3 częściach na PSXa. Poprostu Chillout, totalny chillout i ta muzykaaa oraz humor ahhh. Edytowane 5 lutego 2009 przez Re Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 ja sie zegnam z PS2 grajac w Yakuze2, tak mi sie spodobala ze i w pierwsza czesc zagram (TY Sega:), w przerwach pykam w PES5, a pod koniec lutego przeskakuje na PS3 (KILLZONE2:)) Cytuj
AdriAnima 39 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 JA aktualnie męcze poczciwego Tekkena 5. Ściślej mówiąc juggle Devil Jin'em z EWGF 2. .Jeszcze raz wkręciłem się w GT4, mam już 91% 3. I na deser zostawiłem sobie FF XII To moje Top 3 Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Męczę 4 kolosa w 'Shadow of the...' normalnie nerwica mnie bierze nie mogę na niego wskoczyć... A jak już się uda po 50 próbach wtedy spadam po jakimś bugu bo trzymając R1 z pełną staminą bohater spada pod nogi kolosa, no nie mogę... Ze złości prawie roz(pipi)alem pada... ma ktoś jakiś sposób na przejście tego kolosa? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 God of War na Tytanie. Rozkminka jak się patrzy . Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Męczę 4 kolosa w 'Shadow of the...' normalnie nerwica mnie bierze nie mogę na niego wskoczyć... A jak już się uda po 50 próbach wtedy spadam po jakimś bugu bo trzymając R1 z pełną staminą bohater spada pod nogi kolosa, no nie mogę... Ze złości prawie roz(pipi)alem pada... ma ktoś jakiś sposób na przejście tego kolosa? szybki i trudny sposob do wykonania (ciezko trafic tak na noge): standardowy sposob: Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Dzięki Bonio, męczyłem ten trudniejszy sposób przez cały czas myśląc, że będzie łatwiejszy... ;P Nie wyobrażacie sobie jaka była moja radość jak w końcu wskoczyłem na plecy kolosa nr 4 (w standardowy sposób chowając się pod ziemią). Obecnie załatwiłem kolosa nr 6 a po drodze do niego zauważyłem, że rozwalanie jaszczurek podnosi staminę Aha, walka w powietrzu z 5 kolosem fenomenalna, jeden z najlepszych moich momentów w grach... świetne po prostu! Cytuj
ZABIELek 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Katuje GT4, w przerwach zagryzając Killzone oraz Burnout Dominator Cytuj
DFF 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Ostatnio gram w Sonic Unleashed i Guitar Hero 3 (Raining Blood potrafi napsuć krwi) Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 YAKUZA część pierwsza! dawno nie mialem do czynienia z tak klimatyczną gierką. Te kilka ulic, które mamy do dyspozycji tetni życiem =] Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Ja mojej 360tce zafundowałem kilkudniowy urlop i zaliczam masthewy z groteki PS2 a wiec "aktualnie męczę" Silent Hill 3 & Okami Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Lord of The Ring-Trzecia Era God of War Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 * Tomb Raider: Legend, w końcu. * Naruto: Ultimate Ninja. * Kończe Star Ocean 3: TtEoT Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 PES 2009 Matrix Path of Neo Shadow of the Colossus kończę Women's Volleyball Championships (świetna, lajtowa gra na parę minut) Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Wciąż i ciągle DQVIII a w przerwie masteruję Metal Slug'a 3. Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Persona 3 FES - The Answer. Mam nadzieję znaleźć czas na ukończenie jej przed premierą Persona 4. Szkoda, że to właściwie sama walka. God of War II - Grając w dwójkę coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Chains of Olympus jest przeciętny i przereklamowany. Resident Evil 4 - Pierwsze podejście na professional, gdzie sterowanie i kamera denerwują jeszcze bardziej niż miało to miejsce wcześniej. Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 yakuza skonczona to teraz gram w KH Chains of Memories. Gralem w KH1 i KH2, więc w tą część gram poniekąd z obowiązku, gdyż system karciany średnio mi pasuje. Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Dziś skończyłem Onimushę, kilka dni wcześniej GoW. Zaczynam DMC3, potem pewnie GoW2. Cytuj
White 23 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Women's Volleyball Championships 1. Gdzie dorwałeś? 2. Jest wersja Men's Volleyball Championships? Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Yakuza 2 Shadow of the Colossus a od przyszłego miesiąca Persona 4 Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Shadow of the Colossus pękł, teraz włóczę się w poszukiwaniu jaszczurek, coby podreperować staminę do wspinaczki . Równocześnie wgryzam się w Yakuzę- klimacik i system walki dają radę, oj dają, ale bieg Kazumy(slow mo'?) i loadingi drażnią jak nie wiem, np. jak ten beznadziejny śnieg za oknem Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Women's Volleyball Championships 1. Gdzie dorwałeś? 2. Jest wersja Men's Volleyball Championships? 1. Jest to pirat niestety, pożyczony od kumpeli Znalazłem również na jednym z forów, chcesz namiar to pisz na pw 2. Nie mam pojęcia, musiałbyś poszperać w necie gdzieś. Ale kobitkami bardzo dobrze się gra, jest nawet reprezentacja Polski ;D! tutaj link do opisu tej gierki Cytuj
Szakal v_1 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 SSX On Tour -czuć tę szybkość God of War II - po raz drugi przechodze ^_^ Res 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi