ogicool 43 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 aktualnie w 'The Sword of Etheria', cos takiego KONAMI w sobie ma ze po właczenie -start- człowiek nie zdazy sie zastanowic, czy to ten klimat którego szukał, czy chodziło mu o taka akurat gre, nie! po prostu nie ma czasu, nie wazne ze grafika mogłaby byc lepsza, a potworki wyskakiwac w troche mniej schematyczny sposób, gra wciaga natychmiast i jest bardzo dynamiczna przy tym na szczescie klimat jest ani za smieszny ani za mroczny, w sam raz :baby: Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Devil May Cry 3: Special Edition. Faktycznie jest to łatwiejsza wersja od zwykłego Dante's Awakening, ale miło poszlachtować bestyjki. Cytuj
Tyglysiak 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Aktualnie Dead Space i Wtorkowe Turnieje W MS: Pacific Rift (z oficjalnego Forum Playstation) Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 OT: Żeś się zapędził koleś. To temat dotyczący PS2. Cytuj
Tomcat_ 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Obecnie to: * DMC (jedynka, a co klasyka ) * Ratchet & Clank (również 1 z chęci nadrobienia zaległości po zaliczonej troche czasu temu 3) Na celowniku: * DMC2 * R&C2 A na horyzoncie, jeżeli tylko będę miał w koncu czas by do tego usiąść tyle ile bym chciał: FFXII i Vagrant Story. W chwilach relaksu: PES3 oraz Smackdown vs Raw. Cytuj
Damian50 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) THE LORD OF THE RINGS:THE TWO TOWERS. PES 5 Edytowane 27 lutego 2009 przez Damian50 Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Yakuza mnie wymęczyła i robię sobie od niej przerwę, czekam na przesyłki z FFX i Okami i w zasadzie miałem sobie zamiar zafundować kilkudniowy odpoczynek od konsoli, bo oczy i kręgosłup już zaczynają delikatnie dawać do zrozumienia, że średnio im się podoba moje ponowne zauroczenie PS2...ale przed meczykiem w Canal+ postanowiłem odpalić REZ'a, którego ekhm załatwiłem sobie ostatnio("załatwiłem" bo troszkę strach kupować oryginał w tak wyśrubowanej cenie gry, której się na oczy nie widziało, tylko słyszało, że dziwna ale fajna) włączyłem z ciekawości i ....wsiąkłem To drugie po SotC takie uderzenie w pysk na tej konsoli. Combo ciemny pokój+muza głośno+bro+wstrząsy pada= coś niesamowitego, wczujka na maksa...w full HD na ps3 to musi dosłownie urywać pałę... Cytuj
Kemi 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Kiedy nikogo nie ma w domu, gram w Burnout: Revenge (volume na max ;]). Nie grałem w poprzednie części, ale od tej się uzależniłem. Gdyby nie to, że niektóre eventy (Traffic Attack, Burning Lap) są irytujące... Ale muza wymiata. Wieczorkami szarpię w Harvest Moon:AWLSE (życie wieśniaka wciąga jak cholera. Framerate i loadingi nie są tak straszne jak niektórzy mówili, ja się bawię świetnie) na przemian z WRC: Rally Evolved (jeszcze pięć rajdów i mistrzostwa na poziome expert są moje. Gra świetna, jeno trasy króciutchne) i Energy Airforce: Aim Strike (a to już takie zboczenie ;]) A propos...Czy grałe Cytuj
DebilMan 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Ja teraz gram w: Crash: Nitro Kart God of War 2 WWE SvR 2009 Cytuj
Finch 1 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Odświeżam klasykę: GTA III A z doskoku God of War I na God Mode Cytuj
sonix 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 NBA Live 09 i Winning Eleven 6 Final Evolution- po tylu latach ciągle do niego wracam, dla mnie to najlepsze Pro Evo/WE na PS2. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Blood Will Tell przecież to jest kurna jakies cudo O_O już nawet żal patrzeć na oceny portali i magazynów, Playman w PE bardzo starannie spłycił temat pisząc że niby postacie fajne, ale grafika nawala, muzyka słaba, niezbyt klimatyczna(wtf?) a miodności trzeba sie doszukiwać w oryginalnej historii, pff...(7-) dla tych którzy lubią klimaty mangowe, WSPANIAŁE ŚCIEŻKI DŹWIĘKOWE (WŚD:>), tematycznie nawiązujące do starej epoki Samurajów, rewelacyjny design postaci, świata i poziom AI, świetne rozwiązania dotyczące rozgrywki, różnorodność(tpp, platformer, przygodówka, rolerplayer), dobre filmy i oczywiście oryginalne, ciekawe historyjki niech natychmiast w to zagra aha i thx Seiqaku, przez Ciebie zarywam nocki Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Nie przeze mnie podziękowania należą się Sonotoriemu, bo to on polecił ci tą grę. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Nie przeze mnie podziękowania należą się Sonotoriemu, bo to on polecił ci tą grę. a rzeczywiście, jakoś z tobom mi sie skojarzyło, ale jaja czy tak czy siak pozdrox Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 o Blood Will Tell nie wiele slyszalem wczesniej, teraz pooglądalem kilka filmow z gameplay na youtube i tytuł ten wygląda conajmniej ciekawie. narobiliscie mi smaka chlopaki =] Blood Will Tell trafia do mojej listy gier "do zagrania", przedłużajac życie mojej ps2 Cytuj
FlinStone 0 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Narazie gram w Yakuze 2. Świetna gra. Jak skończe ten tytuł to zaczynam NFS Hot Pursuit 2. Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 ja gram obecnie w manhunt 2. chory klimat, ale to całe skradanie się wciąga =] :wkurzony: . jeszcze nie wiem co potem wezme na celownik, mozliwe ze Blood Will Tell albo Yakuza 2 (chociaż Yakuze chyba zostawie sobie na pozniej ) Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 i Shaolin Monks, multiplayerowa rzeźnia. Do tego GodHand, który już do mnie sunie. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Ukończyłem główny wątek Canis Canem Edit, wracam do Okami, w międzyczasie masterowanie CCE. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 God Of War za mna,teraz God of War II. Dobra gra,ciekawie przedstawia cala mitologie. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Tymczasem Tony hawk underground 2 oraz American wasteland, w między czasie BLACK i san andreas. i przewinęła się misja syphon filter omega strain (ohyda jak narazie) Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Resident Evil 5 PS3- Gram z bratem Co-Op. Gra po prostu WYMIATA!!! W między czasie gram w Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 ;-) Cytuj
artex 28 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Shadow Of Rome - gra brutalna i z bardzo ciekawą historią Edytowane 17 marca 2009 przez artex Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Aktualnie gram w Yakuzę 2 i wkrótce Persona 4. Cytuj
shaughnessy 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 a ja w WRC 4 czasem PES5 A czeka w kolejce ICO i Shadow of the colossus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi